148

Анонимен

преди 7 години

Абе защо "най- красивите и умните" живеят най-бедно и мизерно в Куба, Венецуела, КНДР, Русия?

147

еделвайс

преди 7 години

Яви ли ми се Юнкер- все си го представям по един и същи начин. С неговото прословуто "Бойко, приятелю,......". Дружбата си е дружба-службата си е служба -така гласи една сентенция. За нас тя май не се отнася.... Има и друг вариант -дружбата си е дружба-службата - сиренето е с пари. Случва се така че сиренето за нас винаги струва много пари.... Само едни 40 високопроходими джипа от Камерън ни бяха без пари..... Поне така бе обявено де, но за тях така и дума не се обели след това.... ?!?!

146

ти си

преди 7 години

До Русия е сила ?Лъжец .....

145

Русия е сила ?

преди 7 години

"Адмирал Кузнецов" - единствения самолетоносач на Русия беше теглен на буксир през половината свят, танка Армата също го теглиха... :)))Това е смешната армия на Путин :)))

144

РОССИЯ

преди 7 години

Запада е богат.Щатите са богати.Русия е бедна.Ясно кой е по-умен, работлив и кадърен.И кой се налива целодневно с водка.--българина е по умен не работи гладува младежта кисне по баровете а родителите постяно са в дипресия че децата им стават *** и гейчета

143

Анонимен

преди 7 години

Видяхме силата на Русия - Путин се кри 4 дни като му свалиха самолета в Турция.Много силна е русия, ама само на хартията, с която са избърсали мръсната маса...

142

Отговорът-

преди 7 години

Защо дъщерите на Путин живеят в Швейцария?Дъщерята на Лавров е в САЩ?Синът на *** живее е САЩ. Ами защото не им се живее в руската държава-затвор. Защото искат хубав и свободен живот!

141

РОССИЯ

преди 7 години

трябваше тогава да казва че барак греши а не сега когато си отива.разбрахте че тръп не го интересува европа още малко остана вие ще паднете на колене пред русия.ще се радвам путин да не ви прощава-но той ще ви прости.не на равни права а русия е супер държава.скоро време ще премести сащ.а ес сама ще се распада англия си отиде ако спечели мари лю пен в франция и французите ще си идат тогава ес 100% ще се распадне путин не е виновен самите сте виновни със тези санкции народа на ес са против санкиит

140

ФАЩ РУСИЯ

преди 7 години

Западналите усетиха , че ще ядат руският перец и почнаха да лазят! Банана изведнъж призна Русия , че е с най-силната армия, Трампа и той на коленца.

139

Жужи, ти кога?

преди 7 години

Жужи да не чака дълго, ами да бяга при аверчето си Фидел Кастирания.

138

Ясно е

преди 7 години

Запада е богат.Щатите са богати.Русия е бедна.Ясно кой е по-умен, работлив и кадърен.И кой се налива целодневно с водка.

137

Анонимен

преди 7 години

След Брежнев тоя най-добре се целува.Винаги пуска яки езици и се мляска с всички.Типичен евротолераст.

136

Анонимен

преди 7 години

До ПатриотЛизането на руски *** е върховна проява на патриотизъм.

135

Анонимен

преди 7 години

Какво би спечелила Русия от разпада на ЕС ?---влияние и диктат на отделните елементи.dividere et impera- това е руският принцип.

134

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е кога ще дойде акъла на кремлинското жуже. Падането на санкциите ще е индикатора.

133

Анонимен

преди 7 години

Нищо не печели Русия, тя винаги е губеща. От 20 години насам поне.Путин и компания може да спечелят, но не и русия.

132

Анонимен

преди 7 години

Какво би спечелила Русия от разпада на ЕС ?

131

ivailo1403

преди 7 години

Почна да им идва акъла на някои от водещите политици в ЕС... Скоро и санкциите ще паднат, а Покраина ще е най - прецакана...

130

Анонимен

преди 7 години

Щом Англия напусна съюза, значи че краят му е близо.

129

Патриот

преди 7 години

същия този евроурод беше си казал най открито'Никакъв демократичен процес не може да обезсили решения на европейската комисия"ЕС е един тираничен и фашистки съюз и даже не го крият!