39

Чоко

преди 7 години

Напълно съм съгласен с някои от по-долу писалите. До вчера всички викаха оставка, като я подаде - ЗАЩО? Наистина няма угода . Какво трябваше да направи Бойко - без подкрепа и открита злоба да продължи да се опитва да управлява и да балансира безкрайните интереси на такива като македонския агент , Рада дълбоката и други поплювковци в Парламента. Сега нека някой друг да управлява през зимата, когато и сметките ще са по-високи и отдушника Бойко няма да го има.

38

Анонимен

преди 7 години

До 30Нито Чили нито България са станали нещо освен изолирани страни.Което им е коствало много повече, като човешко развитие. За това сега страдаме... защото хората са проблемни и недоразвити.

37

Анонимен

преди 7 години

Ааа, и този се уплаши за местенцето си в парламента...каквато му е била и целта през цялото време. Усети се, че Нинова и Доган го използваха и захвърлиха.

36

Анонимен

преди 7 години

За осем години затъваме все повече. Дотам го докара Греб, че дори македонските и албанските пенсии и заплати. са по-високи от българските.Магистралита му имат вече нужда от ремонт, за Белене всекидневно плащаме стотици хиляди неустойка - от джоба на народа.Лъжи и отмятане от казаното по три пъти на ден.Продава България на Ердоган. Не случайно в Турция гласуваха поголовно за Цецка....Край няма.

35

Васо

преди 7 години

Крайно непремерено изказване на Каракачанов. Може би цели да пооправи отношенията си с Борисов. Щото знае много добре, че нито ГЕРБ нито Борисов са паднали. Има грешка от самозабравяне, пък избирателите ги подсетиха. В момента ГЕРБ е най-силната партия, над всички останали с възможностите си да убеждава, оказва натиск, раздава порциите и всява страх. Една перфектно рециклирана милиционерска машина. Създадена от милиционери по кръв, разум и съвест. Дясно в нея са само десните ръце на членовете и.

34

Анонимен

преди 7 години

Пак некоректно заглавие! Каракаанов казва, че Борисов е сгрешил с обвързването на вота с оставка, а не, че не иска Борисов да подаде оставка. Баце сам си я сътвори тази чутовна глупост, защото в последно време напълно се самозабрави! И е прав Каракачнов за БСП, че не трябва си приписват заслугите за победата на Радев.

33

Анонимен

преди 7 години

партия герб да плати мераците на боко за нови избори.парите на данъкоплатците не са за някакъв с разсъждения на десетгодишен да ги прахосва както му скимне

32

VARBAN

преди 7 години

DO DEGOL NE STOEHE IOTOVA I NINOVAо Анонимен

31

областния мюфтия

преди 7 години

Каракачанов ....,САМО ДОСТ ПОООБЕЕеДААА

30

VARBAN

преди 7 години

PATRIOTI SEGA CHE UPRAVLIAVATE S BSP I S DPA I ABV

29

до 18

преди 7 години

Съгласен съм със теб, но има и изключения: 1. Чили след военния преврат стана 1 в Южна Америка. 2. След преврата на 19.05. 1934 г. България стана на 8 място в Европа по икономика.....сега сме ---- всеки знае къде!

28

Анонимен

преди 7 години

Потади добрите резултати на Герб станахме най-беднаа страна. По-бедна и от африканските.

27

Анонимен

преди 7 години

Вчера Плевньо и Радев почнаха списъка с служебното правителство. Червени вътре няма, само герб и патриоти и малко мутри на свободна практика. Корнелия дава зор да събере хора за кабинет ама няма да стане, никой не ще с нея освен нейните си ненаситни за власт и пари червени капиталисти.

26

Анонимен

преди 7 години

Генерал Де Гол е най великия френски президент и европейски политик след Втората световна война.

25

Анонимен

преди 7 години

Защо ГЕРБ подадоха оставка ли? Ами първо защото не са комунисти и не стоят насила на власт заради самата власт. И ВТОРО ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ИМ ПИСНА ХОРА ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ КАТО РАДАН ДА ИМ ПРАВЯТ МРЪСНИ НОМЕРА. А и вие Каракачанов трябва да участвате по-активно а не само да лежите на сянка, нали така?

24

Анонимен

преди 7 години

Много добър ход на Борисов . С тази оставка се отърва от всички *** и доносника на ДС Каракачанов . Само преди седмица всички викаха Бойко да си ходи , сега олеле майко , защо да си ходи .

23

истина

преди 7 години

На първата пресконференция след разгромната загуба на Цецка Цачева, Бойко Борисов въртеше изумено глава в искрено недоумение защо хората са против него.Направихме магистрали, метрото в София, санирахме училища и детски градини. Какво още трябваше да направим, скимтеше отчаяно Борисов.Ние от Skandalno.net, които в продължение на цели 9 години бяхме в опозиция и върли критици на диктатурата на ГЕРБ, ще обясним не само какво ТРЯБВАШЕ да направи, но и ЗАЩО не го направи и какви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ извърши, докато беше премиер!Най-напред трябваше да работи за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, а не в

22

Анонимен

преди 7 години

Прав е псевдопатрЕота !!!

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРАБОТИХА, И РЕЗУЛТАТИТЕ СЕ ВИЖДАТ И СА ДОБРИ. ГЕРБ ГРАДЯТ, БСП КРАДЯТ. НАРОДНА ПРИКАЗКА.

20

Анонимен

преди 7 години

Герб подали оставка да работят за по-добро.Е, що не работиха до сега?Що не работиха след оставката на Борисов през 2013? Всеки път идват отново на власт с гръмки фрази как нямали алтернатива и се започва старата песен. Първата работа на Борисов при втория му мандат беше да вдигне тока с 10%.