8

Анонимен

преди 7 години

Тръмп няма силата да смени курса на световната планова политика,той първо няма глава за политика,Тръмп ще продължи по зададеният план,другото е пълнене на тиражи и примитивни разсъждения.задава се план в света и всички почват безусловно да работят по плана и никой няма силата да го промени,ама никой,въпроса е вие във коя част ще сте след реализацията ,тази на Русия или във цивилизованата,тва вече е на късмет

7

бежанците

преди 7 години

кого е избрала Масква за канцлер на Германия - някой гласувал за разпределението от ПЕСа? да знаят в Уикиликито какви документи да изровят от чекмеджето, че то голяма бумащина.

6

Анонимен

преди 7 години

ДРУГАРИТЕ ОТ ТОАЛЕТНАТА ПАК *** ПРОТИВ МЕРКЕЛ. АБЕ ЕС Е СЪС САЩ. НАБИЙТЕ СИ ГО В ЧУТУРИТЕ ДА НЕ ВИ ГО НАБИЕ БУНДЕСВЕРА.

5

Анонимен

преди 7 години

Фрауто е изчерпана от всякъде. Още преди три години, Д. Русев и го каза. Берлускони , също. Цяла Европа, също. Но тя е упорита като кашлица. Бай х...също я отряза и се залюби с Фредерика. Когато един артист не знае кога да напусне сцената, бива изхвърлен по най-долният мизерният начин. Но Меркел е перде от класа. Комсомолски кадър.

4

Анонимен

преди 7 години

А толерантна била.Много е толерантна.Обича да се прегръща и да се снима с афро-араби със съмнително минало ама охраната е плътно до нея нали?Пак ли ще се прави на много мултилултурна ако решат да я опипват,да я пляскат по задникът и да и крещят вулгарности в лицето.А на изпроводяк да и вземат парите ,телефонът и бижутата и да я оставят понаритана и полугола в някоя дупка или подлез?Хилъри и тя е същата-много ги обича *** ама с 2-3 буса охрана с оръжие да я пазят.Лицемери.

3

Анонимен

преди 7 години

За таз тепърва идват шоковете,лошото е ,че напълни с ИНЖИНЕРИ старият континент,бездетната ...

2

Анонимен

преди 7 години

Ако тази бивша комсомолка - с ясно изразен климактериум, политическа деменция и зловонни кафеви петна по старческите кюлоти, е най-силният европейски лидер, значи сме обречени! Всеки мъж да скъта при това положение чифт шалвари и комплект за обрязване в гардероба, а жените - бурка и вазелин.

1

Анонимен

преди 7 години

хаха МЕРКЕЛ ВЕЧЕ СЕ ДОГОВОРИ С ТРЪМП, ТОЙ РАЗГОВАРЯ ПЪРВО С НЕЯ.