188

М?!

преди 7 години

Едно от 5 деца в Европа е жертва на изнасилвания. 80% от жертвите познават изнасилвачите. Как ще се оправдаете, господа европейци?! С Русия ли?! А вас кой да ви съди?!

187

Анонимен

преди 7 години

Русия е едно болно от бяс псе. Да се евтаназира!

186

до 307

преди 7 години

Абе, я кажи английската кралица колко време е начело?! Сметки ги щот са много, на мен ми е трудно.

185

Анонимен

преди 7 години

Путинова Русия и Ислямска държава - лика, прилика !

184

До 308

преди 7 години

Затова и Япония подписа за нов газопровод...Сахалин-Япрния...абе много сте плоски бе-защо ли ви плащат от НПО-тата....поне малко познания да имахте...

183

Шорошоидииии

преди 7 години

Ейййй това шорошшоииидите сте уникални бе...напишете в Тубата Маккейн и Ал Багдади и вижте с очите си кой е сьздал ИД...ТО и шефа на Пентагона каза че са направили огромна грешка с Арабските Пролети и ИД като са ги сьздали-ама вие и него ще го направите русофил..ххахахааа..еййй за центове сте готови да ви яздят и брадати главорези бе....-ама нищо те вече са тук и ви се радват....

182

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 293Всъщност продажбите на ГАЗПРОМ са спаднали яко. За три години КримНаш и санкции пък, ГАЗПРОМ е получил 12 пъти по малко приходи в долари сравнено с преди това.Не случайно Путин постави ултиматум за падане на санкциите и изтеглянето на НАТО от България както и излизането на България от НАТО. Щото яко го пере мизерията. Така де .. руснака е обеднял. Путин милиардерчето не му дреме.

181

Берлин

преди 7 години

Нормално! Барак Хюсеин Обама си отива, Путин остава.-------------------------------------------------------------------------------------Нормално! При демокрацията, управляващите се сменят, а при диктатурата, диктаторите са на власт, докато не умрат или народът не ги обеси.

180

Анонимен

преди 7 години

до 305: "В руските сайтове не съм видял едно толкова крайно заглавие срещу ЕС."Провери и сайтовете на ИД за да се увериш, че няма разлика !

179

Българин

преди 7 години

Аз в медиите ни чета всеки ден новини и статии оплюващи Русия. В руските сайтове не съм видял едно толкова крайно заглавие срещу ЕС.

178

Анонимен

преди 7 години

До Станой от Ахелой 301Проблемът е че не само "още изпитват носталгия по ТКЗС-то и нерушимата бъгаро-съвеЦка дружба" но и действат по Андришковски, което е една от основните причини България да е на този хал.

177

Анонимен

преди 7 години

До спонсор на МВР 299Да, нормално е защото в Америка е демокрация а в Русия е диктатура.

176

Анонимен

преди 7 години

До ююююююююююююююю 290Не знам какво още се върти в нета но вчера видях по телевизията как "американският сенатор Маккейн(любимец на нашите НПО-та)" поздравява и прегръща Тръмп.

175

спонсор на МВР

преди 7 години

Нормално! Барак Хюсеин Обама си отива, Путин остава.

174

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 271Какво има да се чудиш? Дребния владетел е продукт на мракобесна институция. От малък той е обучаван на шантажи, съботажи и подривна дейност. Сега има неограничената възможност да приложи всичко това.

173

Анонимен

преди 7 години

До юююююююююююююююВърти се руски фейк за умни русофили

172

Анонимен

преди 7 години

До Да го кажем направимАбе, товарищ умен, Кисинджър отдавна е като Герхард Шрьодер на руска ясла, така че ще говори хубави неща за *** и жужето. Така, че не ми го давай за пример. Той е от така наречените "полезни ***", използвани от Русия.

171

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен ----286.Еми то и сега Русия си продава газта в Европа бе пич-даже за 2015г. продажбите на Газпром са се увеличили със 22% .....А баламурняците чакат газ в американски бидони...хаахаахххааахха

170

до 286

преди 7 години

До АнонименЯ виж как Маккейн се целува със Ал-Багдади,главатаря на ИД и тогава пиши простотиииии тук-няма кой да ти повярва .

169

ююююююююююююююю

преди 7 години

До Анонимен 286....То затова още се върти в нета видеото на американският сенатор Маккейн(любимец на нашите НПО-та) със шефа на ИД -Ал Багдади където сенатора го прегръща и целува и го пита имат ли още нужда от пари и оръжие--от 2013г.....Та света знае че САЩ създадоха ИД---а твойте НПО партенки вече се изтъркаха......