145

симпатяга до 156

преди 7 години

А бе каква велика отечествена война бе, ***??? Те са НАПАДАТЕЛИ бе, какво не е ясно от историята. Нападателя не може да се изкара жертва - това, че са се объркали плановете и престъпна Германия напада престъпния ссср след това не променя нещата. Какво толкова трудно има за разбиране??? Жертва е Полша, затова деня на победата ТРЯБВА да се чества в Полша, а не в масква.

144

Анонимен

преди 7 години

До пфу: Всеки ден минавам поне по два пъти край *** и никога не съм видял чужди туристи да се снимат там. Снимат, църкви, стари сгради, СУ, но не и соц-***.

143

Анонимен

преди 7 години

До симпатяга Малко преди това . Има ли парад за превземането на Тешин на полски и немски воски ? Има ! Щракай минуси сега .

142

Ala_Bala

преди 7 години

Пещерен антикомунизъм или може се търсят нови източници на комисионни! Историята не може да се промени, Никой , нищо не научи през тези години. Как да научи, като ни управляват еднокнижни люде!

141

симпагята

преди 7 години

Толкова е просто - два престъпника (Германия и ссср - човеконенавистни диктатури и двете) се разбират как да си делнат континента. После обаче единия престъпник напада другия; а пък втория се оказва от победителите (не сам, а коалиция от 70-80 страни, варира в годините). Това не прави втория престъпник по-малко престъпник, това не е черно и бяло, че единия да е "лош", а пък другия "добър". Така че си имаме паметник на престъпници в центъра на София.

140

до 154

преди 7 години

До симпатягаза руснаците е била отечествена тази война, защото Родина Мать зовет

139

пфу

преди 7 години

...добре са си паметниците, туристите затова идват! Толкова пари да се разруши нещо...., ужас! Иначе строим само частни болници да мреме..., и да ни взимат парите. Твърдо съм против

138

симпатяга

преди 7 години

Е и защо маймунки ми слагате минуси за нещо, което е ФАКТ - има ли военен парад на ссср/Германия на 22.09.1939 в Брест-Литовск - има! Е, слагайте минуси на фактите тогава. Факта си е факт, както и че ссср не се "отбранява" през WW2, а е агресор, виновен за започване на войната. Маймунки - функционално неграмотни са 50% от населението, могат да четат, но не разбират прочетеното. Айде продължавайте тогава да хвалите агресора, че даже и паметник сте му сложили в центъра на София!

137

симпатяга до 149

преди 7 години

Ти гледаш написаното от мен, но не го разбираш -не съм казал, че WW2 няма, а че няма велика отечествена в смисъла, който влага ссср пропагандата - че видите ли германците вероломно нападнали ссср и почнали войната 1941, а пък добрите азиатчета почнали да се защитават и да си спасяват страната. WW2 Е ЗАПОЧНАТА ОТ ссср ЗАЕДНО с Германия през 1939, когато се разбират да нападнат Полша. В този смисъл ссср не се отбранява във велика отечествена, а е АГРЕСОР/престъпник.

136

Анонимен

преди 7 години

Хитлер трябваше да се справи първо с Русия, никой нямаше да му попречи, даже щяха да му помогнат

135

ха ха

преди 7 години

До Анонимен 150Тези граждани се знаят поименно

134

Анонимен

преди 7 години

Подиграваха се на Боко че режел лентички, но това всъщност са нови строежи за българските граждани!

133

смях

преди 7 години

До симпатяга до 135Вярно си симпатяга!Единствен си в света,който ЗНАЕ,че не е имало такава война.Смешкоооо!...

132

Анонимен

преди 7 години

Западът никога не е искал и не иска тук да има самостоятелна държава,а само подмандатна територия.От това,както виждам по форумите са доволни само грантаджиите,на които никой не им вярва.Втората световна е предизвикана от същия този по по-запад,да си оправи финансовото положение.Това се повтаря след 40 години в близкия изток.Колкото до паметниците,трябва да построим такъв на Чърчил,зойто ни нарича компири и ни пуска бомби за поздрав.

131

симпатяга до 135

преди 7 години

Велика отечествена НЕ СЪЩЕСТВУВА, това е пропаганда. Не Германия напада ссср "подмолно" през 1941, че да почне великата отечествена; ссср + Германия се разбират и си поделят Полша през 1939, т.е. ссср е окупатор, започнал войната. ссср и германия имат общ военен парад в Брест-Литовск на 22.09.1939, за да отпразнуват заграбването на Полша. Чети повече, азиатците от ссср/рассия са ни нанесли най-много щети от всички други страни, взети заедно през историята ни!!!

130

Анонимен

преди 7 години

Боко ремонтира много училища и болници, построи много нови детски градини - само прочети.

129

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда да ти асфалтират пътя до къщата, защото нали асфалт не се яде :)Затова ще ходиш в кал, червено човече ;)

128

Анонимен

преди 7 години

Тя всичката ни е наред, че до паметниците опряхме... Алоооууууу, политиците, да вземете да ремонтирате някое училище и някоя болница, вместо да харчите народните пари, за да разрушавате паметници....

127

Анонимен

преди 7 години

До маде ин Булгари: ако не беше Запада и техническата помощ от САЩ сега русия щеше да е само бегъл спомен и светът щеше да е много по-добро и спокойно място. А България щеше да е на три морета. Ама тебе си те боли за родината ти нали - раша.

126

чук

преди 7 години

С вашите чукове--по вашите глави.