44

лингвист

преди 7 години

От времето на "развития социализъм" не се е чувала чак такава демагогия. Преди до втръсване се заричаха във великия съветски съюз, сега в европейския съюз. Все целуват ръката, която ги храни. Ама и тия *** от европейската народна партия как приемат в тяхното семейство кого ли не. Каква дясна партия е герб? Ами цецка цачева? забавно ще произнасят името и европейци и атлантици, те тези имена с ц и ч много хубаво ги казват.

43

АЛООООООООООООООООО

преди 7 години

България е на последно място по всички класации по жизнен стандарт в ЕС!Ехоооооооо, в страни от Африка се живее по добре от колкото в България! Има ли буднииииииии?!Повече от половината работещи в България взимат минимална заплата от 240 евро на месец....Събудете се, онези които защитават БСП или ГЕРП са сити.... Не бъдете глупави!

42

Анонимен

преди 7 години

Дотам ли го докара гербаджиите, че от липса на аргументи по същество почнаха да обясняват, че ако Радев спечели ни очакват земетресения, наводнения, зимата ще дойде със свирепи северни ветрове и ще продължи до юли, потоци от метеорити над България, а в центъра на София ще изригне вулкан. Земеделците да чакат суша, а животновъдите болести по добитъка, работещите ще останат без работа, ще се увеличи детската смъртност. Мъка герберска!

41

western urinal

преди 7 години

Западните коптори се разпадат верижно и няма никакво значение какво плюят техните овластени *** в България. Важното е, че генерал Радев е наясно с този факт. Колкото до БКП и пипалата му, които са всяка една партия от 1989 до момента, макар и бавно, идва края и на тези мракобесия. Парадоксалното е, че 45 години се превърнаха в повече от 70.

40

Анонимен

преди 7 години

Има нещо извратено в това, Цецка да нарича Радев - комунист. А пък лично тя, не се срамувала от миналото си в Партията-кърмилница. Грешен ход, скъпа! Цялото ти обкръжение е настъпило мотиката.

39

Анонимен

преди 7 години

37Пълни глупости си написал. Това само някой човек без собствена мисъл може да го каже. Радев е бил осем години на обучение в НАТО, ало. Какви са тези глупости за Кремъл, комунизъм и не знам си какво. Хайде малко си опреснете знанията. Човекът е пич, не като Росенчо дето вятъра го духаше където му скимне. Затова хората го харесаха - искат мъж на място.

38

Анонимен

преди 7 години

Raden e dostoen maj s posizia zazeva dnes kasa 4ervenia general ami zazeva lilava li e tja e 4ervena daje kasa 4e se gordee 4e e bila v bkp kak moje balgarin sreschtu balgsrin tolkova sloba savis taka ne se varvi napred zezo islaga6 boiko s tesi prosti iskasvania i sloba

37

Анонимен

преди 7 години

Доскорошния член на БКП Цачева се обръща за подкрепа към всичките противници на БКП. Смях!

36

кк

преди 7 години

ББ казва, че РР не е кандидата на БСП и затова не подава оставка. ЦЦ пък продължава да плаши с БСП.Тези в ГЕРБ говорят ли си помежду си?Аз предпочитам да гласувам за гарантирането на демократичните процеси в България, а това са независими власти, които да са коректив една на друга.Не е нормално и европейско, не една партия, а един човек да въздейства и на НС, и на Президентството, за съжаление и на прокуратурата.Затова предпочитам Радев, защото обичам България повече от Бойко Борисов.

35

1

преди 7 години

миналата седмица евро депутати на БСП и ДПС подкрепиха резолюция в европарламента за насърчаване на бежанския поток....дани е честита личностъ на илиана йотова.

34

карина

преди 7 години

ЦЦ , стига си говорила с клишета - дай нещо свежо и интелигентно , махни колосаната яка и тогава да говорим......

33

АНОНИМЕН

преди 7 години

Дали само аз си мисля, че ако не е ГЕРБ на власт в България няма да се съмне и изгрее слънце никога? Тези откачалки искат още 20 милиарда заеми да изтеглят до една година та белкем нещо остане и за коледни добавки и учителски заплати. Как само подлъгаха учителите и те горките лапнаха въдицата. Не знаят ли че обещаното от ГЕРБ е взето предварително стократно ? Лично аз въобще не съм гласувал за тъпанарските въпроси от референдума и дано се окаже невалиден.

32

Анонимен

преди 7 години

Радев е много пекан наистина. Аз не знам кой уважаващ себе си мъж, може да гласува за жена, при това Цецка, вместо за такъв мъжкар като Радев. Големият проблем на БСП обаче е Илияна Йотова като вице. Ако бяха сложил някой свестен тип вместо Илияна, още на първи тур щяха да вземат 50 %.

31

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Хора, на балотажа имаме избор между една овца и втора овца...Заблудиха ви много тарикатски...Г-н Радев = г-жа Цачева, така както БСП = ГЕРП = НДСВ = СДС Избор на тези президентски избори нямахме! И то защото , тез, които окупираха властта не позволяват да имаме алтернатива различна от тях! И за да се изгаврят още по-дълбоко с душичките ни - се подиграха с референдума ни...Демокрация - каква демокрация, какъв избор?!

30

Хм

преди 7 години

Според Борисов и функцията му Цецка,единствения път към светлото европейско бъдеще минава през властта на ГЕРБ!Дето се вика-ГЕРБ е нужен на България,тъй както слънцето и въздуха за всяко живо същество!Да ви е познато това отнякъде?Само че вместо ГЕРБ пишеше БКП,а светлото бъдеше беше комунистическо,останалото си беше същото.И Радев не е кой знае какво,ама поне е мъж( не само на външен вид) и определено няма да звъни през 5 минути на Нинова за инструкции.

29

смЕх

преди 7 години

до 21Че то има ли по-прости от гербавите комунисти начело с тиквата и стрина Цецка ???

28

Анонимен

преди 7 години

Ако не бяха *** гласове Тьетка нямаше да вземе и 15 %.

27

____________________

преди 7 години

Повече от половината гласуващи отидоха специално за референдумът! И избирателната активност била около 45% , което не било достатъчно за да мине искането на народа...Я да видим сега колко ще бъде избирателната активност на балотажа и дали тя, ако падне под 50% ще бъде легитимна ?!

26

ANTI

преди 7 години

За какви евроценности ми говори тая, като за германците,французите и т.н.'евроГейци' сме равни само по това, че трябва да приемаме бежанци.Доскоро техните кметове предпочитаха бежанци пред българи.За какво разграбване говорим от др.страни,като точно демократите са ни натресли концесии от които губим милиарди,ежеминутно се разграбват ресурси,с които сме могли да живеем доста културно, стига да има полит.воля за това.Какво да говорим за армия и полиция,които са мн.зле и не ни гарантират сигурност.

25

Анонимен

преди 7 години

Браво, истински генерал, а не някакво самозвано тиквено менте.