281

Анонимен

преди 7 години

Керванът е вече далече, а лаещите кучета още не са разбрали и лаят ли лаят

280

до 324

преди 7 години

Ако той има ясни позиции по националните въпроси и ги отстоява, вярвайте не ме интересува с кого е. Въпросът е да е българофил и да поставя България преди всичко - пред ЕС, Русия,САЩ, т.е да е родолюбец.

279

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДа, жена го командва пенсионерчено, въпроса е коя? Нинова, Йотова или любовницата, извинете вече втората съпруга???? Или направо Р.Овч., за да няма разминаване от заповед до изпълнение. Ще се види.

278

Анонимен

преди 7 години

Проскубващият се бивш вече министър никога повече няма да бъде такъв. Методи Андреев тоже. Тук е заровено кучето, злобата гризе тези господа и те се измъчват, че Радев е президент, а пък те се връщат в дупката от която са изпълзели. Но казано е:РОДЕНИЯТ ДА ПЪЛЗИ НЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ.

277

Анонимен

преди 7 години

До 323Нали :))) да не дава господ да отиде в Москва, че там в Кремъл какви наточени матрьошки има ............ за една вувузела ще ни уреди газ по тройни цени като нищо

276

Анонимен

преди 7 години

Гласувахме за личноста Радев, а не за съпруга Радев.-------------Сериозно ли вервате, че човек, който не може да устои на една фуста, при положение, че не е квартален магазинер, а генерал от ВВС, има достатъчно морал да ръководи държава? Вие се лъжете по уменията му да управлява самолет, но това е нещо, на което всеки нормален човек може да се научи.

275

до 319

преди 7 години

Защо слагате праг на чувствата. Любовта няма възраст. В случая той вече е пенсионер, явно го е обмислил. По-важни са очакванията от него , като президент.

274

Анонимен

преди 7 години

Ей как пък един не се намери в тая кочинка да е като хората? Все са от вретено нагоре! И тоя прехваленият е без семейство. За.бал жена си и децата си и тръгнал по уру.пии! Затова от 90-та година не съм гласувал за помии няма и да гласувам. А вие продължавайте да гласувате! Да не забравите ! ЕЙ!

273

Анонимен

преди 7 години

Филип Златанов си има наследник и ще провери случая. С тефтер ли ще организира проверката или с органайзер? Радев каза че вече е имало такава проверка, която не е открила проблем, а ние сме правова държава и не е нормално два пъти да се извършва проверка за едно нещо.

272

Анонимен

преди 7 години

PR е най важната работа! Как без PR би влязъл в политиката. Ако разчита на Пресцентъра на МО, няма да чуе похвала, дори сто лупинга да извърти около присадената глава на Ненчев. Може да се хвалят само правилните хора. Я вижте как герберската глутница се нахвърли на Кунева, когато каза, че ще работи за вдигане на учителските заплати. Такива хубави новини са /бяха/ запазени за Боко Едрата Тиква. Както и стана месец преди вота.

271

Анонимен

преди 7 години

До 317Виж не говорим за 25-26 годишен младеж, а генерал командващ ВВС, подобно поведение на работното място би трябвало да е срам за всеки един офицер, отделен въпрос е неадекватните действия на министъра в случая

270

Й

преди 7 години

Боли го .... генарала кво мислите за него !

269

до 313

преди 7 години

Неоспорвам написаното от вас. В службата отношенията са само служебни , но...човек не винаги е подвластен на разума, понякога сърцето /чувствата/ са трудно контролируеми.Човек започва в даден момент борба със себе си.

268

Анонимен

преди 7 години

Генералчето, май не му е чист косъма...

267

Анонимен

преди 7 години

Проваления представител на КЕЧ поделенията, плюе. Я изкарайте назначенията на каките на тоя пишман министър из коридорите на МО. Са момите друг трябва да обрижват заради заплатката щото присадената косица дето не се знае къде какво и кога е завършил напуска роплото местенце в министерството

266

Анонимен

преди 7 години

Герберите сами се закопават с *** си деяния.Ненчев, дай нещо друго, това не хвана декиш!А и от 2014-та защо чак сега си се сетил да го разследваш, а ??

265

Анонимен

преди 7 години

До надеждаМъж който залита по подчинените си служителки, не ми го хвали, а тоя не само е залитнал ами направо си е затрил акъла :)

264

до 309

преди 7 години

Човек разполага със себе си и сам решава как да е.

263

надежда

преди 7 години

Да съдим по деянията на Радев , като президент. Предстои му да се доказва. На снимката - нормални хора на средна възраст, какъв е проблема ? Гласувахме за личноста Радев, а не за съпруга Радев.

262

Анонимен

преди 7 години

А аз съм сам като куче... Ваш: Б.Б.