310

България

преди 7 години

НАРОДЪТ до дни ще реши,кво трябва и кво не трябва !

309

Анонимен

преди 7 години

Е как ще ги е добавил, нали броят вписаните в протоколите с егн, имена и номер на лична карта? Щом е така значи е законно и не е важно дали са невалидни, а броя на гласувалите!

308

Анонимен

преди 7 години

А закона не важи за организатора на изборите. Т.е. едни избори могат да бъдат нагласени.

307

Петолъчка

преди 7 години

До 339,А не нетрябва! Може всеки да ги е добавил и натикал така в урната! Закона си е закон важи и за Шоуто!

306

Видин

преди 7 години

Добре бе хора ако сте против Слави да разбирам ли че сте и за това партиите да си взимат по 11лв на глас.

305

Анонимен

преди 7 години

Меко казано, не харесвам Слави. Но в случая е прав, ЦИК са сгафили много лошо и трябва да признаят гласовете без плик като редовни!

304

Петолъчка

преди 7 години

От това дето следва в Бг най-много ще се опалят т.нар патриоти с безпринципната им позиция на патерица на едно неспасяемо и подкупно управление! Що се отнася до Болен той си изигра картите по възможно най-лошият начин съюзяваики се с крачмар и далавераджия!

303

Подписан

преди 7 години

*** пример: аз гласувах и се разписах, но в плика в/у въпросите му нарисувах големият си паток сложих го в плика и го пуснах!Ся въпрос искате ли деиствителният ми паток и дали искам да ме броите, чалгари!?

302

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Волен президент!!май не си в час. не забелязваш ли, че Волен сега е по-нисък от тревата и по-тих от водата. Това е така, защото в момента той има много работа и не му е до президенстване напоследък.

301

Иван Кушкиев

преди 7 години

Аз не харесвам шоуто на Слави, но за референдума съм с 3 ДА. Подписал съм се, че съм гласувал, ако не ми броят подписа за гласувал защо се подписвам. Ако бях нарисувал полов член на бюлетината щеше да е глас.

300

Анонимен

преди 7 години

Волен,Волен, Волен, Волен, Волен, Волен, Волен,Волен, Волен, Волен, Волен, Волен,Волен,Волен, Волен, Волен, Волен, Волен!

299

Анонимен

преди 7 години

Болен в затвора!

298

Анонимен

преди 7 години

Волен президент!! Волен,Волен, Волен, Волен, Волен, Волен, Волен,Волен, Волен, Волен, Волен, Волен,Волен,Волен, Волен, Волен, Волен, Волен!!!!!!!!!!!!

297

Петолъчка

преди 7 години

Да не е идеална България днес! Факт! Но каква ли ще е тая държава създадена и редена от чалгаря Славуца и оркестъра му!?

296

Анонимен

преди 7 години

Волен президент!! Волен,Волен, Волен, Волен, Волен, Волен.,..........

295

защо сега се вижда

преди 7 години

ако си влязъл с личния си подпис в избирателния списък от деня на гласуване, значи си гласувал (участвал в гласуването), независимо дали си пуснал редовна или невалидна бюлетина. Този проблем съществува от ерата на новите избори, след 1989г. Обаче, ди сега никога не е повдиган въпроса за легитимността на провежданите избори, в зависимост от участвалите в гласуването. Броят се само "редовните" бюлетини, невалидните сякаш не съществуват.

294

до край 318

преди 7 години

що си толкова черноглед?? Истинността за вас нищо ли не означава???Защото Премиера Бойко Борисов 11 пъти е избиран мажоритарно. Още при първите избори за НДСВ вкара 5 мандата в , а самия той се отказа.......

293

Анонимен

преди 7 години

Слави президент.

292

Видин

преди 7 години

Абе вие дето плювате Слави и давате минуси акъл имате ли бе.Той поне се опитва да промени нещо,а вие защитавате хората които ни ограбват вече 27 години.Няма как да стане по-зле от това нашите баби и дядовци да бъркат по кофите за *** защото взимат пенсия колкото едни маратонки или евтин телефон.

291

искрен

преди 7 години

АКО ИМА "Чудовищна манипулация" Тя е в президентския избор ,но не за референдума......въпросите бяха подвеждащо зададени , направо нелепи.....няма мислещ човек да не го отчитаАМА Славито толкова си може ,к,во да му задиря човек ,освен да го игнорира .....