94

Факт

преди 7 години

А бе хора,това изявление си е чиста самоирония(спрямо Русия)!Ама кой да го разбере....Буквалния превод е:"Така.Вашингтон е наш.Кишинев е наш.София е наша.Остана да пресушим блатото в самата Русия." Смисловия:"Оправихме другите,остава да оправим нас си."

93

Циганин

преди 7 години

Населението в Русия 2010 ↘142 856 5362015 ↗146 267 2882016↗146 544 710А ПРИ НАС Е НАДОЛУ . Тъй че Русия е нагоре ,а не като нас надолу . Ама кой чул ,недучил =все тряса нещо "умно" .

92

Анонимен

преди 7 години

До Доналд Тръмп-Ялта :)След,като падне Ес и влезем в съюз с Русия ,аз ако мога бих дал указ за разстрел на всички рософоби в България до девето коляно и конфискация на имуществото им!*** си. Ама има тук хора, които ти се хващат на акъла.

91

Анонимен

преди 7 години

е, с блатото в русия, тов. Дугин, няма да успеете да се справите. Колкото пъти съм се оказвал на посещение в СССР-то и в Русия, винаги съм се изпълвал с гордост, че съм от България и не съм един от тях! Иначе, има неща в Русия, които уважавам, като редица интелектуалци и учени, останалото е мусор.

90

Анонимен

преди 7 години

Ами колкото и да не им се иска на *** и тем подобни *** -това е самата истина! Голямото колело (САЩ )вече се завъртя, и всичко свързано с него си отива!

89

Анонимен

преди 7 години

Крим наш точка

88

Анонимен

преди 7 години

Дудугин, пак мечтаеш под алкохолно опиянение.

87

Анонимен

преди 7 години

"Огромните руССки пазари" ?!С население прогресивно намаляващо, подобно на нашето и почти толкова бедно, изключвайки 3-те им най-големи града ? Не ставай смешен!

86

Анонимен

преди 7 години

До Доналд Тръмп-Ялта :)Ей, руснак шиб...., като пишеш в български сайтове, поне се научи да пишеш на български. "Украина" си я пишете в Матушката. На български е различно.

85

А.

преди 7 години

До Наско Позволявам си да добавя: Киприян, БЪЛГАРИНЪТ Киприян,първият патриарх на Киевска Русь, пренася книгите, преводи на Светото Евангелие...За да може таварищ Дугин, да пише днес, че България е тяхна!Свети Боже, помилуй нас!...

84

Анонимен

преди 7 години

"...основава партията на националболшевиките"Що ни занимавате с тоя тъпоъгълник?

83

Анонимен

преди 7 години

Стьопа, вие първо си оправете собствения *** и нахранете гладуващия си народ, пък после гледай към останалия цивилизован свят.

82

Анонимен

преди 7 години

Освен ,че рассия е бензиностанция ,тя е бензиностанция от която никой не иска да зарежда.Ей богу,Тръмп ще я закрие таз бензиностанция.

81

Анонимен

преди 7 години

КОМИНТЕРНА В ШОК И УЖАС ХАХАХА ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯТ КОГО ДА ПЛЮЯТ ПЪРВО ТРЪМП ЛИ, ПУТИН ЛИ, БОЙКО ЛИ ИЛИ МЕРКЕЛ ХАХАХА

80

Анонимен

преди 7 години

" Тука нашите русофоби още не са разбрали че днес Русия е най-силната и богата държава в света."=============Любимата ти раССия е просто една голяма бензиностанция. Няма нищо друго.

79

istinata

преди 7 години

buia mi i toi vash

78

Факт

преди 7 години

До съзнанието на повечето от коментиращите въобще не е достигнал смисълът на казаното от Дугин-90% първосигнални реакции!Сарказъм и самоирония явно са непознати понятия за публиката!А тука има много,много самоирония.....

77

Анонимен

преди 7 години

Такива примитивни изявления се четат само във руски и турски индивиди.София била тяхна,ето така разсъждават великите освободители и интриганти.Тъжната истина е ,че натовски генерал продаде душата си на сараите и кремълските бандюги.Радев е президента на Кремъл,Доган и бандата на Румен Овчаров.Корнелия е куклата на конци на Р.Овч,да са ви честити новите сделки тип Белене,за да е по сигурно че Радев ще слуша му сложиха руското ремарке Йотова

76

до мдааа

преди 7 години

Ми изнасяй се бе!*** къде ли ще отидеш?Даже и в любимите ти САЩ скоро всички навлеци ще изядат шута!

75

Анонимен

преди 7 години

До Sigoturi Nakura 90И за какво им е да ходят до фашинктона???? Че те сега запад(на)лите звезди вече масово взимат руски паспорти и се настаняват в Москва! "Най-хубавия град" - казват те! Хи-хи-хи....от фашинктончето МАСОВО ЩЕ БЯГАТ ВЕЧЕ, още малко!