66

имигранта

преди 7 години

мноооого ги знаете и разбирате и едни нули милиарди голема раабота.я не видем дрйга партия освен БСП и ДПС да са стабилни от 26 години,то небяха сдс,дсб,ндсв сега герб/която вече пътува към залеза/,пробвайте нова партия и тя да изкара 1-2мандата и пак като досега.тоз виновен онзи виновен.

65

Анонимен

преди 7 години

Цветанов,защо не се освестиш и не разбереш,че дори вашите поддръжници се отвратиха от вас.Вие живеете във виртуална реалност и понятие си нямате как живеят тези,на които сега се молите да дадат гласа си за вас.На какво отгоре?Заради 200 евро заплата ли която получават или за 200 лв.пенсия.Оядохте се и не помните какво обещавате,а искате подкрепа.Но този път няма да я плучите.

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81.А ти ,знаеш ли дали БСП и ДПС,ще си върнат едни 700 милиарда лева,откраднати от народа и кой ги плаща?

63

(-_-)

преди 7 години

Представяме ви един от последните епизоди на физкултурникът си отива.. Най-после! Аман от изpоди, тая Цеца, мутрофона кръгъл зеленчук и тоя pапон.. Господ да пази България!

62

Анонимен

преди 7 години

Ръководството на ГЕРБ направиха каквото можаха, за да пратят Радев на Дондуков 2. Това, което видяхме вчера е резултат на еднопосочните усилия на БСП и ГЕРБ.

61

Анонимен

преди 7 години

Нали знаете какво е права линия?Това е успоредна крива на пратийната линия!

60

Doverie

преди 7 години

Nikoga dosega ne e imalo po 2 deklaracii / glasopodavatel na izbori v bg! I bg ne e propadala ot tova :-) A v drugi darjavi glasuvaneto stava lesno s post plik - bez chakane, opashki, gubene na vreme pisane na spisaci deklaracii, mediini i partizanski isterii...Apropo a kolko li bg grajdani ne sa glasuvali?! I zasto li?!

59

Х

преди 7 години

Май вие подценихте избирателите!

58

Анонимен

преди 7 години

Абе Цеко! Цецка е неизбираем кандидат за президент! Дори и кофти кандидатура като на Радев е по-избираема!

57

Анонимен

преди 7 години

Не прилича на дупи

56

Анонимен

преди 7 години

До Офф ,да се омита.Тоя има 6 апартамента,а олигарсите-милионери от соца имат по 6 хотела,построени,чрез заменките на Станишев,от които държавата,загуби 6 милиарда лева.

55

Кратун

преди 7 години

Един соц поет беше писал за комунистическата партия "ти си права, когато съгрешиш дори". Цвъ. Цвъ явно е чел стихотворението, защото и през ум не му минава, че може би Партията се е окъкала нещо... Така, Ццо, избирателите са виновни, че имат мнение различно от Вожда.

54

Анонимен

преди 7 години

ей ниско образован ***,бегай да тренираш ромите в час по физкултура че и те не ви вярват вече

53

Анонимен

преди 7 години

До Панчо.Не лъжи,защото ще ти порасне носа,а не оная работа.Няма такива изтеглени милиарди.Хората четат и други факти из нета.Не пробутвай една лъжлива версия,за сметка на БСП и ДПС.Що не попиташ твоите червени мухоморки,колко дълг платихме,заради тях?

52

Анонимен

преди 7 години

Не знаех кой е виновен за провала, но Цецо обясни - избирателите.

51

Анонимен

преди 7 години

Абе прости българи,не разбрахте ли,че благосъстоянието на държавата,и вашето лично е функция на геополитическата ни ориентация.Парите на света се движат от САЩ и скоростно изчезват от държави,които се държат приятелски с враговете им.Русия официално е обявена за една от първостепенните заплахи за Америка.БСП и Радев мечтаят за "нормализиране" отношенията с Русия,а ние българите пак ще ядем бахура заради тях.Крайно време е някой да го обясни на дибилите,които не го знаят и пак настъпват мотииата.

50

БАБА КУНА

преди 7 години

ЦВЪКИ МНОГО Е ДОБРЕ, ЧЕ ТИ СИ НАЧЕЛО НА КАМПАНИЯТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ГЕРБ ЗАЩОТО СИ КРАЙНО НЕПРИЯТНА ЛИЧНОСТ, КОЯТО Е МНОГО ПРОТИВНА НА ХОРАТА И С ТОВА ДОПРИНАСЯШ ЗА ИЗРИТВАНЕТО НА МАФИОТСКАТА ТИ ПАРТИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ.

49

Анонимен

преди 7 години

Абе прости българи,не разбрахте ли,че благосъстоянието на държавата,и вашето лично е функция на геополитическата ни ориентация.Парите на света се движат от САЩ и скоростно изчезват от държави,които се държат приятелски с враговете им.Русия официално е обявена за една от първостепенните заплахи за Америка.БСП и Радев мечтаят за "нормализиране" отношенията с Русия,а ние българите пак ще ядем бахура заради тях.Крайно време е някой да го обясни на ***,които не го знаят и пак настъпват мотиката.

48

Панчо

преди 7 години

Сега ще излезнат от властта и като опозиция ще плюят колко е зле, а при тях всичко е било по мед и масло. Но, така им отърва, защото оставят на народа над 16 милиарда дългове, които ще се плащат при следващите.

47

FU.K

преди 7 години

Да бяха избрали обикновен от улицата за президент ! Тази кокошка само се фука на аз,аз,аз ще, като *** която иска всичко.Тъпотия