373

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност Радев говори турски писмено и говоримо след като стана ясно, че ДПС го подкрепят.

372

834777777я9

преди 7 години

До Анонимен 456неучаствал пък дискутира и акъл дава " Успех Българи " - това означава ли , че не си българин ??????г-н Марешки си показа рогцата - уж независим - пък ГЕРБЕРАН

371

Анонимен

преди 7 години

И кои са тия три езика, които говори Радев, изброй ми ги?

370

Анонимен

преди 7 години

Радев за разлика от Цачева формално е защитавал българската граница с цената на живота си, говори 3 езика(цачева танцува кючек), има представителност и в пъти по- голяма интелигентост в изказванията си отколкото майчето, като идеи няма нищо общо с бсп. Изберете си кой от двамата искате да ни представя пред света(спомни си за Роската и кой ще обявява война на Москва и лиже задниците на ЕС и Америка). Как не разбрахте, че тука не се гласува за партия, а за личност...

369

Eдин от Северозапада

преди 7 години

До Шоп"Гласуваш за Радев, получаваш Вероучение и Куран в първи клас."Гласуваш за Баце, и получаваш Цецка, индигото, чрез което ще пише Баце, в комплект с 208-мо постановление и някой и друг бежанец за издръжка и подобряване на генофонда, както и винаги правибния подход, според герб, да се прави винаги това, което кажат началниците.

368

До 453

преди 7 години

Всички *** кадри на ръководни длъжности са като Евстатиев по манталитет, щом като го защитават. Но Партията е права , дори и когато греши.

367

Анонимен

преди 7 години

аз съм от негласувалите, поради простата причина, че беше ясно, че ще има балотаж. Жалко за другите читави кандидати, като г-н Марешки, който се вкара в тази обречена игра. Останалите кандидати, като Трайчо, Калфин, Марешки дори и Каракачанов са там просто да вземат гласовете на хората, чисто и просто накрая да си останат 2мата кандидати на ГЕРБ и БСП и разбира се, без да се месят други, двете жалки корумпирани партиики да продължат със схемите си ! Успех Българи ! Прецакахте сами за 100н път.

366

Анонимен

преди 7 години

гледатехте ли 20-минутния припадък на оглупялото от съзнаването за собдствената си нек.адърност провалено министърче митов по канал 1:)) каква пяна от устата на митов, какъв фалцет и каква злоба на подивяла крава:))))

365

МЛАДЕНОВ

преди 7 години

До Анонимен 445 Уважаеми, ще си послужа с извадка от изявлението на ГЕНЕРАЛА , а именно "Нямам опит, като други хора от отсрещната страна, да сменям партия след партия, само и само да извличам някакви облаги или да стоя на власт. Но имам опит, който те нямат - как се работи всеотдайно за България"- БОЙКО ЧЛЕН НА БКП,,ЦВЕТАНОВ СИН НА ЕДИН ОТ ШОФЬОРИТЕ НА НАЧАЛНИКА НА ДС-ШОПОВ,БЪЧВАРОВА ДЪЩЕРЯ НА РЕДАКТОРА НА В-К "ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ" и т.н.??????????

364

Защо

преди 7 години

Не трябва да се гласува за кандидата на БСП.Когато кмета на Стрелча (от БСП) го хванаха в изнасилване на непълнолетна, всички бесепари скочиха да го защитават и да доказват колко убав човек е той.Когато кмета на Трън ( от Герб) го хванаха , че е блъснал дете със служебния автомобил и крие това - го изключиха от Герб и го дадоха на прокурор да го разследва.

363

Анонимен

преди 7 години

ааа, шопа как реве, аааааа....кеф.....така те искаме шопе - да ревеш като ку.чка:))))))))))))

362

Анонимен

преди 7 години

герберската с.*** е съставена от втория ешелон на някогашната комунистическа номенклатура - достатъчно лоялна, за да бъде издигната до това ниво,но прекалено некадърна, за да измине пътя до първия ешелон.Това травмира тези хора и затова така яростно възседнаха антикомунизма като инструмент за разправа с омразната им номенкрлатура от първия ешелон:)))

361

kastRat0Ra

преди 7 години

ПЪРВО: ГЕН. РАДЕВ Е ИЗДИГНАТ ОТ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ И ПОДКРЕПЕН ОТ БСП!ВТОРО: КОГАТО Г-Н БОРИСОВ ВЪРВЕШЕ КАТО КУЧЕНЦЕ СЛЕД ТОДОР ЖИВКОВ, РУМЕН РАДЕВ УЧЕШЕ ЗА ПИЛОТ!ИЗВОДИТЕ ОСТАВЯМ НА ВАС!

360

Анонимен

преди 7 години

УСПЕХ, УСПЕХ ГЕНЕРАЛЕ!!!!!!!!!!!!! И В НОЩТА НА 13 МОЩНО УРАААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

359

Анонимен

преди 7 години

Давай,генерале!Не искам просто да биеш мутрите от ГЕРБ на балотажа.Искам да ги смажеш!

358

До 433

преди 7 години

Проблема не ни е нито Русия,нито Америка,нито Европа.Проблема сме си ние самите,защото се навеждаме на всеки,който е по0силен от нас.Защото нямаме самочувствие и достойнство.Погледнете гърците-в тяхната страна няма надписи над магазини,ресторанти и др.на друг език,освен на гръцки.Дойдоха в България,отвориха магазини,заведения и пак надписа-само на гръцки.Рекламират българско кисело мляко с гръцко име,сиренето им "Фета" е с българско мляко.Замислете се защо нямаме самочувствие и се кланяме на все

357

Анонимен

преди 7 години

Кой, кой, кой е червен. Генерала който никога не е бил член на БКП и БСП, завършил с пълно отличие най-престижната Американска школа за пилоти или Бойко и Цачева бивши членове с партийни книжки в БКП?

356

Анонимен

преди 7 години

В Шумен е генерала и воеводите

355

Анонимен

преди 7 години

До akudНикой не гласува срещу Цецето, щото е жена. Гласуват срещу нея, защото е некомпетента, рребоядисана дърта комунистка.

354

До 420

преди 7 години

Не бих искал окло мен да има толкова злобен човек като теб.Престанете да се пенявите,огледайте се,ослушайте се и се опитайте да разберете защо получихте толкова голям отрицателен вот.