63

Анонимен

преди 7 години

Дрогарю Женерал хората от земетресението в Стражица през 86-та още живеят във фургони.

62

Пенкилер

преди 7 години

До 66Не казвам, че е идеален ( то аслъ, читав политик не се е родил, няма и да се роди ), но поне е предложил кръв.Виж Бойко, най-много да предложи да си изтеже ноктите в полза на пострадалите.

61

анонимен

преди 7 години

Алоооо, аланколу какво се надяваш, помогни с нещо червена ***.От такива като теб дето се надяват сме на този хал толкова години.Нали беше промяната нали беше нещо много , остана си само с надявам се като всички останали чеврени маймуни....

60

Анонимен

преди 7 години

Никога на подобно място невидях почетния председател на дпс дори не беи новия им шеф неграмотния фъфлещ ***

59

Анонимен

преди 7 години

Кажете ми какво лошо е направил Радев, предлагайки кръв? Популизъм ли, та той спечели изборите, няма за какво повече да се бори. Повечето от вас, които го плюете няма да отделите и капка. Вие не сте в състояние да разберете какво означава човечността, затова винаги ще търсите някакъв скрит политически мотив.

58

Анонимен

преди 7 години

До ПенкилерНещо не четеш правилно.Не е дарил кръв, а е изразил готовност да даде.После тактично е изчакал отговора на домакините, които тактично са му отказали.

57

Анонимен

преди 7 години

Жалко за хората а иначе агент сава може да им реши битовите проблеми това за него са дребни пари за уиски и мацки а не само да ги търси като електорат

56

Анонимен

преди 7 години

Действащия президент си мисли за новата служба във Вашингтон, ти го занимаваш с някакво си Хитрино.

55

До Радев:

преди 7 години

"Радев: Надявам в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони"За това ли те избраха хората, бе пич?!? ЗА ДА СЕ НАВЯВАШ?!? И ти ще се окажеш СЪЩИЯТ ***, като Плевнелиев, ама де да видим!

54

Анонимен

преди 7 години

Та,като сме заговорили за президенти,не разбрах действащия президент отиде ли на мястото на трагедията или си има по-важна работа.

53

Анонимен

преди 7 години

prezidenta ako iska i sperma da dade da se oblagorodi seloto

52

Анонимен

преди 7 години

Герберастите нали са вече безработни,та са налазили форумите и се чудят на кого да си го изкарат.Ген.Радев е висока топка за вас.Можете да злобеете,колкото си искате сега,но по-добре си запазете смешния плач за след изборите,за да не се изтощите предварително.

51

Анонимен

преди 7 години

В случая товара, задължително е бил застрахован, включително и гражданска отговорност за железопътния състав, така, че Тикваров спокойно може да прави помен с чужда пита, и да внушава, че парите ги е отделил едва ли не от детските пюрета на малък Бойко.

50

До 58

преди 7 години

Напротив-държавата трябва да се погрижи за хората във фургоните,защото лошото поддържане на реките и язовирите доведоха да тези трагедии.А хората си бяха построили домове и водата ги отнесе.Затова държавата трябваше да им построи нови,а не да си прави предизборен ПР със саниране,което трябва да е грижа на собствениците.За там може милиарди,а за безхаберието не искат да си платят.Това се нарича НАГЛОСТ И БЕЗОТГОВОРНОСТ!!!

49

Пенкилер

преди 7 години

Ами отишъл човекът и кръв е дал, и с хората поговорил, каква, ще я свърши, отговора е:,, никаква", нормално, все още няма никакви правомощия, чест му прави обаче, че нямаше камери и кухи журналистки около него. Виж Банкянския Т0луп е друга бира, на него камери му дай и сервилни джурналя, а той да се развихри, да лъже, да маже, да демагогства...и после газ на Кугъра...ееех живот.

48

Анонимен

преди 7 години

Правителството на ГЕРБ ще свърши както започна-с трагедия.Дано след тях дойдат по-отговорни хора и сложат държавата в ред.Тези се провалиха тотално.

47

qwerty

преди 7 години

Ако трябва ще живеят и във фургони. И трябва да са благодарни на държавата за подобна помощ. Защото държавата никому не е длъжна - българинът я счита за един вид безплатен застраховател - в Мизия живеят във фургони защото нямат пари да си оправят къщите или защото чакат държавата да им ги оправи? А къщите имат ли застраховки? А да, и за застраховки пари няма. Е хубаво ама защо тогава споменава фургоните тоя? А да - щото е кукла на конци и идат избори.

46

Анонимен

преди 7 години

Колко години Бойко брои трупове и все едно дгуг ги е предизвикал! Държавата цъфнала, взривове колко пъти вече? Но партията и Бойко са безгрешни! Сега пък Радев ви е виновен! Чакам изборите и да се маха цялата *** от калинки и тикви!

45

До 49

преди 7 години

Ти си точно KLOAKA,сама се определи най-точно.

44

Скептика

преди 7 години

Еуфорията и фанфарите около избора на Радев доста бързо отшумяха, и имам смътното усещане, че ще се окаже голямо разочарование за гласувалите за него. "Тесните специалисти" си остават винаги "експерти", но извън експертността си обикновено не се котират и не се вписват...