11

Анонимен

преди 7 години

На следващите избори ще гласувам за тези(този)които се откажат от партиините субсидии,а ако това направи някоя действаща партия,да върне тези,които до сега е взела.Това ми е условието.

10

Анонимен

преди 7 години

Защо гробарите продължават да крадат-нали доброволно се отказаха от властта.Тези до пролетта ще ни напълнят с хиляди джихадисти ще запалят фалкона и ще си заминат.Трябва да се съдят за държавна измяна!

9

Анонимен

преди 7 години

До Nadia NikolovaИнтересен е фактът, че след всеки избор броят на депутатите на ГЕРБ все намалява : 119, 95, 84.Сега ще са 50.

8

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ-3 няма да има.За тая лъжлива и крадлива хунта вече никой няма да гласува.

7

Анонимен

преди 7 години

Ще бъде забавно ако Плевнелиев даде мандата на АБВ например, а не на РБ (Разбойническата Банда).

6

Анонимен

преди 7 години

КОЛКО УНИЗИТЕЛНО ЩЕ Е ЗА ГЕРБ ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С МАНДАТ НА РБ.Щнтересно е Петър Москов като какъв се мъкне с другите "реформатори" по разни срещи. Нали ДСБ вече не е част от РБ.

5

До 4

преди 7 години

Надя,май имаш температура.Вземи си хапчетата и не изказвай неподготвена.Разбирам неистовата ти любов към Боко и ти съчувствам ако не е споделена,но реалностите са други,примири се.

4

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 7 години

Мандат 3 ? През крив макарон !

3

Анонимен

преди 7 години

Алооооо,Борисов,ген.Радев не ти е Плевнелиев,че да му нареждаш какво да прави.Неговите пълномощия започват след 22.01.2017 год.,а дотогава си имаме действащ президент.Да се оправя,ако може,ако не може,да си признае.Явно никой не се навива за 1 месец да си слага главата в торбата.А реформаторите да не си въобразяват,че ще видят следващ парламент.Балъците свършиха.Чао.

2

А1

преди 7 години

Никоя партия дефакто НЕ иска избори, защото резултата не е предскацуем и не е ясен за никого.Възможно е да се състави правителство, но с една "жертва" - Борисов. Правителство на Рб, подкрепено от Герб, означава едно - край на Борисов, обаче това значи и край на Герб. Ще се саможертва ли Борисов, това е въпроса?!

1

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах, тия наглеци за 3-то правителство ли се стягат, след като народът вече 2 пъти им би шута.