146

KIKI

преди 7 години

КОЯ СТАБИЛНОСТ, *** ДАНЧЕ ??? ВАШАТА ЛИ ??? ЗАЩОТО НАШАТА ОТДАВНА Е ЗАСТРАШЕНА, АМА НА ВАС НЕ ВИ ПУКА ???

145

Анонимен

преди 7 години

Залог е бледата българска нормалност! Диктатура или демокрация - това е въпросът.Преяждането с власт е опасно!

144

Анонимен

преди 7 години

Гербаджиите са толкова яко вдлъбнати, че освен да плашат гаргите с пиратки, за друго не се сещат. Ми щом е толкова опасно да дойде Радев, да стегат куфарите и да изчезват усвет! Иначе техните страхове приличат на опашата лъжа! Но пък и бивши партиини секретари едва ли биха били оригинални в каквото и да е.

143

Николай

преди 7 години

Аааа, Данче, късно е "либе" за китка. Трябваше ти да се пробваш, за да наподобим американския театър. С тетката ЦЦ не вярвам как ще ви се получи. И с манипулации ще е много трудно вече.

142

Анонимен

преди 7 години

"Държавата, това съм аз" -Да, да, ама не!!!! И без петел се съмва. Да не сте венчали за властта? Шест години се наслушахме и нагледахме. Хората живи се палиха, но българина бързо забравя. Навивайте си асфалта, мятайте го на рамо, взимайте си стиропора за изолации и кой от където е!

141

софиянец

преди 7 години

До trafalgar Голяма мъка тресе айдуците , ами ако им дръпнат пържолката и им остане само кокълчето ....страх, голям страх!!!!!!

140

Голяма манипулация

преди 7 години

Голяма манипулация и изнудване! Ако президента на ГЕРБ не спечели, правителството подава оставка за да дестабилизира страната.

139

rwe

преди 7 години

ЦЕЦА ЩЕ ГО СМАЧКА В НЕДЕЛЯ И ТОВА Е!

138

Анонимен

преди 7 години

Ай де стига манипулации - без ГЕРБ ще свърши света. Просто не знам как България е оцеляла 1300г. без ГЕРБ.

137

Анонимен

преди 7 години

къф балотаж, окрадоха пликовете :) президентът ще е невалиден :)

136

Varna

преди 7 години

А нима Бат Бойко,не е в комбина с ,,акана'' турската партия ДОСТ-,,приятел''.Нима Бат Бойко не ходи до Турция и се моли на колене на Ердоган.Май той същия върна 7 турски бегълци на Ердоган при положение,че са поискали убежище,a гърците все още не са го направили.ПП ГЕРБ го изкарват така все едно ако дойде независим президент подкрепен от БСП,настъпва гражданска война.Продължавайте да вярвате на ограбилите ви ПП ГЕРБ.Не,че който и да дойде ще цъфнем,а и президентската институция е ,,Безгласна'' затова сме парламентарна република,няма да се промени кой знае какво

135

Христомир

преди 7 години

Ама тия верно много са се уплашили че властта ще им избяга. Не разбират ли че ако е така те не могат да променят нищо. Ако не сега народът ще ги измете. Погледнете карата на ЦИК. Радев навсякъде печели. Вкарват модели от миналото за даплашат народа че Радев е комунист. Модела е измислен в USA. Там думата "комунист" до такава степен е направена като символ на злото че е нужно просто да наречеш някого така и той остава вече безсилен и опетнен завинаги. Да обаче времената са други и никой не вярва

134

Анонимен

преди 7 години

другаркката цачева президент и всичко ще ви е наред !!!!!

133

Анонимен

преди 7 години

залогът е стабилност за да крадем спокойно?

132

Циганин

преди 7 години

Фандъкова като дължностно лице=кмет ,не трябва да дава съвети за кого да се гласова ,па макър и косвено да е , щото след време могат да й овинят използване на длъжноста си за свой облаги или на партия й .)

131

trafalgar

преди 7 години

само *** си пишат тука ! и сами си лайкват тъпотийте и се вижда колко са прости и елементарни. по комунистически.

130

Байрактаров

преди 7 години

Стига с тия заплахи.И без герберите ще има живот.Какво мнкате, че Европа ще ни изолира.Няма такова нещо, напртив- в Европа не искат мутрагенчо и майчицата на народа, защото са тясно свързани с Ердоган.Факт, за който пише западната преса.Четете!

129

до нашиба ния

преди 7 години

А по добре ли ще ти е в оковите на новата османска империя

128

Анонимен

преди 7 години

тия видяха дебелия и само барикади дето не са вдигнали срещу народамалиииииииииииии как ще ви спре кранчето с мед, Лилето и Горанов на лоени топки са заприличали, ами Дилянчо така си е тръгнал от България че 200 кила вече гони от магистралното хранене

127

aspecto

преди 7 години

Бодливата звезда на НАТО в американския векОт a-specto , публикувано на 07.11.2016Няколко дни преди изборите в САЩ солидното издание The Boston Globe пише във връзка с безпрецедентно скандалните обстоятелства около кампанията през 2016 г. следното: Не е важно кой ще стане президент Тръмп или Клинтън. САЩ ще започнат да се държат агресивно на световната сцена, а ерата на Обама ще изглежда като златен век за дипломацията, макар и да не е било точно така.Джефри Сакс, професор от Колумбийския университет и директор на Центъра за устойчиво развитие към този университет, уточнява с