79

до 95

преди 7 години

После ще отиде в КНДР да се поцелуе и с Кимчо свинчока и така ще започне неговия мандат на независим президент! Ура, другари и другарки!

78

Анонимен

преди 7 години

Другари живея срещу Позитано 20 и наблюдавам следната картина. Всяка вечер по малките часове др. Радев , др. Йотова и др. Нинова се прибират заедно. Явно затова БСП са бесни , че може и да няма техен служебен кабинет . Нали г-жа Лъжа / Нинова / каза , че няма да се месят на Радев за кабинета .

77

Анонимен

преди 7 години

Скоро гумения президент ще излезе изпод полата на Корнелиту и пеейки яблоки и груши заедно с коня си Русинант (Деси) ще се качи на вакзала и ще замине на първото си посещение в Масква!

76

Анонимен

преди 7 години

Фидоска премиер и ще поеме и оправи и съдебната власт!

75

До90

преди 7 години

Абсолютно си прав, затова и не ни приемат в Шенген, готвят ни за карантинна зона, буфер наводнен от араби.

74

з н а й к о

преди 7 години

!Айде на нивата дзвиздъ- Nadia Nikolova

73

Чеснарски

преди 7 години

Остатъчното СДС на безличното нищожество Лукавски, пардон - Лукарски и партийката на кобургската, станишевска и догановска слугиня стигнаха дъното! Но, продължават да дълбаят , като лазят в краката на една СИКаджийска мутра, само и само да останат във властта, дори и за два месеца! Срам и позор! Какво десни, какви пет лева! Тия са продажници и измамници! Но, да им е ясно на алчните за власт - нов десен проект ще има, а те вече изтичат в канализацията на банкянско-сарайските клозети

72

До 85-тия

преди 7 години

Ехаааа. Голяма реклама си си направил.Чудя се само как носиш тази чугунена глава.Навярно много ти тежи и залиташ,но нали е бойковистка,носиш си я с кеф. Друго си е да имаш герберастка глава,която като камбана кънти на кухо......Все още не си сам,за съжаление.Все още се носи чугунен звън из форумите.....

71

Анонимен

преди 7 години

ТРЯБВАШЕ БУЛКАТА БЕГЛЕЦ ДА ОТИДЕ ДО БРЮКСЕЛ ЗА ДА МУ СЕ ИЗРЕДЯТ,със съвети,да не си помислите за нещо друго,защото ТОЙ е много мъж и и лесно се разбира с третия до седмия пол.А сега сериозно.Идват изборите в Германия и ако Мути иска да спечели,ще трябва да разкара от държавата си неизвестно за сега количество *** от арабски произход.Затова даде парите,затова и БАЙ *** трябва да устиска властта поне докато минат изборите в Германия.Така че да си честитим поредния резил и да се готвим.

70

Разбрахте ли,че..,

преди 7 години

ГЕРБ отдавна трябва да си смени абривиатурата с ПАРТИЯ НА НАГЛИТЕ. Е,няма друга държава с толкова хищни,нагли,престъпни и хищни за власт индивиди.Що за уродливост е това? Е,това вече ще е краят.

69

з н а й к о

преди 7 години

Синдии, тука ли си че има един профил за съниране?!

68

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече се бавят с изборите, с толкова повече БСП, ще качат резултатите си, ако това искат, моля !

67

Анонимен

преди 7 години

Всички що годе нормални хора без чугунините глави разбраха , че с Борисов лошо , ама без него много по лошо.

66

зевс

преди 7 години

Кабинет Борисов-3, с Премиер Динко от Ямбол!

65

Жалко

преди 7 години

С тези многоходови, безпринципни комбинации ,десните сили в България се закопаха за дълги години !

64

Йо

преди 7 години

Рада и Боко - класика в жанра на която и Тарантино би завидял

63

анонимен212

преди 7 години

Офффф, айдеее ходете си вече! Накрадохте се, съсипахте всичко, усвоихте каквото можахте, махайте се и стига вече!!! Много нагли хора са тези!

62

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

За Куневица го кажи на тоя дето ми крадна аватара и ник нейма. Тая за нищо не става.

61

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

АЗ НЕ СЪМ ГЕРБЕРАСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАААААА ;)))

60

Анонимен

преди 7 години

До GENERAL GADORIANСлед Куневица държавата едвам оцеля, а сега ако пак управлява ще затрие всичко българско!!! Няма да ви има и теб и децата ти..