32

АНТИ

преди 7 години

Българи, нас заедно с територията на България ни продадоха още 1989г.Чудо трябва да стане, да се върне времето назад.

31

Вин

преди 7 години

Някои хора не си дават сметка за реалностите.Българските мюсюлмани и турците са изключително честни и работливи хора.Тези обаче,които навлизат всеки ден у нас нямат нищо общо с тях.Според мен са опасни и агресивни, не са сирийци,нямат желание за каквато и да е интеграция и натрупването им тук е предпоставка за сериозни проблеми!

30

Анонимен

преди 7 години

А на неродените деца как да обясня защо блокът е празен и всички деца са в Испания / Франция / Англия?За другото не бери грижа - тия не искат твоя блок, а блока на Манфред, Пиер и т.н. Твоят срутляк не им трябва.

29

Анонимен

преди 7 години

Е, то ако дъщеря ти ходи с някакъв неквалифициран бежанец, значи толкова са и критериите. Разбирай - така си я научил.

28

До 31

преди 7 години

А ако знаеш как сърби и румънци искат да ги приемат.. Държавата тампон постепенно придобива закономерен вид. Обяснявайте на неродените си деца после що 5 от 6 семейства във входа на блока ви говорят на арабски. И вижте срама в очите на дъщерите си като ви кажат, че внукът ви ще се казва Мохамед.

27

Любопитен

преди 7 години

А защо ако е бял човек по границите се проверяват,паспорти,био данни,чипирани карти и тн.?Ако е бял човек от страна не в Евро Съюза се изискват паспорт + виза?Кой може от толерастите и чиновницит това да го обясни смислено без напудрени толерастки глупости?И последно да напомним на всички..имало е по-велика и огромна империя -Римската и тя е паднала от дивите орди,така че правете си сметките

26

Анонимен

преди 7 години

"Най-важното е, че тези афганистанци не желаят за нищо на света да стоят в България. Явно или неявно властта толерира трафиканти"Абсолютно вярно. Познавам човек, работещ в системата - нито един от тези не желае да стои тук. Те затова са и изнервени - нито ги връщат, нито ги пускат, а стоят в България. Сещайте се защо - покрай тези лагери смятайте какво крадене и трафик пада.

25

видял

преди 7 години

Афганците са много криви когато не те познават,но покажеш ли им, че си коректен и те са такива.Има и боклууци като при нашите българи, рабира се.

24

Анонимен

преди 7 години

Повечко свинска мас за "правоверния" " Професор"...

23

Анонимен

преди 7 години

Никакви "професори". "Професорите" да го дyxaт.

22

онуфри

преди 7 години

Алоу Професора?!? От толкова много мислене това ли снесе сивата каша в главата ти! Който го е грижа за държавата си стои в нея и си я оправя! А тези бегълци с камъни щяха да изчистят талибаните от тяхната като по един път до хвърлят! Бежанци ама друг път

21

Анонимен

преди 7 години

и кои са "подходящите " ?

20

До 16

преди 7 години

Само и да го имаше кой да го лови нелегалния мигрант, цена нямаше да има тази територия. Българинът стана жертва на собствения си мързел и непукизъм вече 27 години (все се чудя как изкара толкова). НПО-тата ликвидатори на този народ са следствието, а не причината за последните му стенания в агония.

19

ром е обидно

преди 7 години

Интересно Бежанците като видат наще местни Рми какво си мислят или обратното

18

Професор

преди 7 години

"Германският външен министър Франк-Валтер Щайнмаейер разкритикува изграждането на огради срещу бежанците в държави-членки на ЕС. Думите му на конференцията за Западните Балкани във Виена днес са цитирани от германските медии, като някои от тях уточняват, че такива съоржения се изграждат в България и Унгария." Никакви стени! Да живее Демокрацията!

17

Анонимен

преди 7 години

Мигранти вън!

16

бай ставри мастара

преди 7 години

ТА ТО НА ЧЕЛОТО ИМ ПИШЕ КОЙ КЪВ Е АЙДЕ ВЪЗ ОТ ТУКА НА ВСИЧКИ ПОКАЗАХА НИ МНОГО ДОБРЕ ЩО ЗА СТОКА СА

15

Анонимен

преди 7 години

бежанци,мигранти,емигранти,имигранти...........дрън - дрън ! всеки без паспорт и всеки,минал през поляните и баирите е НЕлегален и НЕЗАКОНЕН !

14

Циник

преди 7 години

ДОКОГА ЩЕ НАРИЧАТЕ - ИКОНОМИЧЕСКИТЕ МИГРАНТИ - "БЕЖАНЦИ"?????!!!! МОДА ОСВЕН ДА ТРИЕ НЕУДОБНИ КОМЕНТАРИ - ДРУГО МОЖЕ ЛИ???? ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ЩЕ Е ДА ПОДЪРЖАТЕ - "ФИТБЕК" С ЮЗЪРИТЕ НАПРАВИЛИ СИ ТРУДА ДА ПИШАТ В САЙТА ВИ!!!! ТЕ ВСЪЩНОСТ СА ХОРАТА, КОИТО ВИ "ХРАНЯТ"!!!! ИНАЧЕ ТЕЗИ МИЛИОН РЕКЛАМНИ БАНЪРИ - МОЖЕ ДА СИ ГИ НАВРЕТЕ - ТАМ ДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА!!! И ПРЕПОРЪЧВАМ и доста повече уважение към пишещите тук!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Всички мераклии да преминат България, първо целуват "гайдата" и след това свинска мас за из път.