99

Анонимен

преди 7 години

До ганьоВсе чакаме "другия път". Трябва още сега да излезем с тоягите и да ги размажем.

98

Анонимен

преди 7 години

На гората 13000 листа не и стигат, за да кажем, че се е разлистила

97

ганьо

преди 7 години

следващия път 13000 тояги ще има. Цеца и Боко намалиха гласовете.

96

Анонимен

преди 7 години

Боят настава, тупкат сърца ни, ето ги близо са наще душмани ...

95

Анонимен

преди 7 години

Аз откакто има свободни избори в България, по големи опашки пред урните не съм виждал. Те ще ми обясняват, че не достигали 13000 гласа. *************** ********** ************* ************************* ******************** * (звездичките изразяват сексуални намерения към роднините на политиците)

94

Анонимен

преди 7 години

Бас ловя, че гласувалите за референдума са двойно повече. Мога да посоча поне десет човека, които са гласували за референдума, а не са гласували за президент. "звездичка" им майчина. Дайте да иницираме референдум за забрана на политическите партии и да ги изхвърлим всичките "звездичка" политици на бунището.

93

Преброител

преди 7 години

Обещаха ми апартамент в София за да броя бюлетини в полза на генерала. Аз си изпълних моето, сега е техен ред да си удържат на обещанието.

92

соргун

преди 7 години

Денят в който се признае първият успешен референдум ,Трябва да бъде обявен ,а национален празник .И защо в Щатите гласуват през работен ден?Нехранимяйковци:)

91

Весела

преди 7 години

Ако поискат повторно преброяване на гласовете за Референдум, сто на сто ще си намерят из чувалите недостигащите 13 000 гласа, че и отгоре, си мисля аз като наблюдател на работата на част от СИК - овете

90

Ivan

преди 7 години

13000 гласа не стигат. Ами естествено че е така- не е важно колко хара са гласували, важно кой ги брои. Правят си таш?к с хората, така ще е докато не се излезе пак по площадите.

89

PD

преди 7 години

От тук насетне стана ясно. Промяна от вътре по конституционен път няма да има.

88

мадурко

преди 7 години

До Borisда си беше дошъл да видиш майка си, не хленчиш

87

Защо

преди 7 години

не се произнесат за бюлетините, обявени за недействителни, относно референдума? Като се има предвид, че грешките, които са допуснати, са от страна на комисиите. Така че обявените за недействителни бюлетини, ако бяха признати за действителни, референдумът щеше да има задължителен характер и Народното събрание трябваше да приеме волята на народа.

86

лсд

преди 7 години

Референдума е просто маркер за желанието на човеците да участват активно ,и да зависи нещо от тях.И предизвиква да се покаже и оформи от мъглата очертанието на грозната система .Сега тя стана видима .Всеки може да я разгледа и да се полюбува на великото демократично творение.

85

Boris

преди 7 години

Аз гласувах в чужбина. Организацията беше отвратителна! Това е саботаж от страна на държавата! Държавната администрация, некадърното МВнР, и най-вече Парламента и Правителството саботираха собственият си народ! Отвратен съм в буквалният смисъл на думата! Иска ми се революция, ама народът дълбоко спи... Иска ми се справедливост, но май няма да я доживея. Жално и мило ми е за родината ми, за красива и уникална България, че синовете и дъщерите избрани да водят са толкова продажни, алчни, и долни!

84

Анонимен

преди 7 години

Нищо не си мисля. просто не участвам.Проблем? Като си решил, че ти си човекът, който може да котнролира, контролирай. До преди 5 минути, ти не знаеше за моята гледна точка, представи си, че не сме говорили и не се отклонявай от поставените цели. Не искам да ти преча.Естествено, че неучастието си е избор. Липсата на собствено мнение - също.Не съм аз човекът, който може или трябва да контролира, но пък затова има избори. Проблем? Колко са честни...друг въпрос.

83

Дебора

преди 7 години

Липсата на прозрачност е голям минус за справедливоста в живата и правата на народа.

82

АНОНИМЕН

преди 7 години

Когато човек казва , че е за мажоритарни избори нека си спомни последните парламентарни избори и 100 % нагласения вот от работниците подчинени на Ковачки. Такива ли депутати искате в парламента купени от мутрите за да изпълняват техните заповеди. Защо главният прокурор не се зае с този случай на купен корпоративен вот като покупката на избиратели е престъпление? Твърдо не на мажоритарен вот. Този мажоритарния евродепутат от БСП с култовия номер какво свърши като подкрепи влизането на ислямисти?

81

Анонимен

преди 7 години

Е сега аз какво съм ти виновен, че ЖИВЕЕТЕ в свинеферма? Да, не ме интересува политическата система, но спазвам всички закони, не знам дали има корупция, има хора, които им се плаща да се борят с нея и да съдят. Аз не искам да съдя.Какъв ти е проблема с това?Що ти като спазваш всички закони, както го правя и аз, си мислиш, че всички са съвестни? А точно тези, които ТРЯБВА да борят корупцията са нейни защитници.Няма контрол. Поне малко референдумите са вид контрол.

80

Анонимен

преди 7 години

Ура! Чалгарчето от село пак се провали! За него свински пържоли, за вас майонеза краси, хахаха