50

Анонимен

преди 7 години

Вижте снимката на сегашния ни президент с Обама в Белия дом - налендзил се и сияещ от щастие, че е до покровителя си. Все едно абориген вижда за първи път ел. крушка - точно за това говори генерал Радев гласът ни не се чува в НАТО, не ни бръснат за нищо. Не може в управлението да бъдат само лакей и пионки. Ще гласувам за един истински български мъж.

49

Kit Chelin

преди 7 години

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно и трагично партиен секретар и пожарникар-комунист да ми говорят за мрачно комунистическо минало, в което те са вземали дейно участие. Една групировка Герб, която се управлява от 80% комунисти и 20 % кариеристи ни говори за хаос и нестабилност в държавата. Единствените, които го правите това сте Вие с платените протестъри. Усвоихте за 2 г. по малко от 3% от европейските фондове и увеличихте 2 пъти заемите на България. Нямате капацитет да управлявате. Нагли и а

48

Анонимен

преди 7 години

Да припомня на всички герберасти тук какво каза техния идол Тиквата: Ако загубим първия тур, аз заедно с цялото ръководство на ГЕРБ си подаваме оставките. Както виждаме, Тиквата си спазва мъжката дума.) Видяхте ли си идола, бре, соро.соидни герберасти?

47

Огнян Минчев

преди 7 години

Както знаете преди преврата съм бил верен на Партията, дори партиен секретар съм бил в СУ. След преврата съм верен на няколко десни партии, предимно тия които са били в управлението. Но не мога да приема един неук *** от Банкя да ме управлява повече от 7 г. В неделя всичките ми колеги от СУ гласувахме за генерал Радев с отвращение , разбира се. В следващата неделя ще направим същото. Главната причина е простотията, която извира от Банкя. Която за 7 г. успя да опростачи около 1 млн. българи.

46

anonimen

преди 7 години

До 67bulgarski.pogled.info България29.04.2016 г. - Поглед.инфо/ На въпрос на Симо Русев в "Ретро" Румен Овчаров признава, че Корнелия Нинова е била в СДС.8.05.2016 г. - Корнелия Нинова Жена хамелеон. В далечната 1997 година, след много битки, поражения и разочарования, СДС печели изборите, ...

45

Росен Плевнелиев

преди 7 години

Аз направих така, че след мен вече да не можете да изберете теле, дори и да Ви го е посочил Бойко

44

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ иска да узурпира цялата власт в страната това не е добре както за самата партия така и за България, да не говорим, че ни връща в едни стари времена с партията майка.Демокрацията е в различното, в различните идеи - за Радев.

43

РЕВОЛЮЦИОНЕР

преди 7 години

Тази неделя революцията ще бъде осъществена, мутрите и мафията гербърска ще бъде свалена от властта. Децата и майките ще спят спокойно.

42

Анонимен

преди 7 години

Такива като Генерал Радев трябваше да вземат властта още 1990-та година- да въведат военно положение и всички предатели да бяха изпотикани в панделата.

41

Анонимен

преди 7 години

Не може цялата власт да е в една партия - това е комунистическа диктатура. Генерала президент

40

Анонимен

преди 7 години

Генералът заслужава да е министър председател. Не сме президентска Република , а той заслужава да ръководи страната ни.

39

zeus

преди 7 години

Прави ми впечатление, че цялата пропагандна машина на ГЕРБ и продажните медии водят негативна кампания против Радев, вместо да посочат с какво Цачева е по-добра, но то си е логично, понеже Мамата няма с какво да блесне. Плашат ни с ДПС, а всъщност на ГЕРБ са гласували повече турци и роми. На последно място, плашат ни с комунисти, ми тя Цецка каква е бре :)

38

Анонимен

преди 7 години

Генерала го гледах по телевизията и ми направи страшно добро впечатление - изключително еродиран и обран човек, определено ще гласувам за него.След 4те години на предишния президент на ГЕРБ имаме нужда от истински мъж на този пост, да вдъхва респект в околните а не да се лендзи като тиква.

37

Анонимен

преди 7 години

Ще цитирам изявлението на един комунист, за друг комунист: "Той постъпи, като лейтенант в армия, която имаше 220 самолета и се пенсионира, като генерал в армия, която има 7 самолета, от които 3 летят."

36

ами

преди 7 години

Цецка президент,е НЕ!!!

35

Анонимен

преди 7 години

до 52Е как да не отговори за НАТО, бе? Много ясно заяви, че НАТО няма право да ни извива ръцете понеже щото сме били член. Или ще бъдем пълноправен член или преустановяваме членство. Тоест няма да сме им ***. Ама откъде толкова акъл у теб за да го схванеш.

34

Анонимен

преди 7 години

"Пилот на изтребител дали се става само с партийна книжка? Впрочем Генералът никога не е бил член на БКП."Ще гласувам против такъв тип празноглавие!

33

Нямащ_думи

преди 7 години

Вчера по медиите съобщават за това как са събирани пари за предизборната кампания на Румен Радев (със сигурност ще му се размине). По същия начин навремето постъпи Бареков и на него му се размина. Дарителите се оказват безработни и пенсионери. Редно е щом имат пари за дарения. да се спрат социалните им помощи. Но за мен постъпката на събирача е меко казано постъпка на мошеник. Все пак няКОЙ наистина е платил. Спомнете си защо протестирахте цяла година срещу Орешарски.

32

аз

преди 7 години

С ОТВРАЩЕНИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЦЕЦА ,НО НИКОГА КОМУНИЗЪМ.....

31

Анонимен

преди 7 години

Топ Гън идва, Тиква! Напълни ли гащите?