40

Анонимен

преди 7 години

Това са едни диваци които нямат място в Европа. Тази агресивност да си я носят в "Арабия". Тука има закони които трябва да се спазват.

39

Циник до Русева

преди 7 години

Госпожо...защо не отидете в Харманли....и даже сама да си изберете гости? Поканете ги у вас...настанете ги в спалнята си...или в тази на дъщеря си ( например ) скоро ще се радвате на спонтанни внучета! Само като ги избирате - вижте да не ви дарят...а с краста...я с жълтеница...малария! Ама като сте толкова разчувствана за съдбата им - сигурно ще може да отделите и някой лев за ветеринар! Само се питам - внучетата ще ги кръщавате ли, или ще ги об*рязвате! Човеколюбка ми се извъдила!

38

Анонимен

преди 7 години

Във всяка болница има отделение за заразни болести. Освен лекари там не могат да влизат и излизат външни хора и болни. Нормално е и в Харманли да е така. Явно мигрантите не са и чували за такова нещо.

37

Анонимен

преди 7 години

Ченгетата са мноу, ама мноу зле! Не видях да ги пръскат с водни оръдия, нито газ, нито бой! Жалка картинка :(

36

Анонимен

преди 7 години

Драги НПО-та, Кристалинка, Бойко и всички които приехте и предлагате тези хора да бъдат заселени из България - вижте ги! Само мъже на възраст 17-30 години. Никакъв спонтанет бунт не е това. Перфектно организирано опиване на почвата. И ако не го разбирате, или по-лошо не искате до го разберете положението ще стане много лошо, и то в най-скоро време.

35

Анонимен

преди 7 години

До Русеваами хайде,де ! покани едно семейство у вас. 2-*** големи и 5-6-7 чавета. храниш,обличаш,водиш на лекар.......пускаш си щерката на най - големияут юнак,зер и тях нагона ги гони. в краен случай - лягаш им ти.

34

Анонимен

преди 7 години

Я мислим, чи станишка е виноват

33

до И бре-де бре

преди 7 години

Е, а някой да е канил камиларите в "бедна и мизерстваща" Бг???Да им е обещавал "реки от мед и масло"????Тези "несретници" както ги наричаш не бягат от войната - болшинството от тях дори не са сирийци - а, търсят "мекото на хляба" - помощи от порядъка на 1 000?, безплатно жилище, беззплатно медицинско обслужване, безплатна кола и безплатни европейски жени!Прав си в едно - много меко пипаме, а трябва по-твърдичко - бой по тиквите и обратно в пустинята при камилите!!!!!

32

Западноевропеец

преди 7 години

К'во стана бе, комунисти? Що бежанците се бунтуват? Нали радев уж беше най-великия президент на планетата??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

31

Анонимен

преди 7 години

Русева, приеми ги у вас. Като ти изнасилят дъщерята не теви.

30

Анонимен

преди 7 години

Дотук се докарахме със слугинската политика на Баце! Как Унгария успя за нула време да вдигне ограда, да разположи и армейски части по границата си и да каже "не" на квотите за разпределение на тия гадове, а ние не можахме?

29

RUS TAAR

преди 7 години

Руски Медии казват че 2-*** Терористи са стреляли с калашници по Жандармерията в Харманли

28

Анонимен

преди 7 години

И след този бунт? тези чужденци ще продължават да търсят убежище в България. Властите, политиците на власт и в опозиция ще позволят ли това?

27

_постановление 208

преди 7 години

ОПИПАХА ПОЧВАТА ДЪНОТО ЕДИН ДА Е НАПРАВИЛ КЛИП ОТ ТЯХ И КОМАНДИРИТЕ ИМ БЪРЗО ЩЕ ИЗРАБОТЯТ СТРАТЕГИЯ ЗА КОГАТО ИМ ПОТРЯБВА ....ПОЛИЦЕИСКАТА РЕАКЦИЯ БЕШЕ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ДОРИ НЯМА СИ НАПРАВЯТ ТРУД ДА БРЪКНАТ ПОД ПОВАРХНОСТА НА ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ СПОНТАНЕН БУНТ ...НАЙ МАЛКОТО ДА ПРОВЕРЯТ КОМУНИКАЦИЯТА ОТ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ДО ДНЕС ЗАДАЧАТА НА БАНДИТИТЕ ИЗПЪЛНЕНА ОТЛИЧНО НЯКОЙ ОТ СКОРОШНИТЕ Е МЕСЕЦ ДВА ТРИ ТЕ ПОБЕДИХА ЗА СЕГА ...

26

Анонимен

преди 7 години

Колко Българи трябва да пострадат за да се репатрират тези неканени търтеи.

25

Павел

преди 7 години

Тази преторианска жандармерия, явно съществува само за да пази богаташката ояла се клика! Това, ако бяха мирни протестиращи българи, досега да бяха размазани от бой

24

И бре де бре

преди 7 години

Вие първо се оправете с родните *** и олигарсите, па тогава дерзайте срещу бежанците, тези несретници попданали в една мекушава държава, която не можа да ги стегне и да поддържа реда и хигиената в лагера, защото самите българи са мизерници или поне тези дето се бутат във властта на всички нива.

23

Анонимен

преди 7 години

А трябваше да ги смачкат! Сега ще звънят на сънародниците си по другите лагери и ще се хвалят, че полицията нищо не им е направила. Ще има бунтове и на други места. Но е прав някой по-долу, със сигурност на полицията е било наредено да не използва сила. Иначе е сигурно, че униформените с кеф биха ги попилели!

22

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбирам защо ги чакат? Да влизат и да ги мачкат! Ченгетата бяха много силни срещу протестиращите българи на Орлов мост, а тук си подвиха опашките. И къде е армията? Това си е заплаха за националната сигурност 3000 маймути с неясен произход.

21

Анонимен

преди 7 години

Политиците се мъчат да изкарат дивиденти за да излязат по напред в тяхната си класация. Трябва ли да започнат да колят и да бесят за да се събудят, да спрат да говорят и да направят нещо.