39

Анонимен

преди 7 години

Да да тя Русия всеки ден се прави на дръж ми шапката центърът на вниманието с празни глупости можела тя имала тя има ****

38

Анонимен

преди 7 години

Дреме ми на кубинките.

37

историк

преди 7 години

20ти бек има само 2 политически фигури , за които щесе пише и говори дълго/ с добро и с лошо/, това са Нелсън Мандела и Фидел Кастро , всички други ги очаква преждевременна забрава.Колкото и да е противоречива личноста на Кастро , той че остане за дълго в историята , за разлика от много съвремени политици.

36

Анонимен

преди 7 години

Как ги слагате нашите "мишки" с Обама или пр под един знаменател не сте добре :D

35

Schutzstaffel

преди 7 години

Няма да се шашкаш:) Русия може да изстреля всякави ракети от атомните подводници. До тотално унищожение. Това го забравете олилавите:)

34

Анонимен

преди 7 години

А Обама мълчиМълчат и наште политициЧакат като мишки да видят какво ще им заповяда господаря от АмерикаСмешни и жалки

33

Коментатор

преди 7 години

Е как да е герой и символ един диктатор, който е искал да започне Трета Световна? Светът си е загубил ума и много бързо забрави че преди по-малко от 30 години имаше студена война и комунистически режими.

32

До ВСЕКИ

преди 7 години

Кой ти го каза ве бедни били пухахха майкоо ужаст ужасс ИЗЛАГАЦИЯ 100%СА ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБ

31

Анонимен

преди 7 години

последният революционер.Кубинците може да са бедни,но са свободни и независими и всичко тяхно си е тяхно,не на някой чужденец или частник а на всички тях.Нека да сравним,бедния американец по-щастлив ли е от бедния кубинец,в сащ клошарът е *** и няма никакви права,в куба клошари няма,на всеки е осигурено безплатно здравеопазване ,образование и работа а ако го нямаше ембаргото щяха и много по добре да са

30

до 37 , 38

преди 7 години

Меки, нежни, нежни евроатлантици....

29

Анонимен

преди 7 години

Фидел можеше да произнесе шестчасова реч Ти да видиш Ердоган какви речи държи...Това го може всеки болен от логорея. Трябва ли да величаем такъв човек?Вижте празненствата сред успелите да се измъкнат от режима.

28

Анонимен

преди 7 години

Да героизираш креатура избила хиляди себеподобни... Не, просто не ми се коментира.

27

Анонимен

преди 7 години

Кубинците оцеляха благодарение на благоприятния климат. Ако имаха люти зими сега "островът на свободата" щеше да е свободен от кубинци.

26

Kiki

преди 7 години

Проблема на Куба не бе в режимс на Кастро,а в ембаргото което скапаните американци наложиха на острова на Свободата !

25

преди 7 години

Себичен лъжец, нарцис, хладнокръвен убиец и изнасилвач. Човекът който докара Куба до ситуация, в която болшинството кубинци няма какво да ядат. Човекът който настояваше СССР да изстрелят ядрена ракета към САЩ, и на практика да се започне ядрена война. Безотговорен самоубиец и убиец, подобно на Ернесто Гевара. Само пълен б**** може да жали за Фидел Кастро!

24

Анонимен

преди 7 години

За да се моли папата за един човек, явно той е извършил огромни грехове срещу християнската религия и срещу народа си... Затова е необходима намесата на папата, за да смили Св. Петър да не го прати директно в ада! А ние да се молим нашата застаряваща певица на комунистическата власт Данчето Христова да не вземе да получи инфаркт, че голяма любов е имала мургавелката едно време с покойника...

23

Schutzstaffel

преди 7 години

Всички маймуни на палмата чакаме мишел. бараката също. Като е оргия да е както се полага. Чаветата също.

22

Анонимен

преди 7 години

като беше жив го наричаха диктатур а сега всички политици се изнизаха да му се кланят и да го възхваляват , имаше около 90 опита за покушение срещу него от който повечето бяха организирани от сащ но нито един не успя / лека му пръст , найстина че е герой за кубинския народ щом успя подлите американци да ги спре значи си заслужава възхвалата

21

Анонимен

преди 7 години

Отиде си последната геополитическа икона на 20 ти век! Колкото и иронична да е дописката и *** коментари под нея, историята ще съди!!! А тя вече е почнала!!!Почивай в мир Команданте!!!

20

Анонимен

преди 7 години

И да не забравяме, че от 10 години Фидел Кастро не във властта на Куба, но въпреки това света го уважава и цени. В България против Фидел Кастро говорят само българофобите, лоето е обяснимо.