17

Охранителят-София

преди 7 години

Е, сега и да вдигнат двойно тройно заплатите и пенсиите за да са събираеми тези глоби ,цена нема да имат депутат четата ни.Боже,та те хората почнаха да умират от студ в жилищата си! Боже простим на управляващите,ако има живот в отвъдното...!

16

Тман

преди 7 години

охааа ще ми свалят номера на колата на пътя.... много хубаво, само да пробват, веднага ще бъдат осъдени, както ги съдят за отнемане на книжката на пътя, и за онази въпросната декларация която карат да подписват хората когато искат да им отнемат книжката на пътя

15

Анонимен

преди 7 години

До 19"От Вкъщи", *** научи се да пишеш. Същите кухи *** като тебе ни управляват. Какво искаш да гласуват , колко да струва сиренето ли ???Късно идват тези промени, колко народ си замина... даже още по-сериозни трябва да са глобите. Всеки втори некадърен, надрусан или пиян си решава че е господ... убива някой и после точим делото по 5 10 години

14

Анонимен

преди 7 години

Намериха,какво да гласуват тия хрантутници мамини сладки. Що ли не взема и аз един депутат да стана в следващия парламент?! Такива проектозакони ще ги гласувам от къщи.

13

Анонимен

преди 7 години

За рецидив превишена скорост с 20 мили в населено място във Вирджиния колега беше съден от дежурен съдия и осъден на 3 години лишаване от право на управление на МПС. След 2 седмици си загуби и работата заради редовни закъснения, а беше млад и перспективен инженер. А тук пак си играем на детска градина.

12

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

ГЕРБ - простотия, милиционерщина и некадърност !Добре, че си отиват завинаги !

11

Анонимен

преди 7 години

КАТ излиза на финансовия пазар с навите печалби събрани от " зад борчето". Главни акоционери ще са служителите във фирма КАТ!

10

11

преди 7 години

До Анонимен 11Те книжки са се купували само при герб, нали?

9

Чикън

преди 7 години

Това е чудесно, но трябват по-сериозни глоби и за корумпираните катаджии. Например, незачитане на трудовия стаж в КАТ при пенсия. Кой за 50 лв ще си отреже хиляди от пенсията?

8

Анонимен

преди 7 години

Лелееее, сума ти катаджии ще си купят нови автомобили щото ще се вдигне цената на откупа. Защи не се вземат мерки стещу тези които продадоха над 200 000 книжки? Защото А.Цветков беше министър от ГЕРБ и от продажбата направи милиони.

7

Анонимен

преди 7 години

И милион да е глобата, докато спите и избягвате скъпите коли, ще е все същото!

6

Момо

преди 7 години

Не разбрах в какво случаи ще се вземат номерата. Само, ако си пил или си без книжка или и за други нарушения?

5

Leo

преди 7 години

Ако успеят да приложат този закон на практика, което мен лично ме съмнява, би следвало трафикът драстично да намалее :)

4

Анонимен

преди 7 години

Затвор, каране пил е на равно като да се качи пилот на самолет пил, това е престъпление с голяма обществена заплаха.Вкарвайте ги по 15 дена, да си изгубят отпуските, жените и работата и ще се оправи много бързо.

3

Наблюдател

преди 7 години

Ако не е предвиден ефективен начин за събиране на глобите и тази закон ще е "врата у поле"! Поредната имитация на законотворчество за отбиване на N-a!

2

Странен

преди 7 години

И като няма кой да наложи санкцията...Масово по пътищата карат ***, много са и стават все повече и повече.Тези санкции няма да ги спрат, най-малкото защото няма кой да ги наложи.

1

cc

преди 7 години

А катаджиите, които карат срещу движението по магистралата, какво ще ги правят?Такива виждам редовно