26

Анонимен

преди 7 години

най добрите места за тези 3 центъра са Банкя, Бояна и Драгалевци. Там трябва да са!

25

преди 7 години

Боже, Боже, тази тетка колкото пъти и задават важни въпроси толкова пъти на отговори. Ясно е защо Боцко ни я трапоса тази префтасала бабка, да изпълнява каквото и каже. Нямало да има лагери а "площадки"?? Границата ни е продънена, политиката към амуджите неопределена, да не разсърдим ЕС. И страда българина. А тази лелка ни бие само успокоителни инжекции. Както община и полиция са неподготвени можем да се молим някой амуджа да не се взриви в метрото. Със кметица Сополанка сме за мустака.

24

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 7 години

Ем убавица, ем Ентелегентна, ем погледа един такъф добъъъъър

23

Анонимен

преди 7 години

По- голям тероризъм от това да сложиш неграмотна социоложка начело на МВР в тия размирни времена, когато брадатите главорези преминават през разградената ни граница - здраве му кажи.Ама той Баце си ги подбира само такива - 6 волтови, но послушни и раболепни, а народът си трайка, щото си обича Бат Бойко и крадливата му клика.Няма да се пУашите, Баце и Бъчварова ще ви пазят границата с джиповете на горското, ония от по 200 000 лева.....Друг няма как да ви пази, защото те унищожиха МВР..

22

Анонимен

преди 7 години

Тази, Куневица и "Дебелата Берта" са язвите на ГЕРБ и на правителството.

21

Полицай - каналджия

преди 7 години

Да и го го сложа в шуплата на тая убавица. Вчера каза, че има дадни за тероризъм , днес обратното. Едно и също , че Трътлестия от Банкя ми говори, днес така - утре онака.

20

Факт

преди 7 години

До FBIБъчвата в категория "***" няма как да влезе!По-скоро "Кугър",да не кажа "Грени".

19

Истината

преди 7 години

До а рускитеАко си имахме елит от мъже на място, Путин, Обама/Тръмп,Меркел и Ердоган щяха да ни имат уважение!А сега какво-с тея мек*ерета на власт всеки ни взема на подигравка.....Пълно унижение и от съюзници,и от противници!

18

Анонимен

преди 7 години

Не знам още колко трябва да стане, за да осъзнаете, че няма държава, на никой не му пука за бъдещето на страната, всеки просто си гледа неговите интереси, фирмички, лапаницата, злоупотребите и народа колко да не пукне от глад, след някой друг месец пак ще ходите да се бутате като овце пред урните и да си изберете поредните лидери които да Ви стрижат и доят, като след всяко правителство положението става все по-критично. Кога ще разберете за какво става въпрос?

17

Анонимен

преди 7 години

"ДЛЪЖНИ" БИЛИ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРИЕМЕМ И НАПРАВИМ ОЩЕ 3 ЛАГЕРА ЗА ТЕРОРИСТИ ! КОЙ НИ ЗАДЪЛЖАВА ? ГЕРБ, РЕФОРМАТОРИТЕ, " ПАТРИОТИТЕ " ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ГИ ИЗ.БЕС.. ПО УЛИЦИТЕ.

16

Moi

преди 7 години

Каква нефелница.

15

Анонимен

преди 7 години

Че тя България си е гетото на Европа през цялото време, никъде другаде няма такива все по-разрастващи се квартали с незаконно строителство извън всякакви правила и регламенти!

14

Хм

преди 7 години

Толкова ли нямаше двама истински мъже* в тая държава за вътрешното и военното министерство????Е*ати резила!Ах,забравих-Боко не обича хора,дето са нещо повече от него!Дай му да командва прецъфтели сиви женички-там му е силата!*Ненчев трудно минава за мъж...

13

factotum

преди 7 години

Явно са ни продали да ставаме гетото на Европа. Събуждайте се българи!

12

да попитам само

преди 7 години

Боже-е-е-е-е! Щом тази е министърка на вътрешните работи.......!!!Чудя се каква ли песен ще запее, като ни спретнат някой екшън цветнокожите, които приютяваме!?Тя ли е глупава, или ни мисли нас за такива!?

11

Цветен

преди 7 години

Цар Боко-Бокаса всичко може продава!

10

Анонимен

преди 7 години

Бъчва на виш държавнически пост, кой друк освен куха Тиква може да назнчи нещо което по презункция се води кухо?

9

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

ОТ ТАЯ (НА СНИМКАТА) И *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА...

8

мдааа

преди 7 години

Знаем за какво и колко продадохте родината. Вече е ясно за какво са тези пари от ЕС.

7

Анонимен

преди 7 години

Не дърпайте Дявола за опашката...