76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...началото на 19 век е едно от най-големите преселения на българи към Бесарабия, цели региони се обезлюдили, та се наложило султанът да праща емисари да ги молят да се върнат, осъзнал, че това е най-доброто му население, от останалите нищо не ставало, като десетилетия по-късно обещали и Хатихумаюна... ***...

75

Анонимен

преди 7 години

До демократДемократе, не можеш да пишеш грамотно на български език с Кирилица, а имаш претенциите някой да се замисля за брътвежите ти... Уж си българин...

74

Анонимен

преди 7 години

Всичко е на принципа "разделяй и владей". Сега е в нова и модерна фаза "накарай да мразят и владей". И овцитe ги владее някой...

73

Анонимен

преди 7 години

До До 114Колкото съм чул за българин, толкова и за турчин.Имали били желание... смeшник... те ако са имали желание, камък върху камък нямаше да остане за 500 години.

72

cCc

преди 7 години

Българинът, блъснал жена в Берлин, може да бъде пратен в затвора Светослав Стойков, ритнал безпричинно 26-годишна германка по стълбите на метростанция в Берлин, може да бъде осъден на 5 години затвор заради действията си. Наказанието може да бъде дори 10 години затвор.

71

До 114

преди 7 години

1. Българите в западните покрайнини си останаха българи.2. За 500 години българите останаха такива, защото турците са глупави и некадърни. Не е като да не са имали желание. Да си чул за известен турчин инженер, учен, философ?

70

демократ

преди 7 години

Нека гори, нека ! Но нека самите хора в турция да видят и кажат аджаба що така се случва. Кое не е наред, щастливи ли сме, как да дойде промянта, като не можем дори да стачкуваме, как да бъдем хора, като ни налагат диктатура. Нека сами си носят кръста, нека , докато не проумеят че световният ред е - демокрация ! Нищо друго не се вписва в света ! Нищо ! Другото - промиване на главите посредствтом религия , правене на държава с основа религия, не води до нищо добро. Религията е да управлява хората

69

Анонимен

преди 7 години

Хора, не разбирате ли, че ви настройват срещу Турция само защото страната има друга религия? Иначе и под гръцко робство сме били 200 години, ама до сега никой не съм видял такива истерии да създава и такава омраза да храни към гърците.

68

Анонимен

преди 7 години

"Всичко се връща и колелото на историята се върти. А турчулята като са клали 500 години Българи. Още имат да плащат, малко им е това."Едно не ми е ясно - как за 50 години българите в Македония станаха македонци и сърби, българите в Беломорието станаха гърци, българите в Северна Добруджа станаха румънци, българите в Западни покрайнини станаха сърби... и всичко това за 50 години. А иначе за 500 години българите под РОБСТВО си останаха българи. И къщи строиха и собственост имаха и деца раждаха!

67

Анонимен

преди 7 години

Всъщност започвам да се замислям, че може и XYZ да е прав... И това не ми харесва. Ако гори на съседа къщата, не е добре.

66

1111

преди 7 години

Българинът, охранител на заведение в испанския град Мурсия, който нападна с юмруци мъж на улицата, се извини пред съда за действията си.40-годишният охранител е обвинен в опит за убийство и нанасяне на тежка телесна повреда, съобщава bTV.

65

Анонимен

преди 7 години

До демократ,, Светнахме,, как Борисов върна демократите -бежанци на Турция светкавично .

64

XYZ

преди 7 години

Скъпи българи, всички щастливи минути прекарани от вас са благодарение на Турция!

63

dnes ibneleri

преди 7 години

До АнонименЗащото днес.бг са сбор от расистки мекотели!

62

снайпера

преди 7 години

До ShoppТи фec ли си бил бе!? И аз да не знам?!

61

Bayazitz

преди 7 години

Opravete si Kenefa ,ne mu mislete Turkiya

60

демократ

преди 7 години

До Анонимен 82Само промит мозък който не е видял света по далеч от анадола , може да каже това че Германия е зле а търция расте ! Когато виждаш какво се случва със свободата в турция, как се тероризира свободата, как се крие истината от света и как се арестува интелигенцията на тази страна, ще ти стане ясно колко е светска и демократична турция. Още повече - самите бежанци които са мюсулмани не искат да стоят в турция а искат в Германия. Това трябва да те светне кое е истина и кое не !

59

Анонимен

преди 7 години

тролен ботен пак в тревен цикъл, крясъци, хилене, маймуници, ни предава, ни приема, едно си баба знай, едно си баба бай.бързо на хабер дейли аман-заман от сабахлен, че има нови подробности и възхвали.

58

(-_-)

преди 7 години

Турция е тръгнала към разделяне на Ердуганистан и Кюрдистан..

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..свалям мацка и още на плажа секс пед всички хората ти се радват даже ръкопляскат..А жена ти и тя ли ръкопляска или нещо друго пляска ?