53

да

преди 7 години

Защо този умник постоянно обяснява колко е лошо да се проивопоставиш на решение на НАТО и парламента, само това повтаря латерната.Аз в това не виждам нищо лошо, стига да се защитават интересите на БЪЛГАРИЯ, това че сме в НАТО не означава да нямаш мнение, ако той е с интелект на едноклетъчно да не го преписва на всички останали.И като е толкова укорима постъпка защо не са го съдили още? а да няма за какво нали.

52

Пат Лак

преди 7 години

Изводът какъв е? Че присадения перчем само пречи на мисленето!

51

шок и ужас

преди 7 години

Сети се и този, въобще откачиха тотално всички "управляващи". Да ви имам обединителя на нацията, като видяхте дебелия и тогава се сетихте да обещаете нещо. Едва ли ще заблудите някой обаче какво ще свършите то си е ясно НИЩО!!!Вие ако го разбирахте до сега да сте го направили 100 пъти.

50

Анонимен

преди 7 години

Митьо пищова правилно го нарече - самолетния техник :)

49

Списаревски

преди 7 години

Тук няма Андрей дрогарю,, има генерал владеещ свободно 5 езика и бабичкас червен с каскет и мозък на папагал да цитира Чърчил ,човека заповядал да се хвърлят бомби - играчки над София.

48

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев е дезертирал натовски генерал.Този човек без грам национално достойнство премина във редиците на бандитите от Кремъл.Генерал Радев е къртица и агент на московските бандити.

47

Анонимен

преди 7 години

Къде са Миро - мършата и Дянков пицата ?

46

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ненчефф да не...пипа повече нищо,за да не обърка...нещо.След 5-6 дена Боко му подава...оставката.До тогава може да се мота където си иска из министерството,само да не влиза в...казарми,да не го помислят за...учебна мишена.

45

Анонимен

преди 7 години

ГРОБ = М. Ъ. Р. Ш. А и балотажни обещания с две думи - политически трупове.

44

Доган

преди 7 години

Ниш кво то убаво да има тел ама и да се гърми.

43

Анонимен

преди 7 години

Абе има си и добра страна тоя бежански поток, щото тая ограда откъм ислямската азиатска дупка Турция ще ограничава наполива на азиатски диваци и занапред след края на войната, а самите граница на Турция са разграден двор и се минава свободно с МИЛИОНИ направо

42

Доган

преди 7 години

С южен поток с аец белене и сега с границите все след дъжд качулка как да го разбирам.е писах по отдолу.

41

Българина

преди 7 години

Ненчев, тъй като явно си получавал стипендия за да добуташ до 3.5 по история, ще те светна за една *** поговорка, която обаче и българите я знаем много добре. Тъй като ти не си българин, ще ти е трудно да я разбереш. Най Стария индианец в резервата казал на синът си, навремето подценихме проблема с емиграцията! Анадън му? Българина има 1400 г история и знае от къде изгрява, и то не е от запад. Там залязва... Отивай в американското или турското и с катарските линии у саудитска арабия

40

Анонимен

преди 7 години

Агент Буда и Ц.Ц. Нямат общо с че,вените само iа разтривали ушите на бай Тошо ? То и Каракачанов го е е правил, но е работил за ДС само 5 месеца и това може лесно да се провери, а ген. Радев колко партии е сменил за разлика от дорогаря Боко Харам. Ген Радев владее свобдно 5 езика за разлика от калинките.

39

бивш граничар

преди 7 години

Този МО Ненчеч някой нетов съветник е чувал те по старите служили в Гранични Войски как по време на национални съвещания се докладваше че Границата е заклъчена и ключа е предаден в ДЪРЖАВНИЯ СЪВЕТ.Инедай си боже да има допуснато нарушение от наша за съседна или обратно и дори да е задържан нарушителя .Тежко му и горко на тези в който район се е случило Сега без проблемно преминават и .Стигат до София и от там в Сърбишя.Някой тези фрази ги е казал на Ненчев и той ги префазира ще запечатва ДГ.

38

Герберух

преди 7 години

Ако баба Цецка с метлата опссс с очилата не стане президент няма да има Коледа и децата ще бъдат много тъжни!

37

37

преди 7 години

Василев, Дилърчето пак ли ти е донесло лоша стока, бе мен?

36

Червени чалъми

преди 7 години

Дреме ми на шмайзера кой ще е президент.

35

:(

преди 7 години

ОСТАВКА и ЗАПЕЧАТВАНЕ в Централен Софийски Затвор ! Това трябва да се направи с цялата шайка наречена ГРОБ!

34

Доган

преди 7 години

Тези от ГЕРБ са по неграмитни и от турски бабички.