143

Анонимен

преди 7 години

Боже, докога ще ни наказваш с маняци за власт. И тоя иска да ни върти на евроатлантически, неолиберален, иван-костовистки угробващ България, шиш! Докога, Боже? Не сме толкова грешни, но явно коленопреклонничеството на българина и отврателната му партизанщина са голям грях. Затова си заслужаваме.

142

Анонимен

преди 7 години

Честно казано всички които познавам и подкрепят Радан са интелигентни хора с мн добро образование и работа, някои със собствен бизнес, хора които не са част от никоя политическа партия, просто наказани да се родят тук и искащи да видят страната просперираща и подредена като на запад, но по-голямата част от хората са с ниско ниво на съзнание, те основно всеки път си избират бивши мутри и агенти на дс, след които всеки път е все по-зле. Не е имало правителство, което да не остави големи дългове.

141

Споко

преди 7 години

До ВтрещенБай Ламби е по-изтрещял! ;)

140

Анонимен

преди 7 години

Toя съвсем е изтряскал ??? Кой ще го избере да стане премиер ???? Тогава ще значи , че БГ съвсем ще я отпишем от картата на света. Той нали беше в правителството-в коалиция, какво направи ??? Видяхме ги от всички партии 26 год.какво направиха.

139

Така е

преди 7 години

Радане , чакай си реда. Преди теб има една хубавица Корнелия , която се е наточила за мин. председател.

138

Анонимен

преди 7 години

Радан Кънев е прекалено свестен и умен, затова и не вярвам да стане премиер. Електоратът гледа биг брадър, сериали и сапунки, яде ***, оригва се и вечер гледа Шоуто на Слави. Тези хора не разбират какво им говори Радан. Всеки народ си заслужава политиците - стара истина отпреди векове.

137

Анонимен

преди 7 години

До действияСега единственото което ги задържа е привързаността към родното място, но рано или късно нуждата за добър живот ги принуждава да отиват на запад, освен ако не са се примирили, че в България винаги простотията и елементарното мислене ще са на почит.

136

действия

преди 7 години

До Анонименвнимавай какво си пожелаваш, до 90та единствено кльоновете задържаха и младите и не толкова младите да не избегат, най-много до Коми да се промъкнат за по-добра заплата, но там пък се пропиваха

135

ХА!

преди 7 години

НЕ МИ СЕ НАЛАГАШЕ ДА МИСЛЯ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА СЕКУНДА НА КОГО МИ ПРИЛИЧА РАДАНЧО АМИ НА ДВАМА НА БАРЕКОВ И НА ЯНЕТО - БАРЕКОВ СТАНА ПОНЕ ЕВРОДЕПУТАТ А РАДАН СЕ СЪМНЯВАМ ДА Е НЯКЪДЕ

134

Анонимен

преди 7 години

Само с действия може да задържите младите тук. Нормалните издържат най-мн до 30 години и се махат.

133

Анонимен

преди 7 години

Наистина трябва да има психотестове за политиците. Военните и бившите такива все пак се предполага да са със здрава психика, може и да се освобождават.

132

Анонимен

преди 7 години

За БСП разбрахме, че само крадяха, даже в национален ефир се спомена, а я да видим дали някой гербаджия ще си признае, че ГЕРБ също полапва доста, само където са малко по-хитри, замазват го с няколко реализирани проекта за 6 години управление и силен популизъм ,че държавата вярваш ли се развива, докато провинцията е пълна мизерия и *игания, все едно бомба е паднала, преди 20 години и сега няма никаква разлика. Парите се инвестират основно в един град, все пак повечето мутри живеят в него.

131

нито ден без Борисов

преди 7 години

всичките месии пак се закачили за пеша на бате си Бойко и ръсят туитита, яхнали кой как може поредния протестен медиен вот към софрата. няма ли за алтернатива един поне нормален с истинска сериозна политическа платформа, ясни реални общественополезни идеи, и обещания разумни не само предизборни лакърдии за баламосване на баби и хвъргачи на болентини с кибапчитъ?!

130

сдас

преди 7 години

Ще ми се да му повервам,но в България е трудно.Инак съм му фен, откак почна да се опъва на Булката.Нищо ,че е *** ,за политиката такъв трябва ..........Само плюенето срещу Раша не е много добро,империята си е империя ,но с народа сме си братчеди най-малкото...........

129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 134Да бе, тва имах предвид, че за 27 години всеки краде, никой не прави. Не знам защо се запали толкова, когато това се е случвало, аз съм бил дете, сега пораснах и се осъзнах в държава с тъмно минало и мрачно бъдеще, най-вероятно ще се върна в Англия, тук не виждам смисъл да се раздаваш.

128

Анонимен

преди 7 години

рамадан кунев имал големи мечти.аааааааааааааааааааааааааааааахахахахаха

127

Анонимен

преди 7 години

Този тотално е изпушил...1 файтон хора са костовистите, нама да видят парламент повече, той премиер щял да става.

126

Анонимен

преди 7 години

до 120. Да България няма никога да достигне стандарта на бившите соц страни които си изброили а знаеш ли защо. Защото са нямали Синявец като този от Драгалевци който ви караше да скачате! Те не си унищожиха производствата с Мутренска приватизация. Не си унищожиха заводите даже в момента ЧЕХИЯ ти продава собственият ви ток и храни с вашите пари ПЕНСИОНЕРИТЕ си! Сега разбрали защо МУТРОЛАНДИЯ никога няма да достигне стандарта им на бившите СОЦ СТРАНИ! Защото й племето ви е евано!

125

Анонимен

преди 7 години

Добре де, щом Радан не бива, да сложиме другарката Нинова или Майчето Манолова. В крайн случай Митю Пищофа. Успехите ще дойдат мигновено.

124

Ха-ха-ха

преди 7 години

Йовко, забравяш тези родоначалниците на грабежите като Костов и сие, Петър Стоянов, Фори светулката, който избяга в чужбина, Филип Димитров, който се снишава да премине бурята, Петър Берон-бобулечката и т.н.. Сега всичките се напълниха с незаконни пари, натрупани чрез корупционни практики! Тези са от втория ешалон пребоядисани неуспели комунисти, сега ревностни демократи!! Затова при запазени изборни правила да не гласуваме, за да види света къде е тяхното място, зад ре-шет-ки-те