75

Анонимен

преди 7 години

Американските *** пет години се борят с Ид и резултат никакъв. Добре, че Русия се намеси. Иначе щеше да се повтори стогодишната война.

74

Факт

преди 7 години

Всъщност Източно Алепо вече не съществува на практика!Останали са едва 10% и се водят преговори за капитулация.Така че брадатите "демократи"-главорези там са аут!Колкото и да се тръшкат янките и техните слуги-спасение за мек*еретата им НЯМА!

73

Анонимен

преди 7 години

Свобода за Волжка България, вън руския окупатор

72

Shopp™

преди 7 години

Момченца, рузките *** една година превземаха обсадения Алепо, не ми се мисли колко ще се мотат с Идлиб, който има граница с Турция и не е равнина, а планинска местност.

71

Анонимен

преди 7 години

И понеже са големи и предизвикват големи конфликти трябва да ги уважаваме ли? Тия "големи кпнфликти" водят до милиони жертви. А големите конфликти са за да се плячкосва на едро. Както беше казал един известен политик Западът няма вечни приятели има само вечни интереси. Но от стотина години насам нещо много му се отвпри апетита на Запада.

70

Анонимен

преди 7 години

Хехето явно е монгол щом намира генетична връзка с азиатците.

69

Анонимен

преди 7 години

До Xexe Българите са си за България не за русия не забравяй това

68

Анонимен

преди 7 години

Въздушнокосмически - хахахаха тея вярно ли бе?

67

хаха1

преди 7 години

До Анонимен 83Ти си неграмотен не можеш да пишеш на Български а си тръгнал акъл да даваш,млади хора а неграмотни,миячи и чистачи за САЩ.

66

Анонимен

преди 7 години

Всеки път, когато Русия и Асад се съгласяваха на временно примирие "дрмократичната им опозиция" използваше това време да се прегрупира и да избие още народ. Отдавна трябваше да се разбере, че на тия главорези не трябва да се правят отстъпки.

65

Анонимен

преди 7 години

Големите войни в света са винаги по вина на западните страни и никога на източноправославните.--------Това е просто защото западните са големи. Големите държави предизвикват и големи конфликти.Източноправославните са слаба ракия и предизвикват само регионални конфликти чета като се крадат една друга.

64

Анонимен

преди 7 години

духовници БЛАГОСЛАВЯТ 4Е4енци --- боже поредното доказателство 4е руснака е просто пар4е -- НАЙ МНОГО ДА ЗАБЕГНАТ ПРИ ИСИЛ

63

тик так тик так....

преди 7 години

Преди малко интерфакс,съобщи че че тази нощ се очаква мощен ракетен и бомбен обстрел по останалите 10% от Алепо който се контролират от бандитите,САА е разпространила информация гражданското население да напусне бързо този район.

62

Смок

преди 7 години

До хе-хеНикога няма да бъдем с враговете си - Русия и други подобни

61

кво? що?

преди 7 години

Чуват се последните стонове на онодените сорросойсти. Използваите последните си часове за да се молите, чичо Сам каза че вече няма да ви дава неброени долари, ще си ги печата и харчи, за да подклажда конфликти на други места.

60

Xexe

преди 7 години

Навсякъде се вижда че Българският народ е с Русия освен в продажни сайтове като Дн.вник където така наречените българи са емигранти в Сащ 3-4 човека!Българина е бил и винаги ще бъде с Русия!Всички псевдославяни като поляците са ш.бани католици те предадоха християнството спомняте ли си как папата миеше краката на терористите!Франция която е католическа приема исляма!Такива съюзници не ни трябват!500 години сме ги гледали ман.алите повече никога!

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70 с това народна република ме загуби бе 4ервени б оклук си е по добре

58

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

Мачкай, Вова !

57

Луцифер

преди 7 години

Невероятно е скодоумието на руската външна стратегия!? Проблема на Русия е не САЩ, а Китай по следните причини:- имат обща граница- Китай е един милиард (!!!) и повече от триста милиона души- Вече е най мощната в икономическо отношение страна- притежава атомно и водородно оръжие и междуконтинентални ракети за преноса му- още преди 40 години Джо Енлай заяви, че загубата на 300 милиона души няма да е фатална за Китай (Русия е 130 милиона)- още сега Китай "усвоява" успешно огромни територии от Закавказието зад река Амур- демографският натиск ще принудят Китай да прибегне към вое

56

Анонимен

преди 7 години

До ами сега 67 между временно 170 руски спец наза са груз 200 руснаците се молят на колене САЩ да си прибере хората