53

ognyanz

преди 7 години

До "Огнян Бараков": Смяташ, че Радев трябва да каже това, което на теб ти се иска, така ли? А защо не го каже например бат' ти Бойко, изчисляването на пенсиите е задача на изпълнителната власт.

52

Анонимен

преди 7 години

До Огнян БараковЕ, не е ли това в основата на всяка държава.... Дори и идолът ви Обама го прави!

51

ognyanz

преди 7 години

Интересен коментар: "В този смисъл би могло да се приеме, че не е необходимо той да назначава служебен кабинет." А в конституцията пише, че президентът назначава служебен кабинет. Няма опция да не назначи.Но ще има много коментатори и много мнения. Както е писано в библията "И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина." Матей 24.11

50

Огнян Бараков

преди 7 години

Защо социалния Пудел Радев не излезе и не каже че ще бъде честно ако депутати министри президенти и тям подобно вземат заплата максимум десет пъти от минималната пенсия? Ако един пенсионер трябва живее със 150 лв, с какво един депутат или министър е заслужил дори 1500 лв, а камо ли 5000 колко вземт реално?

49

Анонимен

преди 7 години

До #ТОЙГадев е руско *** и ***, какъв мъж може да бъде?

48

НЕМА СТРАШНО

преди 7 години

До ЧокоСВЕТЪТ Е СВИКНАЛ С ПРОСТОТИИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТИТЕ НИ И ТЕХНИТЕ ПОЛОВИНКИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ПЪРВИЯ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ.ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ ДОБРО,ИЛИ НИЩО.ОТ МЕН-НИЩО.

47

#ТОЙ

преди 7 години

Е дойде време да си имаме достоен държавник и човек.... за разлика от досегашния подЧЕХЪЛ!!!!

46

Огнян Бараков

преди 7 години

До анонимен 54Що ли ми се струва че и ти си от хората дето чакат Бешипету да вземе от кадърните работещи и да даде на некадърните такива.

45

Е

преди 7 години

До БГЩОМ И БАЙ ТИ ЖЕЛЮ ИМА ЗАСЛУГИ КЪМ БЪЛГАРИЯ,ТУРИ МУ ПЕПЕЛ.МОЖЕШ ЛИ ПО-ТОЧНО ДА КАЖЕШ КАКВИ СА ТЕ?

44

Анонимен

преди 7 години

До колегата Да обобщимШоу в шоуто , колега, музика, илюминации, понякога се стерелят... Как звучи само, сценаристите внесли карта на районите.СЦЕНАРИСТИТЕ, КАРЛ!!!Мъпет шоу, а зрителите в екстаз, ръкопляскат на крака, хвърлят цветя, искат БИС,БИСУморих се, тъпо е!

43

КОФТИ МАТЕРИАЛ

преди 7 години

"нима си глух, какво не чу" - става въпрос новоизбраната звезда да предложи кабинета с който иска да работи и сегашния президент на секундата ще разпише състава на новото правителство. Така то ще работи почти половин година. Явно не са събрани всички позагубили се в годините комунисти и техни клакьори, други трябва да се замаскират, че са далече от бсп, но мразещи ГЕРБ. Госпожа Лъжа има много работа да събере целия *** от 27 години. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ! НЯМА ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ БСП И ПОДОБНИТЕ

42

Анонимен

преди 7 години

Дааа, ще им се наложи да плащат данъци на реално работещите, вместо да водят футболери от Африка и Южна Америка! Който не иска да плаща данъци, да хваща пътя за Руската Федерация при Жерар!

41

Огнян Бараков

преди 7 години

Генерала е независим от всички , освен от господарката си Нинова и нейното протеже Йотова. Сега БСП-то иска да вдигне данъците на реално работещите хора, т.е на тези които си плащат честно всички задължения. Защо така наречения независим не им каже в лицето че трябва да помислят как да накарат олигарсите да плащат осигуровки, извънреден труд и данъци, а не да вземат от тези от които им най-лесно?

40

Анонимен

преди 7 години

Да обобщим:- Шоу внася закон. И неизвестно как има достъп до данни от ЕСГРАОН за постоянния адрес на всички нас и районира държавата. - Някакви неупълномощени депутати взимат и връщат мандат за съставяне на правителство.- Главен прокурор пише от свое име на бланка от официална институция, че е редно да се наруши закон защото само около 12 000 гласа не му достигали.- Президент, който отказва да спазва конституцията. И това само от около 10 дни. Без коментар

39

Анонимен

преди 7 години

Ще си позволя да бъда наивен и ще кажа, че детоксикацията е започнала, но се заредете с търпение, защото това е болезнен и дълъг процес.

38

БГ

преди 7 години

След дядо Тодор и бай Желю президент със заслуги към нашия народ няма. Роската не можахме да го сберем с жена му.Пилота дано не го разбута ме с втората,че ... Кво им става там като отидат? Срам

37

нали

преди 7 години

До Анонимен 52американския пудел плевенлиев още отсега почна да *** на американски.

36

Чоко

преди 7 години

Льотчика и селската му половинка ще бъдат президентска двойка за чудо и приказ.Такова простотии и селяния ще трябва да изтърпим следващите пет години. Като добавим и онези харпии - *** и Йотова и смешката става пълна.

35

Анонимен

преди 7 години

До DreamTheaterЩом в екипа му отиват Симов Главъта и Волгин сещай се за министрите.....

34

колега,

преди 7 години

До SpaceXНе съм очаквал от теб да проявиш такава некомпетентност в изказването си !!!Какви са в момента правомощията на Радев ???Кога става действащ Президент на република България ???Знаеш ли какви са правомощията на Правителството в оставка ????Според теб ББ в момента действащ министър - председател е , или не ??? Ако Радев направи нещо , което не "спазва буквата " на Конституцията , няма ли да може да бъде атакувано това решение в КС ????