36

турчина

преди 7 години

Много го харесват в Турция. Особено като каза "ще върнем всеки Гюленист в Турция" и това се разпространи по турските медии. "Единствения ни съсед който е с добри намерения към Турция е България. Останалите са ни врагове" беше казал един професор по телевизията.

35

Анонимен

преди 7 години

Пощальончето на ердоган пак се изказа.

34

турчина

преди 7 години

Опозиционния лидер на Народно Републиканската Партия Кемал Кълъчдароглу не защитава турските интереси пред ЕС колкото Бойко Борисов! Евала Бойко!

33

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя кога ще се махне от властта най-накрая?? Вреден е за България.

32

Анонимен

преди 7 години

Мутрата, турците го купиха и продадоха с Банкенските парцалчета.Помня как едно време щеше да вкарва Доган в затвора, после му секна мерака., зашо ли?

31

:)))

преди 7 години

Миналата седмица Сърбия обяви, че не са допуснали близо 17 000 мигранти да влязът на тяхна територия - в задачката се пита дали Бай Х.й знае где ли са сега тези 17 000 талибани ........

30

Бокото

преди 7 години

Борисов от Брюксел: "Европа да спазва договореностите с Турция." Ще ги спазваш и ти, особено след 22 януари, когато ще си отидеш на село при каракачанките. А на парламентарните избори не очаквай връщане на власт. С министри като Ненчо Трудовака, МитOFF, Бъчвата, Лукарски, Московски, Москов, Ив.Василева много се изложи, така че и ти ще си отидеш с тях. Ами в НС: с дуловчанката Деница - бялото кадънче, Цвета Караянчева, Менда, Кр.Велчев. А с резилите за ООН, белият гълъб на Ердоган?

29

Анонимен

преди 7 години

Тоя не беше ли секлецарката на Ердоган ?

28

Дедо Гого

преди 7 години

Независимо от плонжовете на ББ, ако Турция прецени, че е дошло времето - ще пусне мигрантите...Всеки си гледа интереса и изгодата ! Освен България ! Когато това стане, правилния ход е да отворим границите и всеки да ходи , където ще !!! Така както от ЕС ни показаха,че сме незначителна група II качество хора...

27

Анонимен

преди 7 години

Давай, Бойко, закопай ни като за последно! Ако Европа не иска да спазва споразуменията, ти изтегли заем и плати на дружката ти Ердоган, който не е гаден, филмиран диктатор-олигарх.

26

Русия

преди 7 години

Анадолският посланик в ЕС Ербокан 2 изхълца : .......Ей така е правилно да се каже

25

Анонимен

преди 7 години

Самовлюбеният наглец защо продължава да се изживява като премиер. Или може би не е разбрал още, че народът за втори път му би шута.

24

Попов

преди 7 години

Този повече не трябва да управлява !!!

23

Активист на БКП

преди 7 години

До хмЕ,той си направи фотосесията там,какво повече да прави ?

22

Анонимен

преди 7 години

ЕС не спази ли довоторката с Турция с тази жалка дуржавичка е свършено, става дума за България, просто ще издъхне горкичката като я налазят няколко милиона мигранти, и трябнва да ги държи насила да не развалят рахата на по-старшите партньори от западна Европа.

21

Анонимен

преди 7 години

Европа ще спазва това което и е изгодно, а третокласните бедни балканци от България да си гледат работа. Така стана с американските визи като ЕС отказа да изпълни законодателството на ЕС и да наложи реципрочни визи, така ще стане и с Турция. Така е и с НАТО, ако стане нещо България ще бъде хвърлена за пушечно месо, никой няма да спазва договори и да рискува живота си заради България, те удоволстието не искат да си развалят и не спазват закона за визите, какво остава при военен конфликт.

20

Анонимен

преди 7 години

Оставам с впечатлението, че подаването на оставка всъщност му дава неограничени правомощия ?!

19

Анонимен

преди 7 години

Боже господи кога ще си имаме начело един българин ,който да брани България , а не да слугинува ту на Путин ,ту на Ердоган ? Мисля си ,че има нещо с което Ердоган държи Борисов на мушка .

18

до varg

преди 7 години

Те мигрантите като дойдат у вас ще ти направят масаж на простатата!

17

Анонимен

преди 7 години

В мен живее убеждението,че турците като цяло са хора на честта.За тях дадената дума е закон.Горко на оня ,който не им отговори със същото.