6

не е за смЕх

преди 7 години

За съжаление практиката у нас е доказала ,че често пъти причините за каквото и да е било се замазват и го отнасят най-лесните по веригата в случая са машинистите. Помните ли пожара във влака през 2008 г. когато също загинаха хора тогава осъдени бяха шафнера на вагона и началника на влака и то условно ,а този от шефовете им който беше наредил да се заключат врати беше само свидетел е за това няма управия у нас.

5

Ел

преди 7 години

Абе Борисов,единственото от което те е страх да не останеш без властта!А причината ти я знаеш и повтаряш няколко години-тройната коалиция и Орешарски!?Това е,друго няма!Крайно време е и вас вече да ви няма изобщо с вашата некадърност,кражби и мошеничества!

4

Анонимен

преди 7 години

Истината и за този случай едва ли ще излезе на яве. Накрая ще бъде обвинена чистачката. Познато до болка.

3

Анонимен

преди 7 години

Сега да не се окаже че и стоката е контрабанда??

2

Петър

преди 7 години

Влакова композиция с цистерни ,пълни с пропан-бутан е явно истинска бомба в движение.Не е ли необходимо за тези композиции да има извънредни усповия за пътуване,осигуряващи максимална сигурност.Та това са повече от опасни товари-и би трябвало да се осигурява безопасен коридор по целия път.А у нас тези влакове май пътуват така,сякаш превозват картофи.И отнови виновни министри няма,само вайкащ се премиер,който ще раздаде по 300 лв. на пострадалите.

1

Анонимен

преди 7 години

Скъсана връзка между пета и шеста цистерна???Така ли се късат връзки, бе? Почнахте да ни правите на луди. И защо просто цистерните от шеста нататък не са увиснали и как точно ще изкарат локомотива извън релси???