40

Анонимен

преди 7 години

Изслушах записа и честно казано не виждам нещо кой знае колко потресаващо до степен медиите да се сигнализират и да се пишат статии и какво ли още не... Родителите така говорят на децата си, децата помежду си говорят така, на улицата хората така разговарят, сензация не виждам. В училище и на мен и на децата около мен така е било говорено ако се държим зле (а ние сме го правили), никой не е бил крайно травмиран от това.

39

Анонимен

преди 7 години

Не защитавам сестрата, изтървала си е нервите и се е държала лошо, спор няма. От коментарите личи кой има деца... един сестрата чак в багажника я натовари!? Собственото ти дете те изкарва от кожата понякога, а като има още 25? Не знам как издържат учителките и лелките, шума е нетърпим. Добре че не сме имали такива проблеми, хората ти гледат и хранят детето за такса 2,50 на ден, благодаря им за труда!

38

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До МироВ училищата вече няма дисциплина. Учителите са превърнати на маймуни. Не смеят да кажат накриво една дума на децата. А, те децата не са деца, каквито бяхме ние навремето. Невъзпитани, агресивни, злобни.Типичен продукт на времето, в което живеем.И аз въпреки, че бях отличен ученик и добро дете съм ял шамари от учителите си.И с право !Не съм умрял от това. Напротив - и до днес ги уважавам и почитам като божества.Защото те наистина бяха за нас такива.Но ни направиха ХОРА !

37

Киро Кюмюря

преди 7 години

Гледачката да съди мамата за шпионажа.

36

Миро

преди 7 години

Братя българи,изчезна правилното ни възпитание!За всичко е виновна ДЕМОКРАЦИЯТА! Едно време хората правилно ни възпитаваха в градините и училищата! ТАМ ИМАШЕ И СЪЩЕСТВУВАШЕ ПРАВИЛНАТА ВЪЗПИТАТЕЛНА ДЕЙНОСТ!Предаваше се и в семейството!Сега,благодарение на демокрацията и морал си нямаме!Всичко ни развалиха братята-американци!Да не говоря за българските традиции,които също изчезнаха и вече не се познават!

35

Анонимен

преди 7 години

До 40 - Учуденият от микрофона:Нямаш деца. Личи си. Ако имаш и виждаш ужаса в очите му, си готов на всичко. Директорката очевидно я боли за децата и родителите. Много са се оплаквали преди това.

34

Анонимен

преди 7 години

Един ден, пуснах дъщеря ми в градината (беше на 3 г.) и си тръгнах. След това се сетих, че съм забравила да оставя нещо и помолих на вратата да ме пуснат до групата. Изумих се, отвътре се чуваше гласът на учителката, която крещеше по децата. Запомних само това: "Като отворя прозорците, ще изпокапете всичките". Беше зима и навън беше - 15. (ОДЗ 24 София, казваше се Григорова)

33

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Това, че децата не трябва да се малтретират особено в такава ранна възраст е повече от ясно.Аз се чудя обаче какъв промит мозък трябва да си, за да сложиш микрофон в детската играчка на детето си.Следващият път очаквам някой подобен ненормалник да завре камера в дупето на детето си ! :)При подобни съмнения просто отиваш и водиш нормален, интелигентен и цивилизован разговор с директорката на детската градина.С това проблемът се решава.

32

ами

преди 7 години

То една от тези сестри преби новородено и пак се изкара ......невинна!

31

Анонимен

преди 7 години

Синът ми не е ходил нито в ясла нито в градина.И нищо не е изгубил.Чувал съм,че в Чехия майчинството било 6 години и ако е така ви казвам,че чехите мислят за бъдещето си.А действително бъдещето на един народ е в децата му.

30

ксела

преди 7 години

нямам против да ми ошамарят детето,ако не слуша и да го накажат в ъгъла, но за думи като "л..нар" "свинчуга" и прочее, тази сестра заслужава да си събира зъбите от пода...

29

Анонимен

преди 7 години

Цялата промяна на държавата води до това и затова казвам всеки човек е човек и всички са равни докато се смята един мои друг твои както голям малък няма да се оправим защо защото е грешна политика и никои не се е поставял от другата странс ето резултата децата страдат що за безхаберие но не са само и деца че и големи има

28

Анонимен

преди 7 години

29 - Човек, сега сме 2016, а не 1916 година!

27

Анонимен

преди 7 години

Бащата да и счупи ръчичките на долната ***, друго възмездие няма да има

26

Анонимен

преди 7 години

Ето за това детето ми никога няма да го пратя на ясла. Ако се случи на моето дете такова нещо изобщо няма да се чуе нищо по новините или където и да било. Тая в багажника на колата и както аз си знам :D

25

да бе

преди 7 години

До V мед. сестра, трябва да следи за здравето на децата, а за възпитанието педагок.

24

Анонимен

преди 7 години

абе лесно е да се критикува, но има деца които са нетърпими, възпитани като диваци, крещят реват и се тръшкат ако не е техното. всички сте ги виждали, а си представете че няколко такива са ви на главата цял ден. иначе майната и на лелката, нека я разстрелят ако ще не ми дреме

23

DD

преди 7 години

До Анонименабе ти май нямаш дете. Разбира много ясно едно дете на 4 години за какво го наказваш и че не всичко му е позволено. От 2 годишни започват да разбират, че не може всичко, но тогава те тестват до къде ще издържиш и до колко ще им позволиш.

22

359

преди 7 години

Честно казано ума не ми го побира как може да се отнасяш по толкова жесток начин с дете на 2 години. Каквото и да е детето винаги има начин да се запази нормално отношение и ситуацията да бъде овладяна. Едно е да имаш по-хладно и строго отношение с чисто възпитателна и дисциплинираща цел към дете, съвсем друго е да проявяваш жестокост. За съжаление масово в ясли и детски градини е така. Много родители романи могат да изпишат от неадекватно поведение. Не, не, не го приемам за нормално, не искам.

21

Анонимен

преди 7 години

Глупости не е нормалон детето да го бият на 3-4 години.то ще получи психичесак травма. вееч като поотрасен като стане на 12-13-14 година години е нормално и шамари да яде.но едно деет на 4 години не проумава за какво го наказваш, то си мисли, че всичко му е позволено и психически изпаад в шок. с деца трябав да се работи много внимателно, ако не си малко нещо психолог или нямаш любов към деца, просто не работи с тях.