18

до 16

преди 7 години

Това е така,защото Буш и Горби измамиха света и сключиха сделка.Няма да преследвате ***,ами даже те ще са капиталистите.Затова и светът се напълни с леви олигархии и ислямисти .

17

socialen

преди 7 години

Борисов притежава само един малоброен, нискоинтелигентен, *** електорат от бедни, провинциални пролетарии, които са едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. С намаляваща тенденция, както видяхме на президентските избори. Народът, останалите над 87% или на 6/7 от всички български избиратели, не иска неграмотния Борисов и не гласува за него.Затова Борисов и преименувалото се СДС ги е страх от нови избори.

16

А1

преди 7 години

вкарат ли официалното кеширано гласуване, т.е. т.н. мажоритарни избори - никога няма да стъпя на избори! То двама души правят партия а третият е опозиция, а какво остава за 240 олигарха, влезли с гласоветете на тези, които им работят "на заплата".Без мен на такива "избори"!

15

до 11

преди 7 години

България не стана 16 република на СССР, но сега е 52 щат на Сащ. Където американски бази и войници се чувстват като у дома си. При това без нито един цент наем. А при СССР нямаше нито един руски войник у нас.

14

socialen

преди 7 години

Борисов и тумбата му ни е страх от нови избори, защото нямат електорат.Довиждане, ПП ГЕРП!

13

А1

преди 7 години

С това безкрайно въртене и извъртане, Боко окончателно ме отврати от себе си. Всяко нещо има някакви разумни граници, вкл. и отмятането. То бива , бива да си сменяш мнението, ама неговото на нищо не прилича. Боко не си дава сметка, че така се прецаква. Щял да променя пропорционалната система, можело да има правителство със деформаторите, сега можело, в другия живот. ПиснА ми на *ура!За мен "гласуването", т.е. "изборите" е борба на идеи, а идейна борба (по дефиниция) има на пропорционални избори

12

socialen

преди 7 години

Генерал Радев размаза неграмотния Борисов на президентските избори и му би един чумбер по празната кратуна.

11

socialen

преди 7 години

Борисов е пълен некадърник и не може да изкара и един мандат. Пълен провал.По цял ден се чуди кво да прави, защото е неграмотен.

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНай големите кърлежи и кръвопийци са БКП-БСП . Над 50 години са се впили в снагата на Българина и му смучат кръвта . Направиха три национални катастрофи , искаха България да стане 16 република на СССР и сега някакъв червен *** дава акъл , който няма .

9

Шоп

преди 7 години

Верно двойката може да бъде само крива Куна.

8

До 2

преди 7 години

Ако след 7 години,,блестящо" управление на ГЕРБ имаме нужда от правителство на националното спасение, то тогава трябва спешно да ги изринем, за да не губим повече години в бездарно и корумпирано правителство !

7

анонимен

преди 7 години

Ще има правителство.Парламентът ще работи до промяна на изборните правила.

6

Анонимен

преди 7 години

Този вярва ли си че герб ще управлява пак. И то самостоятелно. Щом на всеки избор губи по една четвърт депутати.

5

Тодор

преди 7 години

Владо, намери си достойни работа! Истинска работа! Да търкаш скамейките по университетите и след това да станеш изведнъж министър, понеже дядо ти е търкаляли пити с кашкавал, не е трудова кариера

4

Анонимен

преди 7 години

До 2-ри: Кунева, ти ли си?

3

До 2

преди 7 години

Смени си дилъра!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Точно сега България има нужда от правителство на националното спасение, може би с премиер Миглена Кунева, с подкрепата на ген. Борисов и на Патриотичния фронт, което в кратки срокове да осъществи важните за страната приоритети - съдебната реформа, енергийната стабилизация, проблемът с ниските пенсии и т.н.

1

Анонимен

преди 7 години

Гербаджийските комунисти са като кърлежи а фурнаджийската лопата - Боко Тиквата няма аналог в света!Да, ще има Борисов 3,4,5,6,7...докато има промити мозъци и влюбени лелки!