14

Анонимен

преди 7 години

А бе, пичове, я помислете! Ако в избирателния район с трийсе хиляди избиратели е имало честни, умни и достойни люде - те отдавна да са се изнесли към по-добро бъдеще, за тях и за децата им. Останахме ти, аз, Атанас и Спас - който и да избереш, ще сбъркаш.

13

Край

преди 7 години

Не теоритизирайте против Мажоритарната система - ясно е че има и недостатъци но трябва да се пробва ПРОМЯНА. Тези дето са против май искат да си караме като досега.

12

Ганьо

преди 7 години

А сега как е ? ГЕРБ, БСП, ДПС, просто в различна конфигурация 1, 2, 3 или 2, 1, 3 или 1, 3, 2. Сега е шанса да променим нещата.

11

Край

преди 7 години

Единствения твърд противник на МИ 2тура и ДПС - сами си отговорете защо преди та тракате по клавиатурките.

10

до 10

преди 7 години

Не си прав. ДПС повече от 15 депутата няма да може да вземе. Все пак е важно да видим как ще разделят районите.

9

Край

преди 7 години

Искате да ви управлява ББорисов КНинова и Доган/местан - няма проблем просто им гласувайте по досегашната система. Мажоритарни изори - раздават картите наново и почва нова игра.

8

Анонимен

преди 7 години

Гернаджиите да не бързат да потриват ръце защото в България електората на БСП е националистически настроен за разлика от западна европа, където най холемите либерастии са в левите партии. Така че на втория тур да не стане олеле кво стана пак че не познахме...

7

Бай Иван

преди 7 години

Напълно подкрепям "номер 1".Може Кунева или бат Сали да не влязат в парламента, но може да си платят на някого и да влезе вместо тях. Толкова ни е пропаднало обществото че каквато и политическа система да направим, депутатите винаги ще са ****.

6

Анонимен

преди 7 години

до изнервенТо пък един елит...

5

Иванчо+Марийка

преди 7 години

Защото тия в парламента само и единствено лапаха и даваха мило и драго само и само да се докопат до властта. След което трябваше да се отплатят за услугата че са ги избрали.

4

ДС

преди 7 години

Тия в парламента да не ревът като ободени мИЕчета. Ами да вземат да се змаислят какво направиха или какво не направиха, че да се стигне до тук.

3

Калитко

преди 7 години

А, шанс, те се майтапиш. Тези, дето ги избираме, са си наш образ и подобие, ангели има само на небето. Докато избирателите са тези, дето добре се знаем, резултатът ще е винаги същия. Мъдрият китайски народ какво е казал - както и да се въртиш, не забравяй, че *** ти ще е все отзад.

2

Край

преди 7 години

Единствената гаранция която дава мажоритарната система е ШАНС да променим управлението. Ако не се възползваме вината си е наша. Сега обаче властта е узурпирана от две партиини върхушки - на Герб и БСП с помощта на по-малките и при избори при сегашната система нищо няма да се промени.

1

избирател номер едно

преди 7 години

Като знам какви сме избиратели, по каквато и система да избираме, все ще сме недоволни. Иначе сегашната ситуация е от типа "не знам какво искам, но сега го искам". В семейството такива случаи завършват със скандал, два шамара и шумно мачкане на чаршафи.