14

аз

преди 7 години

До опетковМинистър-председателя може да се мисли за какъвто си иска - но само до 4 години! В България след Тодор Живков няма нито един Министър-председател, който да е управлявал два последователни мандата! Най-близо до това е ББ - но и той не можа да направи две последователни правителства!

13

Анонимен

преди 7 години

Хайде нема нужда най-видния протестър, който беше в челните редици в борбата за връщането на Борисов на бял кон.И за това му беше платено с премиерски пост.

12

Анонимен

преди 7 години

На др. Слави Трифанов му е платено много добре да забърка кашата с този референдум . Чалгаджията за пари и майка си ще продаде . *** пример . Всяка ци.га.нска махала ще се избере барона за депутат и всеки милионер в съответния град също и т.н. Какво ще е това народно събрание . Тази работа е премислена като много добре са знаели привържениците на чалгата как ще гласуват .

11

Анонимен

преди 7 години

Използваха тайния агент на КГБ -ДС-Трифонов за да манипулират и заблудят хората с референдума за мажоритарният вот за да иземат със свой човек цялата власт ! Шарани се ловят лесно ! НЕ НА МАЖОРИТАРНИЯТ ВОТ - той отнема демокрацията !

10

да

преди 7 години

А може би една президентска държава да е по добра от този парламентарен бардак!?

9

стига вече

преди 7 години

Демократична конституция която обрича един народ на мизерия и робство и пази политиците бандити ограбили народа това ли бранят тези стари мутри!?

8

Анонимен

преди 7 години

Еее, спрете го тоя плазмодий, бе. От него само отрова се носи.

7

кво стаа

преди 7 години

На чичката му замириса на келепирец и почна да оди по талавизиите като изоглавен! Ама защо не си носиш феса, бре чапкънин?

6

Нед

преди 7 години

Старх ги е партиите не са свикнали да се борят за място , най вече лидерите им.Те искат сами да подреждат кой да влезе в НС ,а не да се налага борба за всяко място.Сладък е кокъла и не се пуска лесно!!

5

блен на БКП

преди 7 години

Близашки е бил член на БКП! Като пожарникаря, Цвечка Цачева, Цецо Лажецо, Цацата, Роската и т.н.

4

до 1

преди 7 години

Борисов е с Иво Прокопиев другия пеевски пишете цялата истина

3

анонимен

преди 7 години

считам че презид институция е излишна за малка бьлгария и трябва да се закриедепутатите от 240 да станат 120 субсидията за партиите да се намали драстичнодепутатите да се избират мажоритарно ако има купен депутат пращаме гл прокурорискаме имунитета и да влиза следващия

2

Анонимен

преди 7 години

Близнашки...продалият се на ДПС.Някой иска ли още да го слуша какво говори?

1

опетков

преди 7 години

На практика ние и сега имаме жалко подобие на президентска република, защото когато една партия вземе властта, министър-председателя и се изживява като върховен властник, а парламентът му служи като вярно кученце. Справка: Костов, Царя, Станишев и Пеевски, Борисов и ГЕРБ. А другарят Бързашки брани нескопосаната си конституция като Матросов амбразура.