8

идиот

преди 7 години

Нова покана?Айде юруш сега на турците към Европа.Как ще пазим границите от милион политически.Мамчето е за освидетелстване?

7

Онзи

преди 7 години

До ...Не са "редови" - предимно интелектуалци - учители, журналисти, писатели... Редовите турци подкрепят Ердоган.. просто защото са "редови". Нещо като нашите турци, които вървят като стадо зад Доган, или чугунените червени кратуни.

6

...

преди 7 години

Тц, тц, тц...свършиха се инженерите, ядрените физици, лекарите, та сега Меркелката започна да прибира и редови турци. Ууууу, лакома жена, бре!

5

Анонимен

преди 7 години

Германия може всичко да предлага, ама ние ги хващаме и ги връщаме.През нас турчин гюленист не може да премине! Нашите граници се пазят!

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ние също предлагаме нещо на преследваните,безплатен транспорт обратно до Турция с всички удобства..

3

Анонимен

преди 7 години

Германия повече от 50 години е в добри отношения с Турция, ползвайки нископлатения труд на гражданите на Турция.Не направи никакво усилие, за да опита да интегрира хората от гетата, защото бе вторачена в използвачиството си.Помня оня журналист, който се предреши и каза истината какъв е животът на турския гастарбайтер в Германия.Та...въпросът е - сега ли забелязахте това, че Турция е недемократична държава?Съзнавате ли какво направихте на Европа?Високомерни колонизатори!Управници за ***

2

Шмеркер

преди 7 години

Германия предлага, а ние търпим последствията благодарение на кабинета Вазелини .

1

Анонимен

преди 7 години

Диктаторите следва да отидат при бившите диктатори от Ирак и Либия,САЩ какво чакат?