37

Анонимен

преди 7 години

По-добре Маша и Мечока...

36

Анонимен

преди 7 години

Надежда всяка вие тука оставете! Толкова за темата България.Аре лек ден!

35

Борислав

преди 7 години

Премиерът трябва да бъде от най -малката партия ,за да работи нормално парламента.Ние сме парламентарна република.До сега всеки премиер назначаваше депутатите и искат или не трябваше да го слушат и изпълняват неговата воля.Колкото е по-*** един премиер толкова е по удобен всеки да прави каквото иска .

34

Успех !

преди 7 години

Мисля, че "революционният" реформаторски подход, уви, е практически неосъществим за страна като България. Просто не е възможно в обозримо бъдеще да се събере парламентарно реформаторско мнозинство. Затова считам, че може да се постигне много повече, ако непрестанно се реализира системна поредица от реформаторски стъпки. Що се отнася до сегашната ситуация, Румен Христов и Петър Москов не са подходяща номинация за премиер. Найден Зеленогорски е най-близо до целта. Има дългогодишен опит като кмет на голям областен град ! Затова му пожелавам успех !

33

Анонимен

преди 7 години

Абе вие вече ни се качихте на главите и се опитвате да танцувате отгоре! Всичко си има граници!

32

:)))

преди 7 години

Кви премиери бе кви пет лева - тия клесове половината сега са клиенти на прокуратурата - другата половина след това - барбар с тях и герберастите ще отнесат камъните ми се струва....отврат......

31

Bone

преди 7 години

Българите искат ИЗБОРИ, а не правителство на марионетки. Ще изкараме и със служебен кабинет. Избори, моля !

30

до от 28 до 17

преди 7 години

До АнонименАз пък мислех,че е от Симитли....

29

Анонимен

преди 7 години

до 31АКО? Останахме си само с това АКО, брат!

28

th

преди 7 години

Смях! Тая коалиция, в която са сигурно 5 партии вкл. СДС, едва събра 8,9% при активност под 50% на изборите. Това са 4,3% от всички хора, които имат право на глас в България. Тези хора ли ще определят обществения живот в страната?! Жалки са до безобразие! Борисов е ясен - хвърля им кокала с цел народа съвсем да се отврати от тях. Така уж ще вземе техните гласове на следващите избори. Ами ако народа излезе и изрита наред Боковци и Цветановци заедно с Куневици, Ненчевци, Московци и Митовци?!

27

Анонимен

преди 7 години

"Четиримата министри на Реформаторите вероятно ще запазят постовете си"........Ненчев да си допродаде имотите за жълти стотинки и да понадига още малко поли на служителки в МО, Москов да сключи още няколко поръчки за милиарди с "наши фирми" и Лукарски да понаправи още няколко далавери за милиони. Тия 15 години чакаха гладни и изядоха съпартийците си ,сега е им е времето да се налапат за последно. ***

26

Анонимен

преди 7 години

Боже, пази българите защото те не могат да се опазят!

25

Анонимен

преди 7 години

До АнонименХа,ха!

24

Анонимен

преди 7 години

москов - премиер?

23

Аз

преди 7 години

Боже,какъв цирк!Вместо да си подадат оставката и да излязат от цирка, в който устроиха,тези нежелани от никого господа продължават да се давят за кокъла!Станахте за смях на всички.

22

Иванчо+Марийка

преди 7 години

ИЗБОРИ, какви са тия служебните. Избори - ВЕДНАГА.

21

Анонимен

преди 7 години

до 26 Е как няма е пич, нали е от твоята- бЕлата партия.

20

шугаво бейби

преди 7 години

Сега гледаме цирк "герп"-тука има правителство,тука няма.Подавам си оставка,ама не съвсем,защото не ми се иска да оставя всичко в ръцете на ***,а и от брюксел ми дръпнаха ушите да не правя така.Абе-направо цирк ти казвам!

19

Анонимен

преди 7 години

Москов е пич, дано да е той!

18

ДС

преди 7 години

Като доктор мога да кажа, че Москов се опита да промени нещата. Успя до някъде, просто големите корпорации се оказаха много силни. Не му позволи да слее болниците и останахме на западния НЕ работещ модел. Не както едно време влизаш в болницата и те лекуват от до ( до колкото позволяваха наличните лекарства). Дано него изберат.