36

Анонимен

преди 7 години

Нали е страната на неограничените възможности. Защо Путин да бъде ограничен там и да не може да прави каквото си поиска?

35

ТОТО

преди 7 години

Грантовете за соросоидчетата свършиха, нормално е да се чува писък на прасе пред заколение...В понеделник пак...

34

Анонимен

преди 7 години

Пъъълен цирк. Русия е световен фактор сред българските каскети, форуми и социални медии. Истинските центрове, които имат възможност да променят нещо са Америка и Китай. Тръмп няма да промени нищо, колкото и Обама обещаваше, толкова и този. Америка не се управлява от един човек. Обаче ние имаме 100% шансове да но бъдат отнети родопите. Нали знаете, кой е пръв приятел на Ердоган, напоследък ;).

33

Анонимен

преди 7 години

Нико ли си, Коритаров ли си, скоро ще ти пресъхнат грантовете, а от там и остроумието!

32

Нико

преди 7 години

ПУТИН да се намеси и в българия че вече не се живее от мизерия

31

Тръмп

преди 7 години

Ще плющя yшанки като за световно.

30

luckyman

преди 7 години

браво бе мужици в Рашка ***...Аз за да съм политически коректен съм pycoфил защото е лесно и не се изисква никаква мисловна дейност.И за да съм в крак с модата (като хипофизното джудже от кремъл) ходя до съседната махала с тОрско население да им правя кавали за да скрепяваме вечната дружба

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Най доброто за България е изборът на Тръмп!Като започнат да врякат руснаците по морето Бургас наш пак ще си говорим!

28

ТО СЕ ЗНАЕ

преди 7 години

На крива демокрация все Русия и пречи!

27

Анонимен

преди 7 години

Яд ги е киларитата, тъкмо заредиха самолетоносачите и им додоха отбой!!!

26

Малко история

преди 7 години

Елцин не го ли подкрепяха открито краварите?А за Гроби?та не знам чий патент е намесата в чужди избори!

25

Нико

преди 7 години

видяхте ли най накрая кой кара влака ВЛАДИМИР ПУТИН се казва и американците го казват намеси се и тръмп спечели а в българия кой ще спечели като се намеси дали леля цуцка или един генерал ще спечели а друг ще загуби ако държи на думата си де?

24

Анонимен

преди 7 години

Най доброто за България е изборът на Тръмп! Защото той заяви, че стане ли президент, нато да се оправя само! Няма да има американски досадници тук. И най добре да напускаме този пакт, защото ще ни излезе през носа, членството ни. Няма да имаме какво да ядем, ама ще купуваме оръжия.

23

ПНХ

преди 7 години

Поне комунистите в САЩ се оказаха,че не са агенти на Москва,защото подкрепяха Хилъри.Баси иронията.Ще изтриеш ли това?Нека видим...

22

Герб

преди 7 години

направиаха диво плюене по Тръмп и особено Прецедента, който се снима в клип на Килъри - да ги видя сега! Властта им свърши ДНЕС! дори да бият по някакво чудо в недя , Тръмп ще ги измете. на България ще бъдат налагани редица санкции докато Герб са на власт, а Тръмп управлява Белия дом.

21

Офффф.....

преди 7 години

Кво беше там, а бе за ракетата и космоса, за вълната и за........?

20

САЩ

преди 7 години

сами се оказаах в в позиция Путин да бъед божество - той назначаав американски президенти. Той създава цунамитата и потопа. той разбива кодовеет на Пентагона. Путин е някакъв зъл Бог, който може всичко и не обича САЩ. Ако бяах умни просот щяха да го игнорират, а те взеха да го РЕКЛАМИРАТ!

19

Бай Иван

преди 7 години

Дреме ми на ***, аз имам по-голям проблем (касаещ и марсианците).Радев или леля

18

Анонимен

преди 7 години

Подръжниците на Килъри изглеждат като ударени с мокри парццали.

17

Анонимен

преди 7 години

Много важно беше Тръмп да спечели, а не Килъри. Поздрави за г-н Тръмп. Сороските *** почват полекичка да изпадат в ужас у нас.