28

АНОНИМЕН В ОСТАВКА

преди 7 години

Борисов обясни /три пъти/,Борисов каза,Борисов информира,Борисов изрази, Борисов съобщи...на угрижените лица от снимката, с изключение на прозяващите се усмихващите се, самодоволните, блеещите.Премиер в оставка-звучи като титла /повишение/....

27

Йозо

преди 7 години

На тези дето им се свидят парите им пожелавам да им гръмне цистерна в двора!

26

1

преди 7 години

Хайде сега използвайте хитро (ино) ситуацията, за да се сдушите официално всички, в името на "кабинет за спасението на българия"

25

Анонимен

преди 7 години

Отчаяните опити да се върне във властта придобиват чудовищни форми.Тоя кабинет легитимен ли е в момента? Каква е разликата, че са в оставка с това да не са , щом продължават да решават държавни въпроси? Какво правим сега? АБЕ ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА? Май всички ще катастрофираме..

24

Мелиха

преди 7 години

мн странни коментари от мнозина!? ние-те, хралупи били, полу-хора... мдаа... Прилича на една приказка :-Балгаране ще ти подаря магаре, но на съселяна ти ще му подаря две магарета, става ли? -А, не... щом две му дават, не ти ща магарето :) детска градина номер 100 в София струва 5 милиона лева през 2012г....та много били 10 милиона, така ли?

23

Анонимен

преди 7 години

10 млн от държавата .НОВА им правят дарителски кампании.Още сумати хора им събират пари .За какво? За една махала!!!Тва село го виждам до 1 година Ориндж Каунти да стане.Луксозни Къщи,Коли а кмета Милионер !!! Баси смотаната държава сме!!!!

22

АНОНИМЕН

преди 7 години

ОТ КОЙ КАБИНЕТ, С КАКЪВ СТАТУТ, ДА НЕ ПИТАМ ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАЗДАДЕ ЗА 1 СЕДМИЦА ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА? НА КАКВО СЕ ИЗЖИВЯВАТ? КАКТО ВИНАГИ НЯМА КОЙ ДА ГИ КОНТРОЛИРА, И БЕЗОБРАЗИЯТА ИМ ИЗБИХА ТОЧНО В С.ХИТРИНО И С ТРАГЕДИЯТА ОТНОВО СПЕКУЛИРАТ! БЕЗСРАМНИЦИ!

21

ех, предизбори

преди 7 години

Разбира се, че трябва да се помогне, но не така урулежката да се изсипва с кофата. Добре, инфраструктурата трябва да се възстанови, ама ако после щетите за общината са напр. 1-2 млн. (не че няма да се намери начин да похарчат и 20млн.), за разликата ще отговаря ли някой? А хората тепърва трябва да съдят някого - държава, превозвач, застраховател?

20

Анонимен

преди 7 години

Do onezi,koito razbirat.Garata se e kazvala Sheitandjik,koeto oznachava dyavolska.Nujni sa zdravi molitvi ot zreli hristiyani za budeshteto na garata!!!Moite suboleznovaniya za opechalenite!

19

Анонимен

преди 7 години

Най-лесно се дават готови пари. Да плати виновникът и да му бъде потърсена отговорност за нанесените щети.

18

Бивш Гербер

преди 7 години

Ново село.Нови луксозни къщи от Боко Ислямиста!!! Видя се кой народ му е по мил!!!!Сега ще се похвали пред Ердоган и ще му врътне един дудук !!!!! Бас държа че цялото село Ислямисти ще гласуват за Боко.И как няма !!! До вчера живееха в саборетини от утре в Лукс!!!

17

реалист

преди 7 години

Пари саниране на празни блокове, от които половината се крадат има, а за ремонт на междунродни жп линии няма. Вярно, те не тръгват от София и не са в южна България.

16

Анонимен

преди 7 години

Не са само къщите на хората - има загинали, има тежко пострадали хора, има разрушена инфраструктура. Важно е да се действа бързо и хората да имат дом - зима е!! Поставете се на тяхно място! Държавата сега помага, но после ще си търси парите от виновните-така е справедливо.

15

Нед до 13

преди 7 години

Пич от тия 10млн 8 ги пиши краднати :) обратно в джоба на "нашите " хора :)

14

Анонимен

преди 7 години

Е не ми излиза от главата твърдението МУ, че отказва помощ от други държави защото," Това е моментът в който ще се види пълния потенциал на държавата"Трябва да си адски самовлюбен и неадекватен, за да се доказваш на фона на човешка трагедия и да си на първите страници два дни. Сигурен съм, че не знае имената на загиналите хора, нито имената на тези мъже, с които се е снимал.ТОЙ е Човекът-държава.

13

Ангел

преди 7 години

За група от 30-40 Мюсюлманина останали без саборетини им давате 10 млн лв ?!?!?!?!??!?!Вие добре ли сте бе!!!! Стойността на къщите в цялото село балабар със земята е под 10 млн вие за 5-6 кирпичени къщурки 10 млн .Палати ли ще им строите???? Така излезна че тази катастрофа се оказа направо Коледен подарък за ***.

12

Активист на БКП

преди 7 години

Ако не ги окрадете...

11

Веселин

преди 7 години

До математикпросто застроховките ще бъдат изплатени поне след 2 години,това са дела .........комисии....говорим за много пари и гражданската отговорност на влака може би е за голяма сума/не знам/...та ако не от бюджета/нали сме солидарни/,а и ако не българската държава да помогне ,то тогава кой??Италианците 5 милиарда евро дават за тяхните села след заметрисението ,трябва да се помогне няма как

10

Анонимен

преди 7 години

Все едно от джоба са си ги извадили, та се хвалят

9

Анонимен

преди 7 години

А защо 10 милиона от бюджета, а не 10 милиона от застрахователя? Влака няма ли гражданска отговорност? Вместо така наречените медии де се състезеват кой ще зададе по-*** въпрос на премиера, защо не зададат този въпрос?Между другото с 10 милиона лева поне 20 деца ще бъдат излекувани от нелечими заболявания.Но нали идват ибори...