16

RUSSIA the best

преди 7 години

Още не съм си написал мнението , както се казва и вече имам минуси ! Е , кой е пич като мене ? Наливам си водка и казвам наздраве !

15

Анонимен

преди 7 години

Мустак, кога ще разбереш, че няма да ти предадат Гюлен, защото в САЩ нито те уважават, нито те бръснат за слива? Минаха месеци, а продължават да ти отказват екстрадиране, а ти като някакъв хамалин им караш кашони с талаш.

14

Анонимен

преди 7 години

Какъв е тоя опит за преврат където 2 бр бойни самолети натоварени с последен модел ракети въздух-въздух уж били прихванали самолетът с Ердоган ама пилотите в последният момент се размислили решили да се откажат ама цялата работа да не мине съвсем безславно постреляли малко с картечница на някаква ливада дето била на същата улица където му е една от къщите на тяхното божесто.Което в 21 век ги надъхва с карти по митингите как до 40 години ще превземат Русия,САЩ,Китай а в почивката останалият свят.

13

RUSSIA the best

преди 7 години

Мили българи , осъзнава ли някой от вас , че Турция е преградата между Ислямска държава и вас ? Ами ако я нямаше ? Какво ли щеше да ви се случи , особено сега , когато и Русия не е зад гърба ви ? Една продажна ваша медия , даже тази вечер си позволи да се обърка и да каже , че не Турция , а САЩ били изпратили 85 кашона на Турция. Цирк ли гледам или що ? Разбирам ви , че не харесвате турците , заради историята си. Но от днешна гледна точка , това е най-доброто което ви се е случило.

12

Анонимен

преди 7 години

"Значи са били достатъчно умни и мъдри за да постигнат това превъзходство."Напротив, просто са били достатъчно много османските неандерталци, за да пречупят цивилизованият човек. Един човек с пушка няма шанс срещу 20 *** с лъкове.

11

zaw12929

преди 7 години

Тръмп не е действаш президент, а дотогава я камилата, я камиларя. Но Ердоган неуморно защитава позиции на държавата си, а ние се занимаваме със защита на загубилата избора Хилари. Как винаги политиците и журналистите ни застават на грешната страна и без мисъл за интересите на България.

10

Анонимен

преди 7 години

"Завладява винаги по-силният и умният."Това е възможно само при цивилизованите нации. Османците завладяват единствено заради численото си превъзходство, факт.

9

Анонимен

преди 7 години

Добре,че поне САЩ им взеха атомните бомби.Талибанска държава.Още малко и ще обяви оня терорист за мъченик.

8

Анонимен

преди 7 години

"Как тези са ви владяли и управлявали през почти половината от историята ви?"Възползвали са се от факта, че в България е имало гражданска война и воюващи претенденти за короната. Не се иска много акъл да се възползваш от това, точно както май.муната ще строши кокосовият орех, който е паднал на земята.

7

Анонимен

преди 7 години

""Когато американците убиха Осама, имаха ли позволение?", попита турският президент."Че от тебе ли трябва да искат разрешение? Абе пич, ти много насериозно се взе, ти си регионален играч, а не световна сила, осъзнай се.

6

тапунгер

преди 7 години

Там е проблема. Освен да колят *** друго не могат. То цял ден чай и гюбеци, прогрес йок

5

тръмп

преди 7 години

Получих 85 кашона с лъжи за Гюлен. Реших Ердогане да те отведа в САЩ, в Гуантанамо. Където да четеш две три години лъжите от тия кашони, докато ти мине диктаторската болест.

4

гошо от Константиноп

преди 7 години

Е значи ще има забрена за полети зона в Константинопол. Путин и тръмп като се разберат резака хартисва

3

Анонимен

преди 7 години

Бай Ердогане, не ти го пращат Гюлен, защото сътрудниците на Тръмп са заети да намачкват хубаво листите от кашоните, които си изпратил, за да не го убиват, когато се бърше!

2

Анонимен

преди 7 години

Сега като пишете против турците, по внимателно, защото бонго си замина, а Путин ви остави на Ердо.После да не викате бате аз направих ти недей.

1

div kotka

преди 7 години

mn paleti mn neshto