67

Анонимен

преди 7 години

Е па щом можем да търпим комунистите що да не търпим и европейците. За всичко са ни виновни европейците, а бившите комунисти сега бизнесмени нищо, че ни бият, скубят крадът убиват безнаказано нали са си наши дай да не им държим сметка. Европейците ни изкупиха и фалираха предприятията. Те ни направиха приватизацията, те ни докараха кредитните милионери. Големия шлем на Първанката, дългия инкасатор, Доган и "Цанков камък" и комисионите по милион.

66

Анонимен

преди 7 години

Аре стига с тоя комунизъм, бе. Комунизма, та комунизма. Отиде си отдавна комунизма, останаха само комунистите - капиталисти сега. Никой не ги барна, и това е положението, ще си ги търпим. За Западна Европа - от какво да сме очаровани, моля? Някой да ми обясни?

65

Анонимен

преди 7 години

Пишете минуси,другари подчинени на кака ***,тя ще ви води към светлото бъдеще,заедно с мис Пиги и останалите комунистически наследници на комунистическата партия.УЖАС!

64

Анонимен

преди 7 години

смърт за комунизма и кгб които до ден днешен контролират България

63

Пешо

преди 7 години

Какво ви пука за нас нали си имате образовани млади араби?Нека те ви работят!

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100.Вярно е!Не се страхувай,да видиш доказателства,които показват образа на кървавия и крадлив комунизъм.Отрочетата и наследниците на комунизма,тук не сте познали,че народа ще ви търпи още 100 години,да го мачкате,лъжете и крадете!

61

Анонимен

преди 7 години

Европа имаше шанс да процъфти ако бяха затворили границите и започнали да развиват роботиката за да снижат до минимум нуждата от емигрантски труд.След това е лесно- малко хора ще се радват на много.Можеше и да бъде въведен генетичен стандарт за новородени,дори дизайнерски бебета-красиви,силни с хармонични тела лишени от редица заболявания,дефекти.Изобщо предстоеше златна ера в развитието на цивилизованият свят.Вместо това те избраха да го превърнат в милиардно афро-арабско гето.

60

Анонимен

преди 7 години

До защитниците на комунизма-За 200 хиляди убити по времето на комунизма е малко пресилено,но останалото е ВЯРНО.Скритите фалити на комунизма и явните фалити на социализма са доказани с документи не от кой да е ,а от самите комунисти и социалисти.Затова България остава откъсната от останалата част на Европа.Докато тая терористична организация-комунизъм-призната и от самите комунисти за такава,не се изтрие от българската земя,България няма да види добро!

59

Анонимен

преди 7 години

100 ГОДИНИ БКП,100 ГОДИНИ МИЗЕРИЯ!

58

Анонимен

преди 7 години

А вие докажете,че не е вярно!На такива наследници на комунистите ви се иска всичко да се скрие,ама гнусните номера на родителите ви излизат едно по едно.Никой не ви е крив,че не искате да прочетете и да разберете истината,макар,че се опитахте да изгорите Архивите,някои неща не можахте да изгорите и излезнаха на яве.Който е поискал,е прочел и е разбрал.Айде няма смисъл лъжливи комунистически мухоморки да ми дават акъл.Късно ви е.

57

Гняв

преди 7 години

Почти съм сигурен че НИКОГА България няма да се оправи!!! И затова ще реемигрирам до две години..

56

Анонимен

преди 7 години

Къде са близките на тези 200 хил убити от коминизма да палят свещи, да дават интервюта по copocoидите медии и да иска обезщетения? Щото за едно бито дете гонят в съда до дупка да изкарат кинти, а за убитите от коминистите никой не иска възмездие, даже и Митоди улавото и то не споменава за тях и да се търси справедливост, убийството няма давност, а само петолъчките иска да маха от учебниците.

55

Анонимен

преди 7 години

До кратка историяпълни глупости. нито едно вярно твърдение.

54

До кратка история

преди 7 години

Публикувай поименния списък на тези 200 000 убити. Иначе си лъжец!

53

кратка история

преди 7 години

По времето на БКП,убити 200 хиляди души.Три фалита с дълг към Русия и чужди банки 40 милиарда долара,плюс 24 тона злато,стратегическия резерв на България дадено на Русия.През 1985 г. България изпада в икономически колапс.Живков крие от народа,и се опитва с Указ 56 да пробва капиталистически модел на икономика.В тоя бизнес вкарва `Олимпийските надежди`и сътворява мафия,с която започва истинския грабеж на България,а през 1989 г. Луканов и Гоцев я довършват,раздават 20 милиарда на 150 ***

52

Анонимен

преди 7 години

За мен най-голямото събитие за годината си остава Brexit! "Месец май все едно беше вчера, усетих че светът вече не е същият. И той наистина се промени!!

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70Не знам колко злато и уран е откраднал запада от България, но това което е откраднала Русия от България е десетократно повече. Русия е държава мършояд хранещ се труповете на държавите под нейно господство. Затова и няма нито една държава която да е успяла в развитието си попаднала под руско влияние.

50

Анонимен

преди 7 години

много мрънльовци сте се насъбрлали. Ами излизайте от ЕС, заграждайте се и слагайте къртечниците по границите. Влизайте в Евразийския съюз и се насладете на руский мир. Казахстан ще сменят името на столицата си на бащицата. И ние можем да сменим името на София на Тиквония. Или просто Банкя. Ще построим една 50 метрова статуя на тримата шишковци-строители на държавата, като в Северна Корея (Борисов, Пеевски и Цацаров)

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80.Добре, че не са видели корупцията на всички български правителства-ВЯРВАЙ СИ!Те там на Запад са прости,само в България са родени умни комунистически мозъци,дето могат да крадат не забелязано,стават милионери,пак не забелязано.Народа в България не е толкова *** а Запада изобщо!

48

Анонимен

преди 7 години

И кой разграбва най-много? 600 милиона на Атомекспорт строй, Пазара за горива се държи от Лукойл, КТБ се е държал от руски акжионери същите, които държът и БТК. Най- скъпия газ в Европа. И накрая ни обвиниха, че сме виновни за Газопровода през черно море, но никой не каза, че Италия се е отказала от доставките на газ от Южен-поток и този газопровод става икономически неизгоден за Рисия Путин ни изкара нас виновни. А щях да забравя енергетика Доган за който няма съмнение вече, че е руски агент.