53

Анонимен

преди 7 години

Защо си мислехме, че Фандъкова ще "критикува" Борисо-о-ффф, хаха... златни наши нагли хратутници - до един.Фандъкова, защо направи от София тъмен термитник от грозни високи грамадини и закри прелестта на София - Витоша, толкова ли ти е акълът, та скри от очите прекрасна туристическа дестинация, на час от Центъра. Защо допусна пл. Македония да стане пл. Бунар, като закри Североизтока, Изтока и Югоизтока с 24-етажна руина? Защо допусна 2-те огромни грозотии-диреци зад НДК, закрили Юга на София?

52

ТИ...

преди 7 години

ТИ Г-ЖО ФАНДЪКОВА ПО ДОБРЕ ДА МЪЛЧИШ ЩЕ ТЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ КАТО СИ ЗАМИНЕ Б.Б. НАЛИ ТОЙ ТИ НАРЕЖДА КАКВО ДА ПРАВИШ

51

на ши ба ни я шишиби

преди 7 години

Няма да ни дадат но пък се готвят да ни вземат справка ДОСТ

50

смЕх

преди 7 години

Ха-ха чисти глупости можел да носи отговорност ,ако сам не се беше насадил на пачи яйца да се прави на мъжага с непремерените си приказки относно класирането на стрина най-вероятно сега нЕмаще и тая да се прави на лyда .

49

До 48

преди 7 години

Точно тази оставка показва, както през 2013, че Борисов избяга и се скри, надявайки се да се завърне на бял кон. Дали пък няма да дигне и кръвно. Та съвсем да го ожалим? Има да чака.

48

Анонимен

преди 7 години

Борисов подава оставка, защо, защото повече не може да командва Президента. Всичко друго е представление за племето на винету.

47

Анонимен

преди 7 години

Лошо седларов лошо! Гробажиите отиват при ндсв-то в небитието! Няма как да крадеш да вдигаш цените и да искаш народа да те избере! Но селенжърите едвали могат да вникнат в проблема! Най противната е онази свинеткова партизанското унуче. Аз си мислех че от онзи синият от драгалевци едвали ще има по противен но те се оказаха две гробажиики. Едната селска даскалица другана партизанско унуче.

46

Анонимен

преди 7 години

Ама и матряла е проссс и не знаее. проссс народ слаба държава.

45

Анонимен

преди 7 години

Само до преди 10 дни БСП и ДПС всеки ден искаха оставка на Борисов . Сега олеле мале , защо я подава нека си стои . Да ама не . Борисов не е балък . Корни Нинова да се оправя , нали е много хард .

44

Анонимен

преди 7 години

Оставката показва бягство от отговорност. Президент е едно ,а Министерски съвет съвсем друго. Ама как една даскалица калинкаджийка да знае.

43

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ВЕЧЕ ЗНАЕ КАК ДА КРАДЕ ЗАЩОТО Е ЗАКЪРМЕН ОТ БКП. НА ТЯХ ВСИЧКИ ПО РОЖДЕНИЕ ИМ СЕ ОТДАВА ДА КРАДАТ !

42

Анонимен

преди 7 години

Ха , ха Ч.е/.х.льо било обидно.

41

до 51

преди 7 години

Кък разбра ?.

40

Анонимен

преди 7 години

Президентският вот няма нищо общо с политиката в Парламента. Неразбираемо е защо Борисов подава оставка. Това не политически ,а мажоритарен вот. Борисов не знае ли , че няма работа да куклводи президентството.(***)

39

Анонимен

преди 7 години

Малииии !. Кък се хвалат един друг. Да танцуваме последния валс за сбогом лпбима.

38

БАБА КУНА

преди 7 години

ФАНДЪКОВА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ, ЧЕ НЯМА ПО ДЕБЕЛОКОЖО СЪЩЕСТВО ОТ БОРИСОВ, НО ПРИКАЗВА БАСНИ ЗАЩОТО И ТЯ КАТО ГО ВИДИ МОЗЪКА И БЛОКИРА.

37

Анонимен

преди 7 години

В момента , а и в близките 10 години няма и няма да има по подготвен за Премиер на България от Борисов . Дали ви харесва или не това е истината .

36

Анонимен

преди 7 години

Точно тази оставка е признак на безотговорност!

35

До ГЕРБера

преди 7 години

Много добре е спал Боко като къпан и младенец. Този път разчетено даде оставка и по план. Не като 2013 г. Повече няма какво да прави във властта. От 30 януари 2017г.спират европрограмите,няма да има с какво да си прави пиар и да дава милиони на фалирали футболни клубове,трябва да дава от джоба си лични пари а това никога няма да стане,вече няма с какво да купува местна власт и да пълни черната каса на ГЕРБ. Така че спи спокойно и си казва пак надцаках народа и тези след мен...

34

ахаххахаххаах

преди 7 години

Смехории не ми се четат.....