88

Анонимен

преди 7 години

Осем милионна Швейцария НЕ изнасяща нефт и газ има БВП 35% от Руския.........Смях а???? Сега извадете от руския БВП 80% които се формират от износа на енергоносители и сметнете за какво иде реч:)))))))))))

87

Анонимен

преди 7 години

Когато през двора ти минава талибани трябва да си на щрек.

86

абе обършете му

преди 7 години

дyпeнцето на джyджeто и спрете да ни занимавате с глупости. Нaaкaл се - голяма работа, случва се.

85

Анонимен

преди 7 години

Може пък да са търсили военнопрестъпника Путин?!

84

Анонимен

преди 7 години

До стефан..............недопустимо е военен самолет да се приближава да граждански п......Недопустимо е да се свалят граждански самолети, ама руснаците го напправиха с МН 17 над Украйна.

83

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, че ще кажат, че Путин бил на друг самолет. Как иначе ще изглежда? Путин прихванат за проверка. Накърнява имиджа някак

82

стефан

преди 7 години

недопустимо е военен самолет да се приближава да граждански при положение че вече много добре знаят кой лети в него. Всичко се решава на земята с думи. Това че краварите се правят на интересни си е техен проблем от което могат само да загубят.Имат пара ама са ужасно прости. Акъла трябва да ти е като на пиле да го правиш и то срещу Русия.***

81

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До До ГърбетчияАко се познаваме или се виждаме едва ли щеше да пишеш така. Щеше да подвиеш опашка и тихо се измъкнеш. Анинимността дава смелост на много книжни тигри. ТИ СЯ ПРЕД КОМПЮТЪРА НА МЪЖ ЛИ МИ СЕ ПРАВИШ ?! ВЪРВИ ДА БЛЪСКАШ Ч.ИКИИ БЕ *** ! СЕГА ОЧАКВАМ И ДА МИ ПОИСКАШ АДРЕСА ИЛИ ДА МИ ПРЕДЛОЖИШ СРЕЩА НЯКЪДЕ ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ " ПО МЪЖКИ " ! АМАН ОТ ХОРА С КОМПЛЕКСИ ,НА КОИТО ДОРИ И ГЛАВНИТЕ БУКВИ И ПРЕЧАТ ПОНЕЖЕ БИЛИ КРЯСЪК ! КАТО СА КРЯСЪК ,СЛОШИ СИ ТАМПОНИ В УШИТЕ !

80

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо ушанките си мислят, че може да правят всичко и да не се съобразяват с никой.

79

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо швейцарците дават обяснения, като си е тяхна територия.Не летят над Русия, летят си над Швейцария.

78

До Гърбетчия

преди 7 години

Писането с главни букви е крясък, да те чуят когато нямаш доводи и не си прав. И какво като пишеш с обиди, нима си 100% прав или така мислиш, че си убедителен. Обратното. Показва, че в главата ти има айрян или боза, и ако си ги смесил вчера с Шльокавица е нормално да не нямаш нормално мислене. Ако се познаваме или се виждаме едва ли щеше да пишеш така. Щеше да подвиеш опашка и тихо се измъкнеш. Анинимността дава смелост на много книжни тигри. В реалността е съвсем друго.

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 112Драги, в Швейцария това го правят не само с руските самолети. Ако руснаците не ги радва, да заобикалят Швейцария. Колкото за хърбата Швейцария... жалък си.

76

Анонимен

преди 7 години

Прави са тези които сравняват стандартите между Русия и Швейцария. И защо като са толкова богати швейцарците търсят провокация? Кой ще спечели при един конфликт, Русия 1000%. Да, Русия си има пиянството и коеупцията, като у нас корупцията. То ди е тяхна работа. Лети граждански самолет, залижен в полетната информация поне месец по-рано. Какво ще видиш като облиташ, нищо. Защо не е принуден да кацне и да се провери? Защото знаят последствията а те ще са в ущърб на Швейцария. Мускули от една хърба

75

Анонимен

преди 7 години

Нормалния швейцарец работи точно 2 часа /120 мин/ за да вземе месечната руска минимална заплата. :)))))))))))

74

До 104

преди 7 години

Най-добре е било да го свалят, a? Добре, защи не са го направили? А след това има едно ПОСЛЕ, какво ще прави красива и богата Швейцария? За един ден ви е заминала барабар със златото и милиардите по банките. Като са смели свалят и носят отговорността. Или принуждават самолета да кацне. И на кого ще му се развали спокйствието, на швйцареца или на руснака? Самозабравата и богатството правят от хората май/муни а страдат съвсем неутрални и невинни.

73

Анонимен

преди 7 години

Ако съществата, които с такъв ентусиазъм защитават интересите на Русия влагаха поне 10% от него за защита на българските, България щеше да бъде много по-добро място за живеене. Но за тях винаги по-важен е бил руския интерес.

72

Анонимен

преди 7 години

Швейцария са суверенна държава и могат да правят каквито си проверки искат на тяхна територия. Точка.

71

Анонимен

преди 7 години

Военните в Швейцария с тази глупост ме накараха да се сетя за вица в който мравките нападнали слона. Той спял и като се събудил, станал и се изтръскал. Мравките изпопадали а само една останала на врата му. Тези отдолу му завикали, удуши го Пешо! Управниците и техните военни трябва да разберат, има уроци от историята. Да си ги припомнят.Който в тръгнал срещу Русия, Русия му е дошла на гости. Най-добре е разбирателство и без проеокации.Тръмп не е озлобената Хилари. *** ще пият студена вода

70

Анонимен

преди 7 години

За случката може да се каже, видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Така или иначе държат парите на половината свят, за какъв им е да се правят на войни. Някой ги е подвел да се правят на смели войни и то стещу регулярен полет. Все едно въшката да ухапе слона. Имали са късмет, че през ВСВ Шикелгрубер не ги е приватизирал за един ден. Там нацистите са държали парите и златото заграбено от другите държави. И така ли проверяват всеки пътнически самолет? Глупости на търкалета.

69

Анонимен

преди 7 години

По-малоумно обяснение не бях чел. Да си дрънкат така, докато пасат *** крави - бива, ама на правителствено ниво ...