64

!

преди 7 години

стига с тая бедност, бе... един лошо облечен по улиците не можеш да видиш.. всичките с телефони за по 1000 лв. кръчмите и кафенетата пълни.. българина не е беден, а МЪРЗЕЛИВ !!!

63

Социопат

преди 7 години

Ами народа е отчаян с 1000 лв на месец само сметкитие се покриват,за друго не остава и белетчето е един вид надежда и мечта за нещо друго.Най-добрият билет е еднопосочен към запад,докато още можете, че като станем част от Съ/за Евразия за което мечтае 60% от тълпата в Бг ще опънат една ограда с мини да не може да бягаме както едно време....

62

лесно

преди 7 години

от глупави и бедни хора е много лесно да се открадне. сега най-новия номер на апашите е стока с два баркода залепени един до друг. Като минаваш през касата и те удрят двойно за един артикул.Далавера, нали?

61

Анонимен

преди 7 години

Колкото един народ е по-беден и по-глупав,толкова повече участва в такива балъшки лотарии

60

да от бедност

преди 7 години

Да от бедност търкат хората,богат човек няма да тръгне да се занинава с тея билетчета,че да спечели 50-100 бона

59

Анонимен

преди 7 години

Хората стават кметове и политици, и за 2 години си купуват коли за по над 100 000 и започват строежи на къщи за по 500 000 лева, Вие търкате билетчета :D

58

Анонимен

преди 7 години

Мой съсед спечели преди две седмици 1000 лева,така че и аз търкам.

57

Анонимен

преди 7 години

Поради бедността ги търка, кретениии!

56

Анонимен свидетел

преди 7 години

Само Българина може, да си даде 60 % от заплатата за лотария и после да излезе на протест за цената на тока

55

miko

преди 7 години

търкането на билетчета е поредното доказателство че сме *** и ограничен народ, народ без бъдеще!

54

Анонимен

преди 7 години

Да забраним хазарта, защото сме малки невменяеми деца, които някой бащица тип пъдар трябва да пошляпва от време на време, защото кратуните са ни пълни с вакуум и сами разумни решения не можем да взимаме.

53

Анонимен

преди 7 години

Очевидно закона не работи за някои хора, не се прави на умен!

52

Анонимен

преди 7 години

За черния петък ще пуснат ли билети със намаление

51

Джурналист

преди 7 години

Имаше едно време една реклама, мисля на Еврофутбол - "Печелите Вие, печели и спорта"Сега същият този бизнесмен ви приканва и за лотарията:Може да не печелите Вие, но Божков винаги!

50

Анонимен

преди 7 години

Виждам, че някой е против това кметовете да спрат да крадат и да ощетяват държавата, принуждавайки голяма част от трудоспособното и население да се маха от тази пародия на живот? Какво ще кажеш в своя защита, бихте ли се аргументирали, защо не Ви харесва кметовете и политиците да спрат да крадат и усвояват средства, където ощетяват онези, които работят и си плащат данъците, като вместо да им осигуряват нормални условия за живот да са активни, те им осигуряват занемареност, дупки и мръсотия?

49

До 54

преди 7 години

Да разбирам, че според теб сега е разрешено от закона, кметове и политици да крадат и ощетяват? Боже колко глупост има на този свят.

48

родопа

преди 7 години

Колкото е по беден народа толкова по лесно се лъжи на мошениците с хазартните игри-лъжикрадни.Но да не забравяме че само един или два процента са за играча останалото е печалба на собственика и данаци.

47

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се забрани на политиците и кметовете да крадат и ощетяват българските граждани, съгласни ли сте?

46

Анонимен

преди 7 години

Д.П. е толкова дебел че има автомобилен регистрационен номер Д.П. е толкова дебел че ако се облече в жълто и го мислят за такси

45

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се забрани продажбата на билети на децата