75

Върхът на тъпотията.

преди 7 години

Народът гласува за ген Радев и правилно! В желанието си за промяна обаче,три милиона наивни и неосведомени българи гласуваха на капан-референдума на клоуна Трифонов без да помислят,че ще върнат с тази мажоритарна система на власт о веки веков този,срещу когото гласуваха.Да гласуваш невежо,неосведомено и неграмотно,сам си режеш главата.Това направиха тези три милиона нашенци.Пъ рво действат,после мислят.Щом Борисов подкрепи референдума е просто и ясно,че това е начин да управлява до гроб наивните

74

Анонимен

преди 7 години

84, НАЛИ, ОБАЧЕ ВСИЧКИ ДЕТО ФАЛИРАХА БАНКИТЕ 1997 Г ДЕТО НАПРАВИХА 230% ИНФЛАЦИЯ А СРЕДЕН ДОХОД ОТ 5 ДОЛАРА- АБЕ ТЕ НЕ БЯХА ЛИ ***- АБЕ ТЕ ТИЯ ДЕТО ТЪРКАТ ДЕПУТАТСКИТЕ БАНКИ И ОБРАХА НАРОДА, ПА И ТЪРКУЛНАХА ЕДНА ТОВА ОНОВА ПРЕЗ 2014 Г НЕ БЯХА ЛИ БСП ТУ ВА- ХАЙДЕ У КАУША- НАРОДА ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ.

73

GERB OVER

преди 7 години

Как са прай тоз мишок,как само са прай...Бил редови депутат,жив да го оплачеш...ко шъ прай ся ?!?

72

Изтрезвителното

преди 7 години

в хазната има скътани 4 милиарда лева, които са предвидени за 1 година до следващите постъпления; сега предизборно ще ги издухат за 5 месеца, следват нови заеми. Ликуй, народе, остават само още 15 години до изхода от пустинята!

71

Анонимен

преди 7 години

Противно на общоприетото мнение, че българинът е УМЕН и БЕДЕН,аз твърдя точно обратното - българинът е БОГАТ и ГЛУПАВ.Не може беден и умен човек, когато му звънне някой цганин по телефона, веднага да вади 10 000 лева и да ги хвърля през прозореца.Това може да го направи само БОГАТ и ГЛУПАВ човек.

70

:)

преди 7 години

Не на депутатската банка, а на затворнически нар трябва да са тези! Но спокойно... и това ще стане. Само гледайте.

69

Анонимен

преди 7 години

Вие чували ли сте султан да бъде в парламента?Това са глупости ББ ще отиде при началника "ГОСПОД" и от високо ще наблюдава работата на "НЕГОВИТЕ" депутати.Те горките ще се гънат да не сбъркат нещо което може да ядоса величествената фигура на ББ.....

68

Анонимен

преди 7 години

89-та ни казваха 45 години стигат , сега искат да ни убедят , че и още 27 години грабеж над българския народ не стигат и цялата машина за манипулиране на общественото мнение отново е в действие , но запомнете едно ,колкото повече ни успивате толкова и по-голям и неконтролиран ще става гнева на хората.

67

Анонимен

преди 7 години

До ха, ха, ха, глупостите на Т.Ж. , не стигаха до народа чрез журналистите. Имаше опорна точка , че на вестниците е вярна само датата. Ако, в което основателно се съмнявам , си бил в зряла възраст при соца, не си имал възможност , по някаква твоя си причина да осъзнае действителността.

66

BILL

преди 7 години

Борисов и министрите - на подсъдимата скамейка!

65

Анонимен

преди 7 години

Брей в тая държава много хора са със страшно къса памет ! В никакъв случай не подкрепям ГЕРБ, но това важи и с пълна сила и за БСП. Тия две партии не са свършили работа и за пет стотинки в полза на народа. Независимо дали говорим за проруско или проевропейско управление българските ценности загиват. България се управлява от бизнесмени, а всички партии и партиини лидери обслужват техни или собствени интереси ! Така че продължавайте да се заблуждавате, че едните са по-добри от другите !

64

До Влюбеният в Слави

преди 7 години

Пич вземи малко намали дрогата и алкохола! Твоят Слави като е "Народен" любимец защо ходи с охрана ? Кога видя Сидеров и Каракачанов да ходят с 10 мутри охрана?В момента Слави е брачната половинка на Борисов и работи за него ако нещо не си разбрал. Или ти си и от платените гласоподаватели на ГЕРБ. Никога повече Герберско робство в България , защото са супер некадърни и супер корумпирани.

63

Фотограф

преди 7 години

Поразителна е приликата на Баце с Фред Флинтстоун.

62

невидим

преди 7 години

0т всичко може да се отървем само от червените зомбита никога .напаст ужасна,нямат мирясване ако и така работеха щяхме да цъфтим и вържем.а те освен мръсотия нищо друго не могат да вършат.

61

ЕЕееее..,

преди 7 години

Сега ще видите на що се вика ГЕРБерски мръ сотии.Ние и до сега им сърбахме попарата,но сега ГЕРБаджии ще бъдат в стихията си.До съставяне на новото правителство,ще се опитат напълно да сринат държавата,за да види народа колко "безценен" е Борисов и колко са "виновни" следващите...Да сме живи,да гледаме..!

60

Анонимен

преди 7 години

И Перуката, и Къдравата Сю, и Пунта Мара, абе всичките ще търкат банките!

59

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До 63Абе, вие така говорехте и за президентските избори, пък видя какво стана. Размазахме ви !Вярно е, че БСП не е народа, но народът е против вас. Факт !Глас народен - глас божий !Българите казаха НЕ на Тиквата. Факт !

58

оффшор

преди 7 години

До АнонименСлави ще победи ако Гергов разреши и има достатъчно пари, не му трябват левчета, но накрая народната любов и признателност ще му дойдат в повече, ще му трябват още два кръга охрана срещу Йоло.

57

АНОНИМЕН

преди 7 години

Прекрасен момент е днес в 13.30 часа в парламента да щракнат 50 чифта белезници на продажниците от ГЕРБ/ГРОБ/. В Румъния колко министри и съдии опандизиха, а тук ще ни се лези Бойко ехидно, сякаш нищо не е станало. Освен това пред парламента трябва да го чакат 1000 бракувани *** яйца за гвърляне и 20 касетки домати. Това заслужават националните продажници.Проклети да са тези смрадове!

56

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до 55Едно време бай Тошо, който беше *** човек като кажеше някоя глупост после журналята и другите лакеи на властта със седмици разясняваха какво е искал да каже като придаваха на думите му някакъв скрит уникален смисъл.Сега същата работа се повтаря и с Тиквата.Истината е, че човекът е *** и се беше самозабравил. Затова изтърси това за оставката и я обвърза с резултатите от президентските избори.Не манипулирайте хората !Никакъв умисъл и никаква стратегия няма в действията му.