31

Анонимен

преди 7 години

Много интересни са разбивките на резултатите кой за кого е гласувал по пол, образование, вероизповедание, раса. Потърсете ги и си правете изводите сами.

30

Хилъри Клинтън

преди 7 години

This is painful and will be for a long time.Колко майки си разревала, знаеш ли , а? Сега ти да ревеш и да не спреш!

29

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се признае, мурзилката само от сутринта е навъртял към 1 лев от коментари.

28

Анонимен

преди 7 години

Американците избраха Тръмп, защото той заяви че харесва Путин. А Путин е по-популярен в щатите и от Обама. Там е разковничето! Путин може да си отвори шампанското, за пореден път излезе победител!

27

Анонимен

преди 7 години

Русофилията е тежко и нелечимо психическо заболяване. Доказателство са трите предишни коментари.

26

Анонимен

преди 7 години

ХАМЕРИКАНЦИТЕ ИЗПАДНАХА В СЪЩАТА СИТУАЦИЯ КАТО У НАС- ЧОВЕК НЕ ПЛАЩАЛ ДАНЪЦИТЕ СИ ОТ ГОДИНИ ДЕКЛАРИРАЙКИ ЗАГУБИ, МИЛИОНЕР СЕГА ЩЕ СЕ БОРИ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ- ЗАЩОТО ТОВА СА ЦЕННОСТИТЕ НА АМЕРИКАНСКАТА ДЪРЖАВА, ПРОПОВЯДВАЩА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕН СТАРТ- ТАМ ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ ИНТЕРЕСНИ СЪБИТИЯ, А ТУК ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ИЗПОВЯДВАЩА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПАК ДА СЕ БОРИ ЗА СОЦ РАВЕНСТВО И ИНФЛАЦИЙКАТА ЩЕ МИНЕ 13%/ 2008/9 Г/- НЕ СЕ НАУЧИХМЕ ОТ УРОЦИТЕ НА ИСТОРИЯТА.

25

OMG_Lucker

преди 7 години

Над 52 млн. американци гласуваха за Перчема. Това, че "хиляди" не го приемат за техен президент си е техен проблем. Промени се статуквото, демокрацията в Америка победи. Все се съмнявах, че ще фалшифицират изборите, но това не се случи. И слава богу, онази вещица щеше да подпали света.

24

Анонимен

преди 7 години

Ха ха, жорожоидната преса пеодължава да оплюва Президента на САЩ, избран на демократични избори от америкчнския народ. Това обачш не ви ш нито София, нито Кииев, където 20-ина кресливи сороаоида, поддържани от платените медии свалиха законноизбраните прчвителства.

23

Анонимен

преди 7 години

Боко Тиквата е същия, не може да губи, агресивен когато го победят и иска да си върне властта чрез преврат!Никога няма да пусне властта, това е двуличен и подмолен човек!

22

Анонимен

преди 7 години

Радват се, защото Тръмп изглежда някакъв клоун, който си мислят, че лесно могат да манипулират. Като му излезе насреща джудже Володя и той ще припадне от страх, нали.И Рейгън изглеждаше така - позьор, бивш актьор "ковбоец", озвучавал през 2СВ филми. Абе, балък. А такъв им извъртя, че Мадър Раша още е в автоморгата на историята.

21

Анонимен

преди 7 години

Хиляди обратни и мултикултита са на улицата, защото разбират, че нормалните си поискаха страната и си я взеха.Идват лоши времена за обратните, на които трябва да се припомни, че в Библията пише - Дървото, което не ражда се сече и се хвърля на огън.Я ми каже какво може да се роди от жена с жена, или от мъж с мъж?Време е за връщане към нормалността!

20

Анонимен

преди 7 години

"Във Вашингтон тълпа от над 100 души скандираше "Любов, а не омраза" в шествие на две преки от Белия дом."Егати "масовият" протест, даже за селото ми с 1000 души, 100 протестиращи са скромна цифра.

19

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета, не се радвайте преждевременно. Каквото беше Рейгън за СССР, това ще бъде и Тръмп за Русия!

18

Анонимен

преди 7 години

Ако Тръмп прати някой флот до Крим, дали пак ще му станат на крака в Думата, или ще спуснат други опорни точки?

17

До Борисов

преди 7 години

Приготвяй си красивия и умен електорат! Ген.Радев като стане президент трябва да ги насъскаш да го свалят! Нали така действаш, не признаваш загуба и не можеш да губиш!

16

Анонимен

преди 7 години

За да завиждаш на някой, че е умен и красив, значи смяташ себе си за точно обратното. Гласуваш за социалистите и се надяваш да ти спуснат нещо безплатно (защото не си умен, че да си го изработиш сам) и да се въведе уравниловка (дори да си грозен, всички да сте горе-долу еднакви и да не те гаврят много).

15

Анонимен

преди 7 години

Що за демокрация да не признаваш изборна на другите и собствената си загуба!Такива са законите! Тръмп е Президент!

14

Анонимен

преди 7 години

Аз съм доволен от избора на Тръмп. Не виждам защо обаче руската Дума вчера стана на крака да аплодира избора на Тръмп? Сякаш това е новият им президент. Луда работа, но всеки си плаща за грешките. Самият слоган на Тръмп "Make America Great Again" съвсем не предполага поощрение на агресори и военни престъпници. На времето СССР предпочете Рейгън пред Картър за да се отърве от Бжежински и неговите "права на човека", но стана още по-лошо за СССР и то месеци след избора на Рейгън. Историята се повтар

13

Орешарски е виновен

преди 7 години

По същия начин и тук стана като спечели Орешарски, протести на соро,соидите докато го свалят! Сега Борисов само Ореха му е в устата и плаши зомбирания си електорат като с дядо Торбалан!

12

Анонимен

преди 7 години

Шведите и комуноидите както винаги протестират срещу демокрацията, както колегите им от анти-Брексит протестите.