93

Анонимен

преди 7 години

Ердогане пускай бежанците,отвори границите и да се започва,вече не се търпи

92

Анонимен

преди 7 години

Аз съм християнин но бих се бил рамо до рамо със всеки мюсюлманин срещу тази мафиотизирана власт която убива християни и мюсюлмани,бих се бил рамо до рамо със мигрантите срещу тази власт,за мен ще е чест.Не искам да виждам репресирани хора ,унижавани пък било то и магранти мюсюлмани,не искам да виждам бойковци ,динковци и разни измислени патриоти.Ердогане пускай бежанците защото с тяхна помощ ще се освободим от тази гад.Всеки мюсюлманин който се изправи срещу тези е мой брат

91

Анонимен

преди 7 години

luckyman, ако си отговорен политик със силна държава зад теб, абсолютно никой не може да ти нарежда какво да правиш и кой да пускаш да живее в страната ти.

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпопулистите, дето драпат чрез "бежанците" до властта, са забравили думите на Левски да сме част от европейското семейство, не от азиатското. и парадират с православие, но не спазват ни една от 10 Божии заповеди

89

4-ти Райх

преди 7 години

До абу УмарНе дей ме разсмива... хаха

88

АНТИ

преди 7 години

Слави държи тези във шах,електората пак не разбра,Бойко хвърли оставка сега,за да услужи на Ердоган.

87

ПФ

преди 7 години

Мачкайте патриоти!!!

86

абу Умар

преди 7 години

Мюсюлмани,въоръжвайте се,идват българифашистите на власт! Искат да ни убиват само заради нашата вяра,ще се борим до последната капка кръв.

85

мдааа

преди 7 години

Като чуя подобна формировка " нАЦИОНАЛНО СПАСИТЕЛНИ,ОБЕДИНИТЕЛНИ, ОТГОВОРНИ " или пък " ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ЕКСПЕРТИ , ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО ". Все едно - КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА.Всички партии във властъ БЕЗ НИКОЯ ДА НОСИ ОТГОВОРНОС, и ВСЕ ДРУГИТЕ ПАРТИИ СА ВИНОВНИ.

84

авджиев

преди 7 години

Всички знаят че такъв "кабинет" е еб.ти и кабинета!!! Кабелджията иска да тури герб и бсп на динена *** и после на техен гръб да вади дивиденти, .....лошо Седларов, лошо !!!!!

83

Алекс

преди 7 години

Подкрепям 104.И аз не си харесвам всички колеги,но работя с тях.Изолирайте ДСП и ДОСТ,и започнете да работите за хората. Без значение БСП,ГЕРБ,АТАКА,България е важна сега!!!

82

Анонимен

преди 7 години

luckyman, и на уличните кучета стана ясно, че тези бежанци са удобни на абсолютно всички политици и затова ги крепят тук. Едни си мият ръцете с тях, други чрез тях искат да вземат властта. Ако искаха да ги разкарат, щяха. Параграф винаги може да се намери.

81

Анонимен

преди 7 години

И как ще я засели с ислямисти, като на тях самите не им се стои тук?

80

Избирател

преди 7 години

Събирайте се и работете! Никакви избори! Като ще е фирма държавата, че работите като служители! Във фирмите служителите може да се търпят и работят въпреки възгледите си, а вие не! Кои сте вие бре? Не сте богоизбрани! Работете заедно, че като ви метне народа! Само пари за избори ще харчите за да разберете, че хората искат да работите заедно, да няма еднолична власт и всички власти в една партия! Стига сте се държали като ощипани моми, няма "девици" при вас! Стига сте ни тормозили!

79

Анонимен

преди 7 години

Пак нагласена работа от Боко . Направете бежански ценрове от затворен тип за тези всички депутати или наптаво в затвора

78

дедо гоше

преди 7 години

не знам, но щом буруджиева разбиразй бкп/бсп искат нешо то трябва да се борим да се случи точно обратното, Та сега ако искат избори - не трябва да им се позволява а да се направи правителство, С други думи щом комнуистите искат нещо то има нещо гнило и трябва да им се попречи...

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонименнека Моника първо стане премиер на Румъния. а ако ще е юдейка, по-добре да си наемем чистокръвна от Израел, те и по оградите са факири, на колеги ислямисти, комунисти и комитети басма не цепят.

76

Анонимен

преди 7 години

Бих се бил рамо до рамо със мигрантите срещу тази про руски обединени мафиоти.Роформи във образованието,не на историята на омразата която учи децата ни да мразят всичките си съседи а само освободителите хубави,изкореняване на това кремълско семе от учебниците.Трябва веднъж завинаги да се убие руският червей който къса жива плът от България,тази гавра трябва да спре.Ние сме ,член на ес и не бива да се държим като васали на Москва.Да живее Европа

75

Дръндер

преди 7 години

Ай чистито! Както казват от господари на ефира. Чистито за новата тройна коалиция с дърпащ конците Бойко!

74

до 90

преди 7 години

До АнонименИ АЗ !