32

30

преди 7 години

xa SHE VI REZNAT POMOSHICHKITE I PREVILEGIITE KOITO VI DADOHA ZIONISTITE MOJE DA VI IZRITAT OT EVROPA CHAKAITE I IZBORITE V FRANZIA SCHE VI VZEMAT NEMSKITE FRENSKITE ANGLISKITE GRAJDANSTVA DADENI NEPRAVOMERNO SAMO PREVILEGII ZA ZIGANI NEGROTA AZIATZI MISULMANI DA VI *** I EVROPATA SAMO TRAMP MACHKAI ROTSCHILDOVATA I SOROSOIDNATA SGAN

31

Анонимен

преди 7 години

Тодос де мехиканос нелегалес, яжте ми кавальо.

30

Анонимен

преди 7 години

Ако продавах бяло и влизах нелегално ит юг и аз щях да протестирам.

29

Men

преди 7 години

Тръмп може да изглежда като ***, но каза доста смислени неща. Не случайно белите го подкрепиха. На хората им писна от толерастия към ***, хомота и всякакви ***.

28

Анонимен

преди 7 години

Негодува онази Америка, която продава бяло и влиза нелегално от юг, защото й пари под краката от Трън.

27

Вуте

преди 7 години

Абе, тия ора дека зеят като луди тамока, не одат ли на работа бре? Коги ке спат, коги ке работат или они са на помощи като наште ***.

26

Анонимен

преди 7 години

Темата тук е за победата на Тръмп, а някои стигнаха до на майка си в ...ката.Яжте му *** на Дон Трън.

25

Анонимен

преди 7 години

Америка ми е далечна и никога не ми е било голяма болка кой ще им е президент. Но това, което не разбирам е - как така форумните руски майцепродавци изведнъж много се загрижиха за народа на америка, от 2 дена не са им викали кравари, даже вече се чуват похвални неща за иначе най-омразния им народ? Някой да има обяснение?

24

Берлин

преди 7 години

Изборът на Тръмп има и своите добри страни. Сега, като си *** мамата, мaлоумниците, които гласуваха за него, ще си вземат бележка и следващия път няма да се надъхват от популистки бъртвежи. За съжаление обаче и нормалните хора ще платят цената.

23

Armagedon

преди 7 години

До Анонимен 18 Фашизмът никога не е бил чужд на американците(на повечето от тях).Гледали ли сте филма-Кабаре с Лайза Минели.Може би тръмпизма ще се превърне в ера а няма да е времено явление,като хитлеризма.Така че Тръмп може би ще изгради"Раят Америка"(по Егон Ервин Киш)но само за американците.Всички признаци за това са налице и може би само една крачка го дели от успеха.

22

къде?

преди 7 години

Къде са нашите протестъри? Къде е смелия Асенчо Генов? Защо не протестират пред американското посолство? Защо не горят американското знаме? Защо не боядисват с червена боя снимката на Доналд Трумп?

21

Анонимен

преди 7 години

До СеДСгласуването там не е точно като тук,там гласуваш за някакви хора,които от своя страна подкрепят дадена кандидатура,ти не избираш точно президент,все пак имаш на представа тези,за които си гласувал кой ще подкрепят,но явно нещо се е объркало

20

СеДС

преди 7 години

Как така Америка негодува? Току що МНОЗИНСТВОТО американци го избраха за президент. Т.е. негодува не Америка, а само една част, при това по-малката част от америка!Нали това е демокрацията, господа демократи?

19

321

преди 7 години

*за републиканците, моя грешка

18

321

преди 7 години

Тръмп спечели въпреки многобройните отчаяни опити на демократите да фалшифицират или саботират изборите в отделни щати. Значи вместо да се запитат защо мнозинството от американците са гласували за демократите, те продължават с к.рвенските си номера.

17

Анонимен

преди 7 години

Нека уточним - не протестира цяла Америка, а останалата по-малка половина, на която й разрешиха тези дни да гледа пет стръка марихуана в саксийка в бордея си.

16

Анонимен

преди 7 години

Като гледа Хитлер каква нация е оставил след себе си сигурно стана пумпал в гроба си. А уж арийци мислеше.

15

Анонимен

преди 7 години

Не знам за тръмп, но Килъри е тази която подписа разни договори и сега се водят войни в Сирия и Афганистан!! Кой има по-голяма прилика с Хитлер сега ??

14

Буника

преди 7 години

Да те сравняват с най-великия човек на миналия век, Адолф Хитлер, е чест и признание, малко са достойни за него

13

Анонимен

преди 7 години

Хитлер не е бил фашист , а национал-социалист . Това с фашизма го измислиха руснаците на времето заради думата "социализъм". Путин също не е фашист , а национал-социалист , след толкова години в Германия поназнайва това онова , което си личи по държавата която управлява . Доналд като потомък на немски прадеди също явно прегръща някои от идеите на национал-социализма и какво излиза - Хитлер все пак победи , и то там където най-малко някой е очаквал