12

Анонимен

преди 7 години

Подобно изчисляване на % подкрепа е абсурдно. Граничи с шизофрения.Всички мои познати, гласували за него, не поддържат нито една от така посочени политически сили. Не знам как се правят подобни сметки. Освен всичко друго, те са и напълно безсмислени.

11

Анонимен

преди 7 години

Много платени драскачи има!

10

Анонимен

преди 7 години

Е червения шапкар кой друг да го избере освен ***?!

9

Анонимен

преди 7 години

Путин към Корнелия:Т-ш Нинова, Какъв е този генерал в чакалнята ми ?Корнелия: Това е "НАТОвският" генерал който ми поръчахте !Путин: Спасибо, ей сега ще му платя с парите, които получих от вас за "Белене".

8

zeus

преди 7 години

Сигурно в момента в ГЕРБ тече лов на вещици :)

7

Анонимен

преди 7 години

Само не разбирам как разбират кой как е гласувал при положение че вота е таен ... да не би в тъмните стайчкид а има камери? Как иначе ще ми вадят резултати, колко процента от еди коя си партия, с еди какво си образование, с еди какъв си бизнес, на еди какви си години и еди какъв си етнос? Или имат камери, гадатели, играят тото или най-вероятно си измислят. На първи тур младите гласували за Радев на втори гласували за Цачева ... туй нещо не се вързва. :D

6

Нед

преди 7 години

Не е лесно да си гербав писар под статиите, няма вече 20лв , статистика излиза срам срам срам!!

5

Анонимен

преди 7 години

Лелеее, Баце!!! Това е разгром! Скрий се някъде и не се показвай повече!

4

Неделя

преди 7 години

Дали народа започва да се осъзнава или просто им писна от герберизирания комунизъм?

3

хахах

преди 7 години

Къде сега е бойко да каже че генерала го избрали турците. Не стига че цецка бие само в турция ами от ресултатите се вижда, че дори целия турски вод плщс този на реформаторите да бе утишъл при нея пак генерала щеше да е пръв...Да не говорим че 2 пъти повече гербери са гласували за генерал радев от колкото от дпс. Къде си тикво, магнолийте ли поливаш, филии с мас ли ядеш или четеш винету и осмисляш как се стигна до тук.

2

666

преди 7 години

комунистите спечелиха пак теса на влас,

1

Анонимен

преди 7 години

300 000 гласа на гербери отишли за Радев?! Браво на тези хора!