11

Анонимен

преди 7 години

Мале мале малееееееее такьв срам и позор американците не са сьнували и в най ужасните си кошмари америкаците в момента са в истерика можете да видите истериката на англичанина когато китайския представител наложи вето против паузите на прекратяване на огьня оня ангичанин как се пеняви плюнки летят

10

до 8

преди 7 години

Ти да не си привърженик на умерените терористи ?.

9

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не искат жертви сред цивилните иначе щяха да изравнят брадатите с земята точно за 12 часа

8

Бойко не Борисов

преди 7 години

Първо, дай боже в труден за нас момент да се намерят ,, мощни и верни съюзници,, Второ от статията излиза,че САЩ се готвят да продадат и предадат протежетата си. Извод- не стават за стратегически партньор, е те и *** за зеле не стават ама нейсе.

7

Анонимен

преди 7 години

Като ти трябва помощ, Русия е насреща! Ако ти трябва реклама, американците ще ти свършат работата. И без това за нищо друго ги няма. Язък им за 630-те милиарда военен бюджет! За нищо не стават!

6

Анонимен

преди 7 години

Сирийската гражданска война започна, защото Щатите бяха решили да сменят правителството и да поставят послушни политици начело на Сирия вместо Башар Асад. В този смисъл САЩ носят вината за кръвопролитията и жертвите в Сирия. Те подкрепиха дори Ислямска държава, само и само да бутнат Асад от власт. Въпросът е може ли някой да потърси сметка на САЩ за престъпленията в Близкия Изток и в Северна Африка. Те на практика унищожиха държавността там и тласнаха потоци от бежанци към Европа.

5

АНОНИМЕН

преди 7 години

Жалки страхливци!Докато стояхте и гледахте сеир от страни \ както по време на ВСВ / Русия и Асад се биха за освобождението на Сирия от бандитите,обучени от вас.Вие нямате грам заслуга за приключването на войната!Заслугата е на Русия!

4

Някой

преди 7 години

Ок, щом е свършила, айде всички бежанци по лодките и обратно по землянките си. Кой както е дошъл, така да си тръгва. В срок от месец сичкото обратно.

3

Анонимен

преди 7 години

Наред е Рака, обаче нищо не пишете за Мосул!

2

Русия

преди 7 години

Затова ФАЩ бомбят болници и лекари, щото са слабаци!

1

Анонимен

преди 7 години

МУУУУ-МУУУУУУУУУУУУУ