20

NACO

преди 7 години

РЕШЕНИЕТО е само едно: Всяка "партия" САМОСТОЯТЕЛНО на ИЗБОРИ!!! Време е ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ на ДС да НАПУСНАТ ПОЛИТИКАТА,ако може и България!!!

19

Имам въпрос

преди 7 години

кой точно е по-добър от ОП - обединениет патриоти( нека не говорим само за ПФ) - БСП, ДПС или ГЕРБ? - нито едан от трите партии не пожела да се намалят субсидиите, докато ОП и РБ, предложиха лимит.Каракачанов дори предложи с парите от субсидиите да се вдигнат ВСИЧКИ пенсии на 200 лева.и какво - големите партии са против.

18

Анонимен

преди 7 години

Тези които се уплашиах от патриотите - Герб и Слави. герб, защото ако се реализира програмата на патриотите - за по-социална държава и да се депортирата афтанистанците Герб ще се спихне. Слави - защото патриотите ясно показаха какав му-т-ра е.

17

Анонимен

преди 7 години

Аз пък съм гражданин на Космоса и ще гласувам за Федерацията на светлината...която се бори срещу Тъмната страна. Това го намирам за патриотично.

16

Гошо...Тъпото

преди 7 години

От малките...играчи,ще се изпотрепят кой да вземе...мандата,без да мислят,че нямат електорална и парламентарна...легитимация.Това показва незрелост,авантюризъм и неистова жажда за себеизява и...власт от елита на партийките.Както е казал народа-Рибата в...морето,те сложили...тигана и вече редят...скумриите,пардон...министрите.Туй и Варадерото не може да го...измисли,рожба е ба Винкела,щото цяла вечер не спи и мисли...схеми.

15

реалист

преди 7 години

Някой се уплаши от Патриотите. А идва и партията на Марешки. ББ ще си мечтае сегашния парламент. ГЕРБ си вкарват автогол след автогол с "вожд си".

14

Анонимен

преди 7 години

Слугите на Мутрата. Колко са жалки.

13

Анонимен

преди 7 години

Тия експерти май са от института "Джордж Сорос". Небългарски са май и имена нямат експертите. Екскрементна им е експертизата. Вони!

12

М, да ...

преди 7 години

До Nadia NikolovaМен ме интересува какво щеше да направи, ама не му дават възможност да се изяви напрактика, та да го видим! пп. останалите партии вече сме ги видели 27м години и резултатите от делата им са видни! :)) Български погром и геноцид над населението в България!

11

Анонимен

преди 7 години

и какво му е опасното бе либерали просрани? като десните вземат власта ще ви се търси сметка евро педедуги скапани.

10

Nadia Nikolova

преди 7 години

Каракачанко...смени малко плочата душичко.Говориш баналности до втръсване и дори не си правиш труда да промениш нещо от заучената си реч.Защо не се вземете със Куневица by the way,изглеждате така... съвместими.

9

Анонимен

преди 7 години

Сивите гълаби(аспарухови роми-ковачи) явно се самоопределят като българи-хрсистияни , то това означава че има поределен процент Роми(сиви гълаби) които не принадлежат към нито едно ромско Общество в България: Българеещи , Турцизирани роми , Калдашари , Рудари така остават незабелязани в България понеже влизат като число в цялата броика 7 153 784 български граждани а колко са тези така наречени Аспарухови роми-ковачи един Господ знае

8

Анонимен

преди 7 години

Като четеш тия анализи между редовете излиза, че за да гласуваш за ПФ трябва или да ти е писнало от всичко, или да мразиш мигрантите, а БСП и ГЕРБ са ехееее по-добри алтернативи.

7

Анонимен

преди 7 години

А с европейските популисти с ценности какво правим???По-добри ли са от тези горепосочените в статията и...........кои са фашистите??Кой налага медийно затъмнение на неудобни истини за европейските популисти??Кой обяви за враг православието..........??С тази цензура повсеместна да обявяваш ДРУГИ във фашизъм и да им прикачаш фашист направо си е тепегьозлък и висша степен дебелоочие!!Значи вършим ги като фашисти,ама другите са виновни-политика досущ като на нашия ББ с правителството му!!!

6

анонимен

преди 7 години

Популисти , интриганти и нагаждачи.

5

гербер

преди 7 години

Тия сa много зле!Мързеливия бългaрски пенсионер дa имa под нa пенсиятa от 150 евро - популизъм и aбсурд!Бaчкaне и мор, твa е!!

4

М, да ...

преди 7 години

Уплашиха се да дадат няколко месечен мандат на патриотите! :)) А от Бандита-донжсник, Мутрата ББ и престъпното му управление е подпирано години наред! Пък патриотите можеха да не успеят и да се провалят, но некой несмея да рискува! Що тъй?

3

Перхидролен

преди 7 години

България не прави изключение, крайнодесните трупат подкрепа--А ?! Че нали Атака-та бяха "леви"?!

2

Прогледнал

преди 7 години

Шкембе войвода и Бялата Златка не са патриоти а капиталисти.

1

Анонимен

преди 7 години

След като тръгнаха с голямата кошница как щели да направят минималните пенсии по 300 лв., веднага стана ясно какви популисти са. Да бяха казал поне, че 1000 лв. ще ги направят - по-благозвучно звучи. Безотговорници...