85

ййй

преди 7 години

До АнонименДанните са на световната банка и на европейската комисия.. необразован човеко

84

Анонимен

преди 7 години

"Тук слушам промитите мозъци говорят за 20 млрд лв. Проверявам данните и се оказва, че са 16 млрд лв от 2009 до днес...."Какви данни си ппроверил - тези които ти ги дават в мизерното партийно клубче на гроб ли? 16 млрд. бяха пърночално, после 3 милиарда допълнително, отделно през месец се дърпат по няколкостотин милиона,за които никой дори не счита да ни уведомява.А колкото до КТБ тик.воча да каже какво стана с КТБ,която беше помпана от неговото правитолство през 2009-2013 г.!

83

я

преди 7 години

БСП са по грабежите, затова им спират еврофондовете. Бойко не краде, ако крадеше фондове през крив макарон, разбрахте ли бе *** смрадливи

82

F

преди 7 години

Adios

81

ййй

преди 7 години

Тук слушам промитите мозъци говорят за 20 млрд лв. Проверявам данните и се оказва, че са 16 млрд лв от 2009 до днес. Като изключим 4 млрд лв за КТБ и още 2 млрд лв които изхарчи Орешарски за една година... и се оказва, че са 8 млрд лв... а не 20. Промиват ли ви малките мозъчета хубаво.. затова сте и бедни, но вярвайте, че на радев и другата клоака им пука за вас.

80

Анонимен

преди 7 години

На изборите пак ще гласувам за ГЕРБ, успех г-н Борисов!

79

Анонимен

преди 7 години

"Рашко,Бойко никога повече няма да види абсолютна власт.На хоризонта вече се показват нови играчи...."Всъщност ако тик.воча успее да прокара мажоритарните избори, в следващият парламент може да се окажем с 80% депутати от ГРОБ. Причината е, че влиза само победителят в съответен район и онзи който купи гласовете по места, само той ще има представителство. Всички знаем коя партия има финансовия ресурс в резултат на усвояването на еврофондове и общ. поръчки, за да си купи изборите.

78

БСП ЩЕ НИ ОПРАВИ!!!

преди 7 години

Луканов гений на Прехода!!! Чест и почетания!!!Луканов - министър прецедател!!!Виденов - финансов министър, да оправи банковата системаДоган и Станишев - да отговарят за ЕврофондоветеОрешарски - шеф на БНБПеевски - Вътрешен министърДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БСП!!!

77

Щирлиц

преди 7 години

Сега остава да го сравните със Стефан Стамболов,и циркът ще е пълен.

76

Анонимен

преди 7 години

Какво означава "оставка"? Да набълбукаш 20 милиарда заеми за две години,да откраднеш милиарди от еврофондове, да съсипеш напълно страната не може да се измие с една оставка. Харакири за тик.воча и цялата герберска сг.ан, която ни управлява от 2009 г. и която ако не бъде физически отстранена от всякакъв достъп до администрация, медии, местна власт, съдебна система и др. ще саботира следващото управление и ще сочи постоянно с пръст" "Казвахме ли ви".

75

Mizili

преди 7 години

220 dushi li?! :-) Az misleh che sa 240 debutatite?! :-)Aliii, to dvaiise dushi sa fadromi li?! :-)Pfu...koi sa tesi 20 personi po mimenata im togava? :-)

74

Анонимен

преди 7 години

Един ден Слънцето се почувства уморено - толкова уморено, че вече нямаше сили да свети.

73

ййй

преди 7 години

Хора, Радев ще ви оправи.. вярвайте му.. затова сте бедни.. все на някой чакате да свърши вашата работа

72

До 55

преди 7 години

Рашко,Бойко никога повече няма да види абсолютна власт.На хоризонта вече се показват нови играчи и още ще има.Поне следващия кабинет ще бъде коалиционен,зависи кой с кого и за какво и срещу колко ще се договори.

71

Анонимен

преди 7 години

Вярно ли е, че този гла.воч се е хвалил в парламента, че имало "отрицателна инфлация" при неговото управление, т.е. дефлация? А бе, тъ.пак герберунгел.ски, ако има нещо по-лошо от висока инфлация това е дефлацията. И всеки с поне един грам мозък ще се сети защо. Смятайте какви некомпетентни и некадърни управници ни управляват щом не знаят кое е добре и кое зле за икономиката. Ур.оди мръсн.ни.

70

Анонимен

преди 7 години

Уж претендира, че му е успешно управлението, пък пълен мандат не може да изкара!

69

БСП

преди 7 години

Как такъв кадър като Пеевски ще ни взима Борисов!!!Пеевски се нарежда до имена като...ЛукановВиденовДоганСтанишевОрешарскиТой си е наш кадър!!! Много голям!!!

68

Анонимен

преди 7 години

Не се коси,нито Пеевски,нито Борисов ще загинат.Те са си много здрав тандем,направо са бетон.Ние да му мислим.

67

Анонимен

преди 7 години

Точно преди да си отидат си гласуваха в бюджета 4 милиона лв.за реклама?,2-*** зам.министри си изпратиха за посланици и още пои няколко милиона за това и онова,за харчлък.А за учените пари няма.За какво им е наука.Можеш да си риташ мачлета и без да си учил.Сега новите трябва да изпълняват техния бюджет и да поемат негативите върху себе си.

66

Анонимен

преди 7 години

Тандемът Борисов - Пеевски продължава - или ще оцелее заедно, или ще загине заедно